BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #329553 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Maja- karmię karmię cały czas cyc plus obiadek :D
beti- sorrry nie doczytałam :P

my dzis do 6.30 potem cycuc a potem do 8 spiochalismy....

Samiczek :kiss: :kiss:

a teraz buszujemy po allegro w poszukiwaniu niczego własciwie :P a Franek rabie kupala
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329556 przez Pyśkaaaa
a co do fotelików to my czekamy az Franek usiadzie i chcemy kupic recaro young sport czy jakos tak zaraz poszukam

juz mam allegro.pl/recaro-young-sport-2012-8-kol...isy-i2200327677.html
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329563 przez beti
Cześć laseczki :)

ja na chwilę bo lecę do fryzjera, na bazarek i do krawcowej :) a wieczorem zlot :) :P

Monia :kiss: :D
12 lata 10 miesiąc temu #329574 przez Pyśkaaaa
dziewczynki mam do sprzedania ubranko do chrztu użyte tylko raz co prawda nie moję bo Franek chrztu nie miał jeszcze, ale może macie jakiś znajomych? zaraz wstawię wam fotki :)
12 lata 10 miesiąc temu #329576 przez ewelinaa
Witam :)

Jedziemy na 11 na rehabilitację, a później jadę z córą do mojej przyjaciółki w ciąży :woohoo: Za oknem szaro i pochmurno buuuuuu...

Pati - buty fajne, ja jak już wybieram szpilki to bardziej klasyczne :)

Słowiczek - płaszcz rewelacja, też muszę się po coś wiosennego wybrać.
I też nie potrafię na wyprzedażach kupować, a w sh to już w ogóle nie umiem się odnaleźć :S .
Jeśli w sklepie coś mi naprawdę się podoba to to kupię - najwięcej potrafię wydać na torebkę :blush: mam ich mnóstwo :blush:

Sami :kiss: :kiss: :kiss:

A jeśli chodzi o fotelik to tak jak Beti - chcę żeby Kinga jak najdłużej jeździła tyłem, dopóki mieści się w tym nosidle to nie zmieniamy.

Puzzle piankowe - ja mam, gość w sklepie powiedział, że te najtańsze, chińskie są wycofane ze sklepów. Te które są teraz sprzedawane są wykonywane z jakichś innych substancji i muszą mieć atest. Dlatego są droższe - a przez internet to nigdy nie wiadomo co się trafi :dry:

Pati - super ta mata z Kubusiem :)
12 lata 10 miesiąc temu #329578 przez monika1984lodz
Dziewczynki ja tez poki Emi sie miesci w nosidle to nie chce jej przesadzac w fotelik.Ale zaczynaja juz jej nozki wystawac :P a ze chwilowo jestesmy przy troche wiekszej kasie to chce to wykorzystac :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #329580 przez angie1713
Witam U nas noc beznadziejna Nadia co chwilę się budzi nie wiem co jej jest a rano to buczy przez sen :dry:
Zabieram się dzis za porządki muszę umyć okna bo ładnie świeci słoneczko .Wstawić pranie i ogarnąć kuchnię więc trochę mi zejdzie :)

Sami :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #329582 przez kasia79
slowiczek napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

witaj w klubie ;(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329585 przez Marta M
Dzien dobry :)

mgielka szczena mi opadla z zachwytu...ŁOŁ ;) Jak z jakiegos magazynu :)

Pati ale fajnie, zatem czekam na listonosza :D Apropo butow, zazdroszcze Wam takich...wiem ze moge sobie kupic, ale moj M jest niski i w takich bylabym wyzsza od niego..:(

Maju ja tez chetnie czasami obejze jakis mecz pilki noznej...chetniej jak M ;)

Gosiu na zjezdzie beda krolowaly stroje kapielowe :D:D:D

Beti ja to nigdy takich rozkoszy nie przezylam jak Ty...platki roz, masaze, maseczki...nastepny zjazd, znaczy trzeci, bo drugi nad morzem, a trzeci w jakims SPA!!

Co to jest sh??
12 lata 10 miesiąc temu #329587 przez kasia79
beti napisał:

Cześć laseczki :)

ja na chwilę bo lecę do fryzjera, na bazarek i do krawcowej :) a wieczorem zlot :) :P

Monia :kiss: :D

ale ty masz fajnie, ciągle jakieś zajęcie, u mnie to straszna rutyna, atrakcją jest wyjście z dziećmi na plac zabaw :(
12 lata 10 miesiąc temu #329590 przez bewipo
Witam.
U mnie szok, tylko jedna pobudka w nocy i wstawanie o 6.30... Oby tak dalej było :)
Pati buty świetne, ja dołączam do tych uwielbiających obcasy :) Czekam na jakąś kaskę i też coś muszę kupić :)
Wiece co, stwierdza, że nie dość, że bycie "panią domu" nie specjalnie mi pasuje, to ja się do tego naprawdę nie nadaję. Jak się jeden dzień ogarnę, to trzy kolejne jestem nieogarnięta... Może zrobicie mi jakiś kurs panowania nad wszystkim :D
12 lata 10 miesiąc temu #329591 przez kasia79
Martusia sh to sklepu z używaną odzieżą tzw. sekend hand chyba tak to się pisze ;)
12 lata 10 miesiąc temu #329592 przez bewipo
Martuś sh to second hand :)
12 lata 10 miesiąc temu #329598 przez kasia79
a my zawsze mamy tylko jedną pobudkę tak koło 5,6. Teraz mała śpi a ja zamiast cos robić to siedzę przy kompie, przypomniałyście mi,że nie mam płaszczyka na wiosnę, ale na allegro nic ciekawego nie ma, trzeba się na giełdę wybrać, można kpić fajne rzeczy za małą kasę, a ja nie lubię wydawać niepotrzebnej kasy tylko za firmową metkę.
12 lata 10 miesiąc temu #329628 przez katy25
czesc dziewczynki!!!

nareszcie sie do Was odzywam! Sami konczy dzis pol roczku, dziekujemy za pamiec!!

rzecz jasna nie sposb Was nadrobic, ale widze ze blog sie nie przyjal i pozostalysmy na forum.

U nas wiele sie dzialo przez ostatnie 3 tygodnie bo chyba az tyle mnie nie bylo?
Przede wszystkim Sami byl 2 dni w szpitalu (Bogu dzieki ze tylko 2). Goraczkowal bardzo, pojechalismy z nim na IP i stamtad wyslali nas do szpitala bo nie stwierdzili przyczyny goraczki. I tak przeszedl szereg badan, ktore ostatecznie nic nie wykazaly. Ah... tak na prawde ten szpital nie bylpotrzebny, ale tempo pracy w szpitalach jest jakie jest i nie mialam nic do gadania. Wiadomo, ze kierowalam sie dobrem dziecka...

Samiczek juz przekreca sie na brzuch, robi to troche niezdarnie ale jednak.
Nie siedzi sam i nie mamy jeszcze zebow...
Noce standardowe czyli 3-4 pobudki na jedzenie. On wlasciwie jest wiecznie glodny:):) je zupki, owoce ale cyc rzadzi:) smieszny jest bo jak biore go na kolana to juz sam sie dobiera do cyca i tak fajnie sapie hihi

przez ten czas zjechalo do nas dwoch bratankow mojego meza - na szczescie juz ich nie ma ale wciaz sa w PL. Troche sie klocilicmy ostatnimi dniami ale juz spokojnie.
Mielismy tez niemile zdarzenie... zginelo nam z domu z szuflady w kuchni 740zl i mamy pewnosc ze ukradl je nasz kolega tzn. meza kolega. Co wiecej zgodzil sie oddac nam te pieniadze zarzekajac sie ze to nie on je ukradl...
jakas chora akcja dziewczyny... wstaje rano, siegam po kase aby ja wplacic do banku a tu kasy nie ma. Dzwonie do mojego m. ze skoro ja wzial to niech wplaci a on sie smieje czy ja zartuje?? OMG :unsure: :ohmy: cos strasznego... nie wiem nawet co mam myslec o tym czlowieku. Moj m. juz zapowiedzial ze nikt u nas nie bedzie wiecej nocowal...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia