BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #328791 przez ewelinaa
mgielka22 napisał:

ale naskrobalyscie...a u Basi nic widac w poscie nie bylo...czegos nie wiem???

Basia się obraziła, że jak był jej ślub to nic od nas nie dostała i że już nie będzie z nami pisać :S :S
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #328793 przez Pyśkaaaa
witam się :)
my dziś ładnie spaliśmy....do 7 a Franek do 7.30 teraz leży i sie bawi :D

wariatuńcie :*
Basia i pozozstawię bez comenta zdrówka życzę :)

co do ubranek do dałam dziś mojemu żeby wywiózł do moich rodziców... ja chce córeczkę :)
dzisiejszy dzien ogłaszam dniem robienia porządków... więc do dzieła :P

aaa i bark mnie już tylko troszkę boli na to wychodzi że go tylko nadwyrężyłam :P
12 lata 10 miesiąc temu #328796 przez Pyśkaaaa
Gosia pieniążki poszły :D
12 lata 10 miesiąc temu #328797 przez fanka
witam i ja
my nie śpimy od 5:30 :-( kurde dziewczyny jak to jest z tymi zębami, bo ja myślałam, że po wyjściu dolnych jedynek jest chwila przerwy , a u nas tak wygląda jakby góra miała iść bo Dawid od wczoraj nie do wytrzymania, marudny, w dzień śpi jak zając, ciągle jojczy, marudzi, piszczy!!!!!!!i gryzie wszystko jak oszalały! nie wiem kto pierwszy oszaleje przez te zęby ja czy on?
ludzie to my już tu serio prawdziwe przyjaciółki jak już nawet ptaszki sobie chcecie pożyczać ;-)
u mnie dziś super pogoda, dzieć za chwilę mam nadzieję zaśnie bo się układa już do spania ,ja pod prysznic, i jak wstanie to się zbieramy na spacer i do sklepu i na obiad robimy leczo z cukinii ;-) bo mi się przypomniało, żr mam dużo cukinii zamrożonej !
12 lata 10 miesiąc temu #328800 przez monika1984lodz
Pyska to dobrze , ze juz lepiej z barkiem :)

Slowiczku a Ty jak??

Jeju jak ptaszki spiewaja za oknem :) a my w domm=u :( boje sie jeszcze z Emi wyjsc bo ona po tym antybiotyku oslabiona :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #328801 przez Marta M
slowiczek pewnie ma kaca po cukierkach...a choroba po spirytusie poszla sie paść :)
12 lata 10 miesiąc temu #328802 przez monika1984lodz
Marta hihihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #328805 przez slowiczek
witajcie kobietki moje :kiss:

u mnie noc dobra, spałyśmy do 8:30, zdrówko troszkę lepiej ale daleko od ok :( więc kuruję się dalej...

Natalia dziś pierwszy raz powiedziała MAMA :lol: leżała ze mną na łóżku i ciągle było "MAM-MA, MAM-MA, MAM-MA" mówię Wam, uczucie niesamowite :woohoo: :cheer: :cheer: :cheer:

Gosia - czy Ty przypadkiem nie miałaś dziś stosunkowo udanej nocy, że od samego rana o takich rzeczach mówisz !?!?!? :P Może w takim razie powinnyśmy zmienić skład domków, skoro Pati chce robić Jagódkę a Beti Natalkę :unsure: Ale tak sobie pomyślałam, co jeśli ja chciałabym synka jak Twój KUBA ?? Czy Twój M da radę dwójkę w jedną noc machnąć :woohoo: :woohoo: :woohoo: :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #328806 przez Edyta1986
heeeeeeeeeeeeej :kiss:

fajnie to wymyśliłyscie z tymi prezentami :)

ja sie tam nie obrażam bo sama nie raz pisalam ze nie udzielam sie tak czesto na forum...bo nie wiem czemu :P

u nas dzis ladnie, po poludniu idziemy na spacerek :)

zębów i marudzenia ciąg dalszy :/

Monia my po antybiotyku na drugi dzień po skończeniu już byliśmy na dworze bo nasza pediatra powiedziała że jak ładna pogoda a dzieć już nie kaszle to można na spacer mały :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

a jeszcze chcialam sie zapytac czy ktoras z Was miala stycznosc z tym wozkiem bo sie zastanawiam czy by go nie kupic :)

allegro.pl/wozek-sprint-wozki-baby-desig...-zl-i2182096650.html
12 lata 10 miesiąc temu #328810 przez Pyśkaaaa
no no Gosia to widzę że u Twego męża zapowiada się pracowita noc hahaha:P

a wogole Beti i MartaM śnilyście sie mi hahaha a wiecie stałyśmy w jeziorku mocząć nóżki takie zarośnięte jak buszmenki i obczajałyśmy takablondi laskę z ogolonymi nogami i swtierdziłyśmy że rozpoczynamy erę uwaga uwaga niegolenia nóg hahahaha
12 lata 10 miesiąc temu #328815 przez Pyśkaaaa
a i wczoraj zamowiliśmy obrączki :) miały nie być złote i wyszły hahaha

www.yes.pl/obraczki_slubne/wszystko/zlot...sc-3-mm-ZS-Z-3SZ-700 o takie bedą tylko ręcznie robione :D ale jestem szczęśliwa
12 lata 10 miesiąc temu #328816 przez monika1984lodz
uuuu Pysia moze to sen proroczy :P :D

Gwarki to robotne ptaszki :P hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #328821 przez monika1984lodz
Pysia sliczne :) !!!!!!!!!

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #328830 przez beti
dzień dobry :))

Hehe...ja dziękuję, ale jeden ptak mi starczy :P :P :P

Pyśka, trochę w tym prawdy jest :)bo ja w czerwcu już mam zamiar nóg nie golić :P :P :D bo już będę po laserze :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #328847 przez pati-m
Wariatki!!!!!!!! Poszalały z tymi ptakami!!!! :P

Jak tak będziemy dalej stresować Gosię i prosić o wypożyczenie ptaka, to cały wyjazd będzie Gwarek na uwięzi :silly:

Ja się cieszyłam, że wreszcie pójdę na spacer a tu d... Znowu mży :angry: Może się rozpogodzi po południu. Ech...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia