BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #331774 przez monika1984lodz
No ja wlasnie tez
A Wasze bable tez sceny robia w wozkach?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #331775 przez bewipo
monika1984lodz napisał:

No ja wlasnie tez
A Wasze bable tez sceny robia w wozkach?

Taaakkkk!!! Ostatnio m nas musiał ewakuować ze spaceru :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #331777 przez monika1984lodz
bewi no to kamien z serca bo ja juz myslam ze tylko w to moje szympansiatko diabel tasmanski wlazl

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #331785 przez pati-m
U mnie jest scena jak zgłodnieje :)
12 lata 9 miesiąc temu #331792 przez pati-m
Dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać :blush: Czy wiecie, że ja już TERAZ prenumeruję książeczki dla Kacpra :) Czy któraś z Was też tak ma?
12 lata 9 miesiąc temu #331793 przez iwonaNAVI
A u mnie jak jej za goraco :P wpada normalnie w szal :P widac ze chlodnolubne mam dziecko w przeciwienstwie do mamy :)
12 lata 9 miesiąc temu #331795 przez bewipo
Pati ja kupiłam kolorowankę, bo była w promocji :D
A co prenumerujesz??
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331798 przez pati-m
www.wesolafarma.pl/ :)

www.kolekcjaabc.pl/ :)

A malowanek to ja mam masę. W domu bym tergo nie pomieściła więc trzymam w szafkach w przedszkolu :)
Tą drugą to zaczęłam kupować na początku pracy bo bardzo fajnie na jej podstawie można nauczyć dzieci czytać :)

Dobra dziewczynki, śmigamy na spacer. Krótki pewnie będzie bo strasznie wieje.
12 lata 9 miesiąc temu #331817 przez gosia2324
pati-m napisał:

Przepraszam, że zmienię temat, ale zapomniałam wam wczoraj napisać jak mnie moja ciotka wkur... Jak pojechałam po Kacpra żeby go odebrać od babci to ona tam była i jak mnie zobaczyła to od razu zaczęła komentować - ooo pomalowane paznokcie, ooo widać że za dużo czasu to ty dziecku chyba nie poświęcasz skoro masz czas na takie rzeczy, no tak dziecko do babci a sama się maluję. Nosz kur... Powiedziałam jej, że może za jej czasów kobiety po porodzie do końca życia w koszuli nocnej łaziły i yły głowę raz na tydzień, ale ja mam zamiar ładnie wyglądać żeby moje dziecko się za mnie nie wstydziło. Oczywiście śmiertelnie się obraziła i kazała już później jak się okazało przekazać mi przez moją mamę, że odkąd urodziłam to się strasznie "wyszczekana" zrobiłam. Wrr.. :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My juz po spacerku, kupilam Joga super polar za 6,5 :) i sobie buty :S
12 lata 9 miesiąc temu #331824 przez gosia2324
Juleczka ciocia sciska i caluje :kiss:

Mgielka, ulozy sie ,zobaczysz :kiss:

Megi :) Ty tez jestes dla nas wazna :kiss:

Dominisiu zdrowiej !!!!

Pati te bajki co wychodza co 2 srode :)????
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331832 przez megi2501
Pati i chyba zacznę prenumerować :P

Gosia, a cóż za buciki :unsure: Kolejne szpilki :unsure: Myślałam, że wrócisz przynajmniej z jedną parą jeansów :laugh:

Jula 6 miesięcy :)

Jula z chustą na głowie- przymiarki :)
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331842 przez fanka
witam i ja, my wróciliśmy właśnie ze spaceru, trwał aż 20 min bo Dawid urządził histerię w wóżku i pedem wracaliśmy do domu, w domu go rozebrałam i odrazu padł i śpi. A dziś był taki grzeczny aż do momentu spaceru!!!
Maja strasznie się cieszę, że nic się nie stało!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja byłam wczoraj na zakupach z M, kupiłam sobie stanik i 3 bluzki, takie zwykle na codzień do dzinsów bo już miałam takie szmaty, że masakra.
Dziś u mnie na obiad makaron z kurczakiem według przepisu Gosi- pycha!!! polecam!!Dawid zjadł na obiad 2 słoiczki jarzynówki co mu ugotowałam, mam nadzieję, że go brzuszek nie będzie bolała ale taki był ryk jak się skończył pierwszy, że mu jeszcze dałam drugą porcję!
Emisia śliczna jesteS!!!
Magda zdrówka życzymy dla Dominisia!!
Juleńka jak Ty siedzisz ślicznie, cudna jesteś!!!
Pati , Dawid ma też pełno bajek już, ja mu czytam prawie codziennie i kupuję, teraz kupuję mu taką serią bajki polskie za 9.90 w kioskach są!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331844 przez angie1713
My już po spacerku ale strasznie zimny wiatr więc posiedziałyśmy chwilkę i wskoczyłyśmy na kawkę do mojej szwagierki :)
Kasiu ja nie kupuje chodzika ze względu na małe mieszkanko Nadia nie miałaby się gdzie poruszać ;)
Gosiu
Pochwal się zakupami :) Nadia dziś dostała od ciotki fajne leginsy z falbankami na dupce już by mogło być ciepło to by się nie ubierało tak dzieciaczków grubo :)
Pati

Slowiczku a z czego Ty chcesz schudnąć jeśli można wiedzieć :unsure: :)
Mgiełka

Oj Emi ty cukiereczku kochany :) Nadia ma takie same śpioszki :)
Magda a po czym stwierdziła że Dominik może byc alergikiem po chorobach ?Bo nie rozumiem a ma jakieś uczulenia albo inne objawy?
Megi ale masz powera dzisiaj :) Jula jak ty już ładnie siedzisz Nadia jeszcze buja się jak pijana :silly:
Fanka to zakupy udane ja wczoraj kupiłam sobie jeansy odrazu jest co na tyłek założyć bo moje ukochane jeansy pękły na kolanie jak się nad Nadią pochylałam :silly: :lol:

Czy wszystkie dzieciaczki już przyjmują gluten? i czy któreś ma uczulenie ?Pytam tak z ciekawości Nadia ma dopiero od wczoraj i tak ją obserwuję i mam nadzieję że będzie dobrze :)
12 lata 9 miesiąc temu #331849 przez pati-m
Tak, te bajki polskie za 9,99zł w każda środę też kupuję :)

Julcia - jaka ty duża dama już jesteś :) I do tego zdolna bo ładnie siedzisz :kiss:

Wróciliśmy już ze spaceru bo głowę urywa od tego wiatru. Kacper dosypia :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #331854 przez megi2501
Angie, a jak walka z pleśniawką :unsure:
Moja przyjmuje gluten od miesiąca, a od wczoraj 0,5 żółtka :) Nie miała żadnych objawów, więc nie pomogę.

Fanka

Teraz godzinę po obiedzie dostaje zawsze, jakiś deserek owocowy. Np. jabłuszko itp. Kiedy podajecie kaszkę :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia