BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #330018 przez mgielka22
Ja teaz bym chciala ale nie wiem co z praca i u mnie i M... wiecx pozostaje to pod znakiem ???
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #330026 przez ewelinaa
Jagoda w kapeluszu REWELACJA :kiss: :lol:

Marta - a wesele w góralskich strojach to Państwo Młodzi tak zarządzili czy taką macie tradycję w rodzinie? :S :)
12 lata 10 miesiąc temu #330028 przez Marta M
mgielka dziekuje :)

A wesele goralskie bo my pochodzimy z Podhala, meza rodzina to najprawdziwsi gorale, moja rodzina nie bardzo...

Pozdrawiam wszystkich eMów ktorzy nas podczytują :):)

Gosiu moj napewno chetny na dluzszy wyjazd ale z takim wyprzedzeniem piatek zaplanowac nie bardzo...jakby mial wtedy urlop owszem ale nie ma i moze mu sie trafic jakis wylot..ale pogadam z nim jeszcze co i jak...bo na ten wyjazd cieszy sie wnet jak ja :):) I bardziej nawet z Chanczy niz z Izralea :D:D
12 lata 10 miesiąc temu #330030 przez Marta M
ewelinaa w moich rodzinnych stronach taka tradycja: wesela trwaja dwa dni, w sobote jest po goralsku a w niedziele poprawiny "po pańsku" jak to się mowi :):) My takiego nie mielismy bo chcielismy zeby M był w mundurze :)
12 lata 10 miesiąc temu #330034 przez ewelinaa
Marta M napisał:

ewelinaa w moich rodzinnych stronach taka tradycja: wesela trwaja dwa dni, w sobote jest po goralsku a w niedziele poprawiny "po pańsku" jak to się mowi :):) My takiego nie mielismy bo chcielismy zeby M był w mundurze :)

Fajnie :woohoo: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #330036 przez kasia79
Jagódka świetnie wyglądasz, teraz tylko czekać na lato, kapelusz już masz.

Marta na tj części góralskiej musi być zaj.....ie :)
12 lata 10 miesiąc temu #330038 przez ewelinaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uciekam wylegiwać się na kanapie i oglądać "Na dobre i na złe" :blush: :P

Do jutra :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #330040 przez kasia79
my dzisiaj od 11 do 16 byłyśmy na spacerku i placu zabaw, Ami huśtała się a takiej specjalnej dla maluszków, cała szczęśliwa była, a po kąpaniu zasnęła jak kamień. Jutro powtórka :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330044 przez Agusia83
Gosia, moj M wlasnie powiedzial, ze jedzie z nami :laugh: Tyle, ze jak bedzie musial isc do pracy, to przyjade z Marta....mam tylko nadzieje, ze bedzie dla mojego miejsce...wiec jak my to rozplanowalysmy z domkami?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330045 przez Pyśkaaaa
Jagoooodziaaaa:* slodziaku:* a ch uwielbiam Cie
Franek tez ma kwadratową twarz :D
Słwoiczku Ty tojetes udana :P
Agusia heheh to nieźle :P
Gosia my sie też zastanawiamy nad piatkiem....

a co do spaceru to my dziś łazilismy 2 godz od 12 potem 2 godz przerwy i potem znów dwie :P
12 lata 10 miesiąc temu #330047 przez bewipo
Agusia no to super, dał się przekonać :D
12 lata 10 miesiąc temu #330048 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #330050 przez bewipo
Gadam z mama przez tel i zamiast powiedzieć "to bądź na gg", to ja do niej "to bądź na allegro" :D :D :D :D
12 lata 10 miesiąc temu #330053 przez Agusia83
Bewipo, ja mu nawet dziury w brzuchu juz nie wiercilam...zapytalam tylko jak mysli jak dlugo sie tam jedzie...i teraz mi sie pyta, czy nie lepiej w piatek od razu jechac? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: hahaha Wiec jakby co piszemy sie na piatek...ale jesli nie bedzie mogl, to musze sie podporzadkowac temu jak Marta z M beda mogli jechac.
12 lata 10 miesiąc temu #330056 przez Marta M
Maz tu siedzi i czyta ze mna i mowi, ze on bedzie wiedzial cos wiecej ale dopiero w maju...jak by sie udalo i na piatek przyjechac to jakos sobie poradzimy..jak juz domek bedzie zajety to znajdziemy cos blisko Was :):) Takze Agusia o konkretach pozniej, ale oczywiscie zrobimy tak zeby nam i Wam pasowalo :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia