- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330270 przez Agusia83
Hej dziewczynki...my wlasnie z M zjedlismy sobie sniadanie. Emi zasnela a za niedlugo przyjedzie T i zostaje dzis z Emi, a my do kina i do galerii, chociaz tak naprawde spacer by sie przydal Nocka spokojna...rano M zajal sie Emisia bym mogla troche poleniuchowac
Dziekujemy za zyczonka..postaramy sie dzis zrobic naszej krolewnie jakies fotki.
Beti, az mnie chce sie plakac. Taka tragedia. Pyskaa masz racje...narzekamy na takie bzdety ...(chociaz wowczas nie sa to dla nas błahostki)a na swiecie takie tragedie sie zdarzaja
Monia, a gdzie sie podzial humorek?
Slowiczku, prosze podaj mi strone tej kobiety ze stanikami!!!!!!!!
Marta, ale sliczne fotki. Pieknie wygladasz...czy ja dobrze wylukalam tam bordowe pasemko?
A my nie mamy tego kalendarza, tylko dziadkowie
lece robic kapuche
Dziekujemy za zyczonka..postaramy sie dzis zrobic naszej krolewnie jakies fotki.
Beti, az mnie chce sie plakac. Taka tragedia. Pyskaa masz racje...narzekamy na takie bzdety ...(chociaz wowczas nie sa to dla nas błahostki)a na swiecie takie tragedie sie zdarzaja
Monia, a gdzie sie podzial humorek?
Slowiczku, prosze podaj mi strone tej kobiety ze stanikami!!!!!!!!
Marta, ale sliczne fotki. Pieknie wygladasz...czy ja dobrze wylukalam tam bordowe pasemko?
A my nie mamy tego kalendarza, tylko dziadkowie
lece robic kapuche
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330309 przez ewelinaa
Widać, że weekend i ładna pogoda u wszystkich, bo nikogo nie ma
My niedawno wróciłyśmy ze spacerku, Kinga zjadła obiadek (łosoś nie przepada za nim) i drzemie po obiadku. Jak wstanie jedziemy do mojej mamy.
A pogoda REWELACYJNA aż chce się żyć
My niedawno wróciłyśmy ze spacerku, Kinga zjadła obiadek (łosoś nie przepada za nim) i drzemie po obiadku. Jak wstanie jedziemy do mojej mamy.
A pogoda REWELACYJNA aż chce się żyć
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330331 przez pati-m
Mój synuś, mój i żaden inny Czy potrafi się podpierać, to raczej za dużo powiedziane. Ostatnio uwielbia jak się go stawia na podłodze, od razu robi proste nózki i jest zachwycony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330336 przez slowiczek
wzięłam przykład z Mgiełci i dziś zaliczyłyśmy 4 h spaceru nogi to wiecie gdzie mi wchodzą
pogoda jest boooooooooska, nie trzeba o tym nikomu mówić, jestem przeszczęśliwa !!!, że zamiast kozaków mogłam dziś założyć balerinki KOCHAM WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pati śliczna z Ciebie kobietka Kacperka bym nie poznała, słodziak Natalka też uwielbia stać
Agusia, www.ewa-michalak.pl/ jak dla mnie design mógłby być fajniejszy ale konstrukcyjnie są boskie, no i można znaleźć stanik na każdy rozmiar od AA do LL
pogoda jest boooooooooska, nie trzeba o tym nikomu mówić, jestem przeszczęśliwa !!!, że zamiast kozaków mogłam dziś założyć balerinki KOCHAM WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pati śliczna z Ciebie kobietka Kacperka bym nie poznała, słodziak Natalka też uwielbia stać
Agusia, www.ewa-michalak.pl/ jak dla mnie design mógłby być fajniejszy ale konstrukcyjnie są boskie, no i można znaleźć stanik na każdy rozmiar od AA do LL
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330339 przez Marta M
Wow, moja jeszcze nie prostuje nozek, moze kilka sekund, ale potem ugina...ale zapomnialam sie pochwalic ze wreszcie sie obrocila ostatnio z brzuszka na plecy..takze bylby juz komplet obrotow Ale Kacper jestes debeściak Ależ mi się podobasz
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330351 przez angie1713
Witam się dziewczynki dopiero teraz
Sto lat dla Emilki
Beti straszna tragedia przykro mi
Mgiełka dużo zdrówka
Monia ale jaja z ta kabiną udało wam się ją jakoś zamontować ?
Marta wyglądasz super w nowej fryzurce Fajna z was rodzinka
Agusia jak tam zakupy ?Udane?
Kacperku wyglądasz super i jak fajnie stoisz Nadia też prostuje nóżki ale pewnie nie tak długo jak Ty
Słowiczku ja też dzisiaj założyłam na spacer balerinki i jestem strasznie szczęśliwa że można zdjąć te ciężkie kozaki
my byłyśmy 2,5 godziny na spacerku a teraz wstałyśmy po godzinnej drzemce bo mnie strasznie głowa bolała teraz już lepiej ale chyba kawkę sobie wypiję
Sto lat dla Emilki
Beti straszna tragedia przykro mi
Mgiełka dużo zdrówka
Monia ale jaja z ta kabiną udało wam się ją jakoś zamontować ?
Marta wyglądasz super w nowej fryzurce Fajna z was rodzinka
Agusia jak tam zakupy ?Udane?
Kacperku wyglądasz super i jak fajnie stoisz Nadia też prostuje nóżki ale pewnie nie tak długo jak Ty
Słowiczku ja też dzisiaj założyłam na spacer balerinki i jestem strasznie szczęśliwa że można zdjąć te ciężkie kozaki
my byłyśmy 2,5 godziny na spacerku a teraz wstałyśmy po godzinnej drzemce bo mnie strasznie głowa bolała teraz już lepiej ale chyba kawkę sobie wypiję
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330360 przez mgielka22
Hej babeczki a my wlasnei wrocilismy z zoo, z lotniska od babci i od T wiec w sumie mala byla ponad 7h na dworze
Uwaga Uwaga zabek sie przebil jest ostry jak diabli M sobie nawet nim skore przebil w palcu dolna lewa 1
Beti brak slow na taka tragedie ja bym chyba z placzu nie wiem co zrobila
Monia ale wam sie zrobilo i jaki macie teraz pomysl na to???
Ewelina ja uzywam inglota i bardzo go sobie chwale wiec niestety tez nei pomoge
U nas dzis bylo 22 stopnie mala w samym body i bluzie bo tak cieplo zadowolona a teraz gada mimo ze cale popoludnei marudzila szczegolnie jak ja do fotelika w aucie wkladalam a teraz spiewa w kojcu sobie hula
Pati ale super z was rodzinka Kacperek to taki maly wielki mezczyzna juz stoi pewnei bedzie bardzo szybko chodzil, Lili tez prostuje nozki do stania
Martusia slicznei wygladasz a nie chcialas jakiego baleyage sobie strzelic???
Uwaga Uwaga zabek sie przebil jest ostry jak diabli M sobie nawet nim skore przebil w palcu dolna lewa 1
Beti brak slow na taka tragedie ja bym chyba z placzu nie wiem co zrobila
Monia ale wam sie zrobilo i jaki macie teraz pomysl na to???
Ewelina ja uzywam inglota i bardzo go sobie chwale wiec niestety tez nei pomoge
U nas dzis bylo 22 stopnie mala w samym body i bluzie bo tak cieplo zadowolona a teraz gada mimo ze cale popoludnei marudzila szczegolnie jak ja do fotelika w aucie wkladalam a teraz spiewa w kojcu sobie hula
Pati ale super z was rodzinka Kacperek to taki maly wielki mezczyzna juz stoi pewnei bedzie bardzo szybko chodzil, Lili tez prostuje nozki do stania
Martusia slicznei wygladasz a nie chcialas jakiego baleyage sobie strzelic???
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330362 przez angie1713
No właśnie jak dziś miałyście ubrane dzieciaczki moja miała body sweterek i kurteczkę i było jej ciepło ale ja wyszłam dziś wcześnie bo już po 9.30 i wracałyśmy po 12 i bylo strasznie gorąco a i muszę zdjąć jutro śpiworek z nóżek bo go dziś rozpinałam i podwijałam
Moderatorzy: ilona