BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #332045 przez monika1984lodz
Pisalam do Malej :)
wszystko jest ok sa u tesciow :)

Mgielka suuuuper :) to teraz na kartki czekamy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332046 przez Edyta1986
że się tak wtrące bo Was czytam na bieżąco to iwona jak Wojtek miał pleśniawki to ja od razu poznałam, nie cały biały język tylko takie punkty na języku i mial na wewnętrznej stronie warg i policzków. Miał to od antybiotyku, więc nie bez powodu i nam aphtin pomógł ale jak u Oliwki jest inaczej to ja bym nie stosowała...

Dzieciaczki słodkie :)
Maja buziaki :kiss: :kiss:

i przy okazji nasze zdjęcia ze spacerku :)
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #332048 przez monika1984lodz
Slowiczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #332051 przez bewipo
Majeczka super, moja ulubiona fotka z języczkiem :D
Mgiełka cieszę się, no i trzymam kciuki za pracę jeszcze :)
12 lata 9 miesiąc temu #332054 przez mgielka22
:D wiecie ze jest cos takiego jak kredyt zaufania do mezczyzn :P
No co do pakjowania to nie mam pojecia od czego zaczac :P

SLowiczku czym ci dopiekla???
12 lata 9 miesiąc temu #332055 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu #332057 przez mgielka22
12 lata 9 miesiąc temu #332059 przez mgielka22
ja z moja wlasnei na gg pisze bo sie odzywa jak zawsze :P
12 lata 9 miesiąc temu #332062 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia
12 lata 9 miesiąc temu #332063 przez Agusia83
Dziewczyny padam...dzis corcia mnie nieziemsko wymeczyla...niby byla grzeczna, bo i na spacerku spedzilysmy 3,5h..pierwszy raz jej cos nie pasowalo..ale to pewnie czapa w sklepie..a wiadomo tam zawsze cieplej...a w domku ladnie sie bawila i na macie i w bujaczku...ale jojcydlo z niej niezle...do tego krzyczy nieslychanie...ludzie pomysla, ze ja bije..ale ona tak juz ma i kropka :silly: pierwszy raz sie zdarzylo, ze nie spala 5h...az wkoncu padla...przed chwileczka tez zasnela...a ja musze umyc gary po obiedzie, bo wczesniej byla u mnie psiapsiola w 5 mc :laugh: ..do tego jeszcze musze isc do sklepu...wody mineralnej to tyle zuzywamy, ze masakra...

Maju, ale z Ciebie fajna kluseczka :laugh: wszytskie faldki sa do wycalowania :laugh: widze, ze jezyczek uwielbiasz wyciagac :lol:

Mgielka,

Slowiczku,

Wczoraj wybralam staniczek, zaplacilam za niego i dzis dostalam maila, ze zostal wyslany :laugh: jak ja lubie takie transakcje...oby byl rozmiarowo dobry :lol:

Monia, oj wiem, co to znaczy dla mamy gdy dziecko sie zakrztusi...Emi raz tak zrobila, to co sekunde nogi mi sie uginaly coraz nizej...balam sie o nia jak cholera.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332064 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Mgiełcia, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper bardzo się cieszę :) :) :) :kiss: !!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #332066 przez mgielka22
Agusia wlasnei tak mysle niech tylko praca dobra sie trafi i wszytsko rozkreci, bo jednak nikt nam nei da kredytu jesli beda umowy na czas okreslony a sie bezmyslnie tez pchac nie chcemy poki co na min rok nam wynajmie :)
12 lata 9 miesiąc temu #332067 przez mgielka22
Gosia cos Ty mu zrobila :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #332068 przez Agusia83
Gosia,
12 lata 9 miesiąc temu #332070 przez slowiczek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia