- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330379 przez mgielka22
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moze wy wiecie co moze byc powodem juz 3 dzien z rzedu mala mi sie zaczela zanosic jak ja wkladam do wanny zeby ja wykapac a mam ta taka gabke na ktorej ja zawsze klade i nie chce sie klasc ani siedziec nic kontakt z woda a on w histerie??? Co to moze byc i jak to zwalczyc zeby znow sie chetnie pluskala???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moze wy wiecie co moze byc powodem juz 3 dzien z rzedu mala mi sie zaczela zanosic jak ja wkladam do wanny zeby ja wykapac a mam ta taka gabke na ktorej ja zawsze klade i nie chce sie klasc ani siedziec nic kontakt z woda a on w histerie??? Co to moze byc i jak to zwalczyc zeby znow sie chetnie pluskala???
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330382 przez gosia2324
Jestem moje kochane i muszę sie Wam przyznać ze przez caly dzien miałam mnóstwo roboty i tylko myślałam co tam u Was UZALEŻNIENIE !!!!
Pomylam i pochowałam juz zimowe buty ( 2 wory,no ale i tak nie mam w czym chodzic )
popralam kurtki, zrobiłam zakupy, posprzątałam w domu i odwlekałam, odwlekałam ale i tak musieliśmy isc do T na imieniny
Dzieki Jagodzie jakoś przeżyłam ta wizytę,bo na 2 godz wyszłam z nią na spacer
Marta Świetne zdecia !
STO LAT EMILKA!!!!
Beti A co to za dziewczynka, znasz ich rodzicow?
Dla pocieszenia ja mam dobre wiesci o tym wczesniaczku z 25 tyg.Wazy juz 800g, mama wozi jej mleko 2razy w tyg, a jak bedzie ważyła ok 1kg bedzie juz z nia co dziennie, i z Oli zrobila sie Ada !
PATI JAKA FOTKA!!!! CZADOWI JESTEŚCIE
Lilka GRATULUJEMY zabka
Pomylam i pochowałam juz zimowe buty ( 2 wory,no ale i tak nie mam w czym chodzic )
popralam kurtki, zrobiłam zakupy, posprzątałam w domu i odwlekałam, odwlekałam ale i tak musieliśmy isc do T na imieniny
Dzieki Jagodzie jakoś przeżyłam ta wizytę,bo na 2 godz wyszłam z nią na spacer
Marta Świetne zdecia !
STO LAT EMILKA!!!!
Beti A co to za dziewczynka, znasz ich rodzicow?
Dla pocieszenia ja mam dobre wiesci o tym wczesniaczku z 25 tyg.Wazy juz 800g, mama wozi jej mleko 2razy w tyg, a jak bedzie ważyła ok 1kg bedzie juz z nia co dziennie, i z Oli zrobila sie Ada !
PATI JAKA FOTKA!!!! CZADOWI JESTEŚCIE
Lilka GRATULUJEMY zabka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330383 przez slowiczek
Beti, bo to taka głupia pogoda, nie wiadomo jak ubrać, taki pierwszy cieplejszy dzień ale marcowa pogoda bywa zdradliwa..
a bez tej gąbki próbowałaś ??
a bez tej gąbki próbowałaś ??
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330389 przez slowiczek
Mgiełka, to się cieszę, wiedziałam ze pomoże
a co do kąpieli do nie wiem... no i gratuluję zębolka !!!!
Mgiełka, to się cieszę, wiedziałam ze pomoże
a co do kąpieli do nie wiem... no i gratuluję zębolka !!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330392 przez megi2501
Kolejny zębolek u maluszka Chyba mojej nigdy nie wyjdą. Nawet przestało się zapowiadać, że się wyłonią
Mgiełka, a może mała się przestraszyła, np. opiła się wody, albo zachlapała oczka
Kolejny zębolek u maluszka Chyba mojej nigdy nie wyjdą. Nawet przestało się zapowiadać, że się wyłonią
Mgiełka, a może mała się przestraszyła, np. opiła się wody, albo zachlapała oczka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330393 przez gosia2324
Slowiczku jak moglas odmowic
Jedz do Kielc to sie spotkamy !!!
Mgiekla, a ktos inne oprócz Ciebie nie kapal malej? Moze nie chcący sie sparzyła woda?
Megi dokladnie
Jedz do Kielc to sie spotkamy !!!
Mgiekla, a ktos inne oprócz Ciebie nie kapal malej? Moze nie chcący sie sparzyła woda?
Megi dokladnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330395 przez mgielka22
No wlasnei dziewczyny nic z tych rzeczy ja za kazdymr azem wkladam termometr do wody i wiem jaka jest temperatura wiec o oparzeniu nei ma mowy, poza tym tez nei leje niewiadomo ile zeby sie mogla opic... no nie wiem co jej jest az sie boje jutro ja kapac chyba z nia wejde moze wtedy sie przekona nie wiem za cholery co zrobic
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330398 przez magda79
hej dziewczynki
Sto lat sto lat dla Emilki
u nas niestety Domi się rozchorował...kaszel szczekający więc jest obecnie na syropkach...masakra bidulka jak kaszle to widać jak się męczy
a tak pięknie u nas + 20....dopołudnia jeszcze zaliczył drzemkę na podwórku na słoneczku ale od południa się zaczęło a rano wszystko było ok i już sobie nawet pomyślałm , że katarek się kończy buuuuuuuuuu.....
Sto lat sto lat dla Emilki
u nas niestety Domi się rozchorował...kaszel szczekający więc jest obecnie na syropkach...masakra bidulka jak kaszle to widać jak się męczy
a tak pięknie u nas + 20....dopołudnia jeszcze zaliczył drzemkę na podwórku na słoneczku ale od południa się zaczęło a rano wszystko było ok i już sobie nawet pomyślałm , że katarek się kończy buuuuuuuuuu.....
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330404 przez beti
Domi, biedaczku zdrowiej szybciutko
Gosia, Majeczka była dzieckiem forumowym tak jak nasze tylko z innego forum na którym od samego początku piszę...urodziła się 6 dni przed Filipkiem w 35 tc, ale wszystko było ok, miała tylko przepuklinę pępkową i przy kontroli tej przepukliny lekarz zauważył, że ma duży brzuszek i jest żółta i od razu położyli ją do szpitala, a potem przewieźli do centrum zdrowia dziecka, to było z końcem grudnia, potem walczyli z niedokrwistością i szukali w między czasie dawcy wątroby, okazało się, że wątrobę może mieć od ojca, więc oddał jej jeden płat i niby ten płat się przyjął ale wyniki badań leciały na łeb na szyję...od ponad tygodnia była już pod respiratorem bo płuca odmówiły posłuszeństwa...a co dalej to już wiesz a ja to taka już jestem, że jak komuś się coś złego dzieje to ja to biorę strasznie do siebie...w efekcie już 3 razy dzisiał beczałam
Zobaczcie, jak możecie wejść:
Gosia, Majeczka była dzieckiem forumowym tak jak nasze tylko z innego forum na którym od samego początku piszę...urodziła się 6 dni przed Filipkiem w 35 tc, ale wszystko było ok, miała tylko przepuklinę pępkową i przy kontroli tej przepukliny lekarz zauważył, że ma duży brzuszek i jest żółta i od razu położyli ją do szpitala, a potem przewieźli do centrum zdrowia dziecka, to było z końcem grudnia, potem walczyli z niedokrwistością i szukali w między czasie dawcy wątroby, okazało się, że wątrobę może mieć od ojca, więc oddał jej jeden płat i niby ten płat się przyjął ale wyniki badań leciały na łeb na szyję...od ponad tygodnia była już pod respiratorem bo płuca odmówiły posłuszeństwa...a co dalej to już wiesz a ja to taka już jestem, że jak komuś się coś złego dzieje to ja to biorę strasznie do siebie...w efekcie już 3 razy dzisiał beczałam
Zobaczcie, jak możecie wejść:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona