- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #329479 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
PAti wydaje mi sie, ze jak by to prawda byla to by juz w telewizji o tym mowili
co do bab wyrywajcych sobie łup
To raz ubralam manekina , tak bardziej po mojemu a nie jak mi kazali w wytycznych to wyobrazcie sobie, ze babska zdjely ta lale i ja zaczely rozbierac O.oa potem sobie wyrywaly bluzke
innym razem jak byla wyprzedaz to moja kolezanka z pracy stala przy kasie a ja miedzy bramkami w wejsciu bo na sklepie czarno bylo i walki normalnie sie toczyly.
Ludzie to poprostu sa jeb.....
co do bab wyrywajcych sobie łup
To raz ubralam manekina , tak bardziej po mojemu a nie jak mi kazali w wytycznych to wyobrazcie sobie, ze babska zdjely ta lale i ja zaczely rozbierac O.oa potem sobie wyrywaly bluzke
innym razem jak byla wyprzedaz to moja kolezanka z pracy stala przy kasie a ja miedzy bramkami w wejsciu bo na sklepie czarno bylo i walki normalnie sie toczyly.
Ludzie to poprostu sa jeb.....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329482 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku do wyra!!! kurowac sie!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329484 przez Pyśkaaaa
poki co ja sie wstrzymam z tymi puzzlami
byłam kiesys w sh i takie dwie kobiety wyrywały sobie bluzke wogole jest taki jeden ciuch w ktorym w dniu dostwy stoja kolejki przed otwarciem.... jak by cos za darmo dawali...za dużo ludzi tez niedobrze
byłam kiesys w sh i takie dwie kobiety wyrywały sobie bluzke wogole jest taki jeden ciuch w ktorym w dniu dostwy stoja kolejki przed otwarciem.... jak by cos za darmo dawali...za dużo ludzi tez niedobrze
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329492 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dawaj ja do mnie
<przytulam >
<przytulam >
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329493 przez Pyśkaaaa
Natalcia daj mamusi odpocząć :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobranoc kochane :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobranoc kochane :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329496 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia to trzymam kciuki zeby przylazla
allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-priori-sps-...iec-i2194810974.html co o tym myslicie.
allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-priori-sps-...iec-i2194810974.html co o tym myslicie.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329498 przez beti
Cześć laseczki,
była u mnie kumpela a potem byliśmyna spacerze i na basenie i za sprzątanie się wzięłam bo jutro u mnie zlot czarownic będziemy siedzieć z maseczkami na twarzy, przy świecach, dobrej komedii, dobrym jedzeniu i będziemy obrabiały dupy facetom
Fanka, gratuluję pięknie zdanej sesji A Dawidzio ślicznie się uśmiecha w kąpieli
Pyśkaaa, nie pomocnikiem tylko współfotografem doczytaj
KAsia, pokaż foto z awatara Aaaaaa...już widzę śliczna jest
Aniciu, kochana kruszynko
Megi, Fifi bardzo dużo i od bardzo dawna mówi, ale nawet lekarka się bardzo zdziwiła, że on tak już nawet fonetycznie bogato gada...stwierdziła, że będzie szybko mówił Już od 2 miesięcy jest mama, nie, dada, baba, bubu, ejo, amm, buba, bubu itp itd
Magda, poprosimy o zdjęcie przed i po
Mgiełka, do gara z nim!!!!
Angie, aphtin, chyba tak to sie nazywa
A na SPA było cuuuudownie miałam piling twarzy i pleców, maskę i masaż miodowy twarzy i pleców a do tego masaż stóp, świece, spokojna muzyka, płatki róż, owoce i czekolada i nie zapłaciłyśmy za to wcale dużo za 2-3 miesiące powtórka
Odnośnie starych bab to mi nawet nie mówcie, 99 % mojego sąsiedztwa jest stare i wkur... już nam baba z naprzeciwka wjechała w bramę potrącając rowerzystkę i jeszcze jak mój M wezwał pogotowie to się zarzekała, że bramę sobie sami rozwaliliśmy a baba z roweru sama spadła no i my od tej pory wg niej jesteśmy kur...mi bo jej prawko zabrali...
inna nam znowu aferę zrobiła, że sobie tuje posadziliśmy i postawiliśmy płotek, bo się już na nas gapić nie może a robiła to bez żadnych najmniejszych skrupułów...tzn ustawiała sobie ławkę w naszym kierunku i się gapiła nawet się nie pesząc że ją widzimy, w okna tak samo nam się gapiła wrrr...
Gosia, jeszcze nie doszłam, bo dopiero wczoraj sobie uświadomiłam, że nie napisałam im jaki kolor
Mgiełka, wow
Administratorkami są wszystkie uczestniczki grupy na FB a czemu pytasz?
Pati, ale buty to teraz załóz sexi bieliznę i te buty i M już na pewno nie skomentuje
A na zjazd to się ubezpiecz lepiej, bo jak wszystkim facetom szczeny opadną i zęby pogubią to Cię może na odszkodowanie potem nie być stać
Pyśka, jak będziesz w Wawie to na kawę wpadnij
Monia, fotelik fajny ale ja póki co obstawiam jazdę tyłem do kierunku jazdy...
Ufffff...nadrobiłam i idę rafaello robić
była u mnie kumpela a potem byliśmyna spacerze i na basenie i za sprzątanie się wzięłam bo jutro u mnie zlot czarownic będziemy siedzieć z maseczkami na twarzy, przy świecach, dobrej komedii, dobrym jedzeniu i będziemy obrabiały dupy facetom
Fanka, gratuluję pięknie zdanej sesji A Dawidzio ślicznie się uśmiecha w kąpieli
Pyśkaaa, nie pomocnikiem tylko współfotografem doczytaj
KAsia, pokaż foto z awatara Aaaaaa...już widzę śliczna jest
Aniciu, kochana kruszynko
Megi, Fifi bardzo dużo i od bardzo dawna mówi, ale nawet lekarka się bardzo zdziwiła, że on tak już nawet fonetycznie bogato gada...stwierdziła, że będzie szybko mówił Już od 2 miesięcy jest mama, nie, dada, baba, bubu, ejo, amm, buba, bubu itp itd
Magda, poprosimy o zdjęcie przed i po
Mgiełka, do gara z nim!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Mój też tylko komp i tv i na nic czasu nie ma, wszystko zaaaaraaaaz a sam z siebie to nic a nic...
Angie, aphtin, chyba tak to sie nazywa
A na SPA było cuuuudownie miałam piling twarzy i pleców, maskę i masaż miodowy twarzy i pleców a do tego masaż stóp, świece, spokojna muzyka, płatki róż, owoce i czekolada i nie zapłaciłyśmy za to wcale dużo za 2-3 miesiące powtórka
Odnośnie starych bab to mi nawet nie mówcie, 99 % mojego sąsiedztwa jest stare i wkur... już nam baba z naprzeciwka wjechała w bramę potrącając rowerzystkę i jeszcze jak mój M wezwał pogotowie to się zarzekała, że bramę sobie sami rozwaliliśmy a baba z roweru sama spadła no i my od tej pory wg niej jesteśmy kur...mi bo jej prawko zabrali...
inna nam znowu aferę zrobiła, że sobie tuje posadziliśmy i postawiliśmy płotek, bo się już na nas gapić nie może a robiła to bez żadnych najmniejszych skrupułów...tzn ustawiała sobie ławkę w naszym kierunku i się gapiła nawet się nie pesząc że ją widzimy, w okna tak samo nam się gapiła wrrr...
Gosia, jeszcze nie doszłam, bo dopiero wczoraj sobie uświadomiłam, że nie napisałam im jaki kolor
Mgiełka, wow
Administratorkami są wszystkie uczestniczki grupy na FB a czemu pytasz?
Pati, ale buty to teraz załóz sexi bieliznę i te buty i M już na pewno nie skomentuje
A na zjazd to się ubezpiecz lepiej, bo jak wszystkim facetom szczeny opadną i zęby pogubią to Cię może na odszkodowanie potem nie być stać
Pyśka, jak będziesz w Wawie to na kawę wpadnij
Monia, fotelik fajny ale ja póki co obstawiam jazdę tyłem do kierunku jazdy...
Ufffff...nadrobiłam i idę rafaello robić
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329499 przez pati-m
Gosia!!!!!!!!!!!!!!!!
allegro.pl/mata-edukacyjna-i2200884107.html
Do Waszego puchatkowego pokoiku Mam taką samą i służy Kacprowi jako kołderka
Do Waszego puchatkowego pokoiku Mam taką samą i służy Kacprowi jako kołderka
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329503 przez pati-m
beti - kobito oszalałaś?! Gdzie ja na zjazd będę popitalać po lesie w szpilkach No way Panowie będą musieli się ślinić na widok swoich kobitek w tenisówkach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #329504 przez pati-m
Nie pamiętam która z Was pytała się o to autko
allegro.pl/siedzisko-auto-44-2-i2203552689.html
Może któraś się zainteresuje
Może któraś się zainteresuje