BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #330265 przez slowiczek
Ewelina, nie pomogę, ja używam Bourjois Healthy Mix i bardzo go sobię cenię, jest megaleciutki...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330270 przez Agusia83
Hej dziewczynki...my wlasnie z M zjedlismy sobie sniadanie. Emi zasnela a za niedlugo przyjedzie T i zostaje dzis z Emi, a my do kina i do galerii, chociaz tak naprawde spacer by sie przydal :laugh: Nocka spokojna...rano M zajal sie Emisia bym mogla troche poleniuchowac :laugh:

Dziekujemy za zyczonka..postaramy sie dzis zrobic naszej krolewnie jakies fotki.

Beti, az mnie chce sie plakac. Taka tragedia. Pyskaa masz racje...narzekamy na takie bzdety ...(chociaz wowczas nie sa to dla nas błahostki)a na swiecie takie tragedie sie zdarzaja :(

Monia, a gdzie sie podzial humorek?

Slowiczku, prosze podaj mi strone tej kobiety ze stanikami!!!!!!!!

Marta, ale sliczne fotki. Pieknie wygladasz...czy ja dobrze wylukalam tam bordowe pasemko?
A my nie mamy tego kalendarza, tylko dziadkowie :(

lece robic kapuche :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #330271 przez pati-m
Ewelina ja też ni pomogę bo używam Rimmel Match Perfection w żelu.
12 lata 10 miesiąc temu #330283 przez bewipo
Buziaczki dla Emilki.

Martuś wyglądasz świetnie :)

Ja też niedługo wyjeżdżam, wracamy jutro wieczorem. Więc miłego weekendu.
12 lata 10 miesiąc temu #330309 przez ewelinaa
Widać, że weekend i ładna pogoda u wszystkich, bo nikogo nie ma :P :woohoo: :woohoo:

My niedawno wróciłyśmy ze spacerku, Kinga zjadła obiadek (łosoś nie przepada za nim) i drzemie po obiadku. Jak wstanie jedziemy do mojej mamy.

A pogoda REWELACYJNA aż chce się żyć :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #330311 przez Marta M
Dziekuje kochane :)

Agus nie, nie mam zadnego pasemka..moje wlosy sa czasami czarne, czasem brazowe a czasem rude, zalezy przy jakim swietle..:)

Emi ciotka znow gapa...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :):)
12 lata 10 miesiąc temu #330316 przez beti
My już po spacerku a ja niedługo na ZUMBĘ :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330317 przez pati-m
My też po spacerku :) Pięęęęęęęęekna pogoda :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #330330 przez Marta M
Pati Ciebie to bym poznała ale Kacperka nie...najpierw myslalam ze to inne dziecko, ale raczej to niemozliwe...on juz potrafi sie sam podpierac na nozkach?? Alez zaczepnie wygladacie :) Super :):)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330331 przez pati-m
Mój synuś, mój i żaden inny :) Czy potrafi się podpierać, to raczej za dużo powiedziane. Ostatnio uwielbia jak się go stawia na podłodze, od razu robi proste nózki i jest zachwycony :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #330336 przez slowiczek
wzięłam przykład z Mgiełci i dziś zaliczyłyśmy 4 h spaceru :woohoo: nogi to wiecie gdzie mi wchodzą :P

pogoda jest boooooooooska, nie trzeba o tym nikomu mówić, jestem przeszczęśliwa !!!, że zamiast kozaków mogłam dziś założyć balerinki :cheer: KOCHAM WIOSNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati śliczna z Ciebie kobietka :) Kacperka bym nie poznała, słodziak :kiss: :) Natalka też uwielbia stać :)

Agusia, www.ewa-michalak.pl/ :) jak dla mnie design mógłby być fajniejszy ale konstrukcyjnie są boskie, no i można znaleźć stanik na każdy rozmiar od AA do LL :)
12 lata 10 miesiąc temu #330339 przez Marta M
Wow, moja jeszcze nie prostuje nozek, moze kilka sekund, ale potem ugina...ale zapomnialam sie pochwalic ze wreszcie sie obrocila ostatnio z brzuszka na plecy..takze bylby juz komplet obrotow :) Ale Kacper jestes debeściak :) Ależ mi się podobasz :side:
12 lata 10 miesiąc temu #330351 przez angie1713
Witam się dziewczynki dopiero teraz :)

Sto lat dla Emilki :) :kiss: :kiss: :kiss:
Beti straszna tragedia przykro mi :(
Mgiełka dużo zdrówka :kiss:
Monia ale jaja z ta kabiną udało wam się ją jakoś zamontować ?
Marta wyglądasz super w nowej fryzurce :) Fajna z was rodzinka :)
Agusia jak tam zakupy ?Udane? :)
Kacperku wyglądasz super i jak fajnie stoisz Nadia też prostuje nóżki ale pewnie nie tak długo jak Ty :silly:
Słowiczku ja też dzisiaj założyłam na spacer balerinki i jestem strasznie szczęśliwa że można zdjąć te ciężkie kozaki :lol:

my byłyśmy 2,5 godziny na spacerku a teraz wstałyśmy po godzinnej drzemce bo mnie strasznie głowa bolała teraz już lepiej ale chyba kawkę sobie wypiję :)
12 lata 10 miesiąc temu #330360 przez mgielka22
Hej babeczki a my wlasnei wrocilismy z zoo, z lotniska od babci i od T :P wiec w sumie mala byla ponad 7h na dworze :P

Uwaga Uwaga zabek sie przebil :P jest ostry jak diabli M sobie nawet nim skore przebil w palcu :P dolna lewa 1 :D

Beti brak slow na taka tragedie :( ja bym chyba z placzu nie wiem co zrobila :(

Monia ale wam sie zrobilo i jaki macie teraz pomysl na to???

Ewelina ja uzywam inglota i bardzo go sobie chwale :) wiec niestety tez nei pomoge :)

U nas dzis bylo 22 stopnie :D mala w samym body i bluzie bo tak cieplo :D zadowolona :D a teraz gada mimo ze cale popoludnei marudzila szczegolnie jak ja do fotelika w aucie wkladalam a teraz spiewa w kojcu sobie hula :D

Pati ale super z was rodzinka :D Kacperek to taki maly wielki mezczyzna juz stoi :D pewnei bedzie bardzo szybko chodzil, Lili tez prostuje nozki do stania :)

Martusia slicznei wygladasz :D a nie chcialas jakiego baleyage sobie strzelic??? :D
12 lata 10 miesiąc temu #330362 przez angie1713
No właśnie jak dziś miałyście ubrane dzieciaczki moja miała body sweterek i kurteczkę i było jej ciepło ale ja wyszłam dziś wcześnie bo już po 9.30 i wracałyśmy po 12 i bylo strasznie gorąco :) a i muszę zdjąć jutro śpiworek z nóżek bo go dziś rozpinałam i podwijałam :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia