- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
A Wasze bable tez sceny robia w wozkach?
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.kolekcjaabc.pl/
A malowanek to ja mam masę. W domu bym tergo nie pomieściła więc trzymam w szafkach w przedszkolu
Tą drugą to zaczęłam kupować na początku pracy bo bardzo fajnie na jej podstawie można nauczyć dzieci czytać
Dobra dziewczynki, śmigamy na spacer. Krótki pewnie będzie bo strasznie wieje.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Przepraszam, że zmienię temat, ale zapomniałam wam wczoraj napisać jak mnie moja ciotka wkur... Jak pojechałam po Kacpra żeby go odebrać od babci to ona tam była i jak mnie zobaczyła to od razu zaczęła komentować - ooo pomalowane paznokcie, ooo widać że za dużo czasu to ty dziecku chyba nie poświęcasz skoro masz czas na takie rzeczy, no tak dziecko do babci a sama się maluję. Nosz kur... Powiedziałam jej, że może za jej czasów kobiety po porodzie do końca życia w koszuli nocnej łaziły i yły głowę raz na tydzień, ale ja mam zamiar ładnie wyglądać żeby moje dziecko się za mnie nie wstydziło. Oczywiście śmiertelnie się obraziła i kazała już później jak się okazało przekazać mi przez moją mamę, że odkąd urodziłam to się strasznie "wyszczekana" zrobiłam. Wrr..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My juz po spacerku, kupilam Joga super polar za 6,5 i sobie buty
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Maja strasznie się cieszę, że nic się nie stało!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja byłam wczoraj na zakupach z M, kupiłam sobie stanik i 3 bluzki, takie zwykle na codzień do dzinsów bo już miałam takie szmaty, że masakra.
Dziś u mnie na obiad makaron z kurczakiem według przepisu Gosi- pycha!!! polecam!!Dawid zjadł na obiad 2 słoiczki jarzynówki co mu ugotowałam, mam nadzieję, że go brzuszek nie będzie bolała ale taki był ryk jak się skończył pierwszy, że mu jeszcze dałam drugą porcję!
Emisia śliczna jesteS!!!
Magda zdrówka życzymy dla Dominisia!!
Juleńka jak Ty siedzisz ślicznie, cudna jesteś!!!
Pati , Dawid ma też pełno bajek już, ja mu czytam prawie codziennie i kupuję, teraz kupuję mu taką serią bajki polskie za 9.90 w kioskach są!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu ja nie kupuje chodzika ze względu na małe mieszkanko Nadia nie miałaby się gdzie poruszać
Gosiu
Pochwal się zakupami Nadia dziś dostała od ciotki fajne leginsy z falbankami na dupce już by mogło być ciepło to by się nie ubierało tak dzieciaczków grubo
Pati
Slowiczku a z czego Ty chcesz schudnąć jeśli można wiedzieć
Mgiełka
Oj Emi ty cukiereczku kochany Nadia ma takie same śpioszki
Magda a po czym stwierdziła że Dominik może byc alergikiem po chorobach ?Bo nie rozumiem a ma jakieś uczulenia albo inne objawy?
Megi ale masz powera dzisiaj Jula jak ty już ładnie siedzisz Nadia jeszcze buja się jak pijana
Fanka to zakupy udane ja wczoraj kupiłam sobie jeansy odrazu jest co na tyłek założyć bo moje ukochane jeansy pękły na kolanie jak się nad Nadią pochylałam
Czy wszystkie dzieciaczki już przyjmują gluten? i czy któreś ma uczulenie ?Pytam tak z ciekawości Nadia ma dopiero od wczoraj i tak ją obserwuję i mam nadzieję że będzie dobrze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja przyjmuje gluten od miesiąca, a od wczoraj 0,5 żółtka Nie miała żadnych objawów, więc nie pomogę.
Fanka
Teraz godzinę po obiedzie dostaje zawsze, jakiś deserek owocowy. Np. jabłuszko itp. Kiedy podajecie kaszkę