- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330192 przez beti
KAsia, bo ja to nigdy spokojnie na miejscu usiedzieć nie mogę
Sami, ale śliczny jesteś, wszystkiego najlepszego
Jagódko, ale Ty już dama jesteś w tym kapelusiku, śliczności
Agusia ale jakie efekty od razu
Gosia, my się piszemy na piątek
Mój jest fanem piłki i motoryzacji (tu się akurat zgadzamy)
Marta, wybaczone
Majeczko
Monia, co się stało??
Słowiczek tulę i podziwiam, ze go puściłaś...a nie mogłaś z nim jechać??
A Ty to biustonoszowa maniaczka chyba
A my już po zlocie, objadłam się, pogadałam i zaraz idę spać
Sami, ale śliczny jesteś, wszystkiego najlepszego
Jagódko, ale Ty już dama jesteś w tym kapelusiku, śliczności
Agusia ale jakie efekty od razu
Gosia, my się piszemy na piątek
Mój jest fanem piłki i motoryzacji (tu się akurat zgadzamy)
Marta, wybaczone
Majeczko
Monia, co się stało??
Słowiczek tulę i podziwiam, ze go puściłaś...a nie mogłaś z nim jechać??
A Ty to biustonoszowa maniaczka chyba
A my już po zlocie, objadłam się, pogadałam i zaraz idę spać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330208 przez fanka
witam w sobotę, nie ma to jak przywitać dzień o 5:30 no ale taka pogoda za oknem, że nawet tak nie boli ta pobudka ale noc fajna, od 19 spał i jedna pobudka o 2 na jedzonko, a teraz jeszcze dosypia .
My dziś na wieś do rodzinki jedziemy na cały dzień więc mnie nie będzie.
Co do wcześniejszego wyjazdu do Chańczy to może i my pojedziemy? zapytam mojego M i dam znać bo on coś jojczał, że jak na jedną noc to nawet za bardzo popiwkować i z innymi jak to nazwał "męczennikami" nie będzie mógł!A mój to wielki kibic sportowy, nie tylko piłka nożna (a w piłkę sam gra, znaczy już bardziej rekreacyjnie teraz ale kiedyś tak bardziej "profesjonalnie" ), ale chyba każdy sport, wędkowanie niet i motoryzacja niet, ale top gear czasem ogląda.
My byliśmy wczoraj w odwiedzinach u 3-tygodniowej Lidki (która do momentu urodzin była Lilianną ), Boże jaka ona malutka, aż trudno uwierzyć, że mój Dawid też taki był, on przy niej to taki wielki chłop już, jak prześlą mi zdjęcia to Wam pokażę.
My dziś na wieś do rodzinki jedziemy na cały dzień więc mnie nie będzie.
Co do wcześniejszego wyjazdu do Chańczy to może i my pojedziemy? zapytam mojego M i dam znać bo on coś jojczał, że jak na jedną noc to nawet za bardzo popiwkować i z innymi jak to nazwał "męczennikami" nie będzie mógł!A mój to wielki kibic sportowy, nie tylko piłka nożna (a w piłkę sam gra, znaczy już bardziej rekreacyjnie teraz ale kiedyś tak bardziej "profesjonalnie" ), ale chyba każdy sport, wędkowanie niet i motoryzacja niet, ale top gear czasem ogląda.
My byliśmy wczoraj w odwiedzinach u 3-tygodniowej Lidki (która do momentu urodzin była Lilianną ), Boże jaka ona malutka, aż trudno uwierzyć, że mój Dawid też taki był, on przy niej to taki wielki chłop już, jak prześlą mi zdjęcia to Wam pokażę.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330210 przez pati-m
Witam
Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam siły zajrzeć do Was
Jak się tak napatrzyłam na moją koleżankę z brzuszkiem to aż pożałowałam, że ja go nie mam
JAGÓDKA KAPELUSZNIK WYMIATA!!!
Gosia - może my byśmy zostali z Tobą w Chańczy dłużej Jeszcze nic nie obiecuję, ale jeśli w piątek będę pracowała do 11 to też mogę przyjechać w piątek po południu A do kiedy trzeba Ci dać znać?
Agusia - no to idealnie, że będziemy razem w domku bo mój S. też ani wędkarz ani fan piłki, ale top gear to nałogowo ogląda i o samochodach to może nawijać non stop, więc się chłopaki dogadają
STO LAT DLA EMILKI!!!!!!!!
Majeczka cudo
Wczoraj późno wróciłam i już nie miałam siły zajrzeć do Was
Jak się tak napatrzyłam na moją koleżankę z brzuszkiem to aż pożałowałam, że ja go nie mam
JAGÓDKA KAPELUSZNIK WYMIATA!!!
Gosia - może my byśmy zostali z Tobą w Chańczy dłużej Jeszcze nic nie obiecuję, ale jeśli w piątek będę pracowała do 11 to też mogę przyjechać w piątek po południu A do kiedy trzeba Ci dać znać?
Agusia - no to idealnie, że będziemy razem w domku bo mój S. też ani wędkarz ani fan piłki, ale top gear to nałogowo ogląda i o samochodach to może nawijać non stop, więc się chłopaki dogadają
STO LAT DLA EMILKI!!!!!!!!
Majeczka cudo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330218 przez Pyśkaaaa
witam
noc jak wykle cała przespana:) Franek ma zamiar dospać a ja zaraz zmyję wczorajsze naczynia bo padłam...
co do brzuszkow to moja koleżanka jest w 9 miesiącu i teraz jesteśmy na etapie "rany mogłaby już wyjść " zazdraszczam jej...
Emi starszaczku :*
ja tu widzę że większość to top gear mój uwielbia i jest mega wielkim fanem motoryzacji
noc jak wykle cała przespana:) Franek ma zamiar dospać a ja zaraz zmyję wczorajsze naczynia bo padłam...
co do brzuszkow to moja koleżanka jest w 9 miesiącu i teraz jesteśmy na etapie "rany mogłaby już wyjść " zazdraszczam jej...
Emi starszaczku :*
ja tu widzę że większość to top gear mój uwielbia i jest mega wielkim fanem motoryzacji
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330230 przez mgielka22
Witram sie i ja
Majeczka
Emi starszaczku
ale ten czas leci masakra...
U nas ma dzis byc cudna pogoda juz jest 9 stopni a dopiero 8:52
Wlasnei myslimy z M gdzie pojechac za miasto ale qrcze nie mam zadnego pomyslu...
Gardlo mnie napitala okropnie nie wiem skad sie przypaltalo chorobsko eghhh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Noc u mnie w miare w miare o 4 pobodka na troche jedzonka ale ja musialam herbaty goracej wypic bo przelknac sliny nie moglam...
Majeczka
Emi starszaczku
ale ten czas leci masakra...
U nas ma dzis byc cudna pogoda juz jest 9 stopni a dopiero 8:52
Wlasnei myslimy z M gdzie pojechac za miasto ale qrcze nie mam zadnego pomyslu...
Gardlo mnie napitala okropnie nie wiem skad sie przypaltalo chorobsko eghhh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Noc u mnie w miare w miare o 4 pobodka na troche jedzonka ale ja musialam herbaty goracej wypic bo przelknac sliny nie moglam...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330240 przez beti
Cześć kochane,
Emisiu kochana, teściowa wysyła buziaki!!!
wiecie co, spłakałam się strasznie Na gronie jest forum na którym piszę od początku ciąży...i tam jedna z dziewczynek miała duże problemy z wątrobą po żółtaczce...miała przeszczep od ojca i byłoby ok gdyby nie to że przypałętała się jakaś bakteria...od tygodnia niestety leżała na OIOMIE a dzisiaj z rana dostałam informację, że Majeczka wczoraj zmarła
Emisiu kochana, teściowa wysyła buziaki!!!
wiecie co, spłakałam się strasznie Na gronie jest forum na którym piszę od początku ciąży...i tam jedna z dziewczynek miała duże problemy z wątrobą po żółtaczce...miała przeszczep od ojca i byłoby ok gdyby nie to że przypałętała się jakaś bakteria...od tygodnia niestety leżała na OIOMIE a dzisiaj z rana dostałam informację, że Majeczka wczoraj zmarła
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona