BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #331890 przez iwonaNAVI
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #331892 przez iwonaNAVI
Monia a jezdzi w spacerowce? zapinasz ja w pasy? moze o to chodzi?
12 lata 9 miesiąc temu #331893 przez mgielka22
Monia teraz ja tule mocno <przytul> moze ma przesilenie, ta pogoda tak skacze a o cisnieniu juz nie wspomne...
12 lata 9 miesiąc temu #331896 przez monika1984lodz
Iwonka w spacerowce, pasy zapinam.Ona ma ostatnio jakies takie loty,mam nadzieje,ze jej przejdzie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331900 przez angie1713
Iwonka Nadia nie ma w wewnętrznej stronie ust mi też mama powiedziała ze pewnie ma pleśniawki bo języczek ma biały nic jej nie będę robiła poczekam i zobaczymy czy się coś pojawi :)

Ja z Nadią odkąd jeździ w spacerówce nie mam problemów bardzo jej się podoba najgorzej jest przy ubieraniu przed wyjściem ale później już jej mija złość :silly:

Zobaczcie jakie fajne znalazłam ale dla dziewczynek na główkę i można założyć pod szyjkę
allegro.pl/bandamka-chustka-kolory-wiosn...lki-i2209937917.html
12 lata 9 miesiąc temu #331904 przez magda79
Julcia słodziaku :) :)

Angie ona narazie powiedz, że jest kandydatem na alergika bo z reguły przy takim kaszlu i zmianach na oskrzelach dziecko jest śpiące, płaczliwe, marudne a Domi śmiał się jej w twarz i machał radośnie rączkami i nóżkami....no i mówiła, że jak się choroby /zapal oskrzeli>..głównie/będą często nasilać to może to być z alergii na pyłki, kurz obojętnie a niekoniecznie na pokarm...więc wszystko się okaże jak zniesie wiosnę i lato....
12 lata 9 miesiąc temu #331905 przez angie1713
Ojeju Madzia mam nadzieję i trzymam kciuki aby przypuszczenia się nie potwierdziły bo alergia na pyłki i kurz jest bardzo uciążliwa .Będzie dobrze :)
12 lata 9 miesiąc temu #331907 przez megi2501
Monia, a czym aż tak Ci się zakrztusiła :unsure:

Madzia oby to nie alergia :ohmy:

Angie w takim razie to nie pleśniawka :)

Moja nie robi jeszcze akcji w głębokim, więc jeszcze do końca marca będziemy tak jeździć, bo ta pogoda jest zmienna jak cholercia :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331908 przez ewelinaa
Podczytuję Was od rana, ale dopiero mam chwilę żeby się odezwać.

Byłyśmy dziś na ostatniej rehabilitacji - musimy się zgłosić do lekarza no i mam nadzieję, że Kinga pokaże co potrafi i nie będą potrzebne kolejne ćwiczenia

No i tyle mojego pisania :dry: obudziła się maruda, a dziś daje mi w kość od 5.30 :dry: niech ten dzień już się skończy B)
12 lata 9 miesiąc temu #331916 przez Pyśkaaaa
Monia tulę:*
a co do spacerków to Franek mi w głebokim robil jazdy... teraz w spacerowce jest ok :) ale i tak najlepiej jest w nosidelku :) dziś kupiłam potrzebne materiały i bede szyć...

Madzia aby nie potwierdziła się alergia! moj ma M ma alergie na kurz pyłki kwiatów a ja na płki upierdliwe to strasznie...

wiecie co ja się boje że Franek ma uczulenie na gluten... zaczeło mu się znów ulewać rano mi zwymiotował znów ma ciemieniuszkę i plamki na rączkach... pobolewa go brzuszek a kupy takie straszne... dajemy mu gluten może ze 2,5 tyg... dzw do naszej doktor bo zamartwię się... a nic innego mu nie wprowadziliśmy nowego

Monia? wyslesz mi te przepisy do gotowania zupek dla dzieci bo nie pamietam na której stronie było...
12 lata 9 miesiąc temu #331923 przez monika1984lodz
Pysia prosze bardzo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emi mi sie herbatka zakrztusila

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331927 przez pati-m
Monia - dobrze, że nic się nie stało :kiss: Kacper też mi się czasem herbatką zakrztusi, ale na szczęście nie tak drastycznie. Oby to było ostatni raz :kiss:

Pyśka - trzymam kciuki żeby to nie było uczulenie na gluten. Ale masz rację, ja też bym skonsultowała z lekarzem.

Wyprasowałam chyba ze sto rzeczy! Uff... Zaraz biorę Kacpra pod pachę i śmigamy robić porządki w jego szafkach z ubraniami :P Matka wariatka co chwila coś kupuje, więc musi się rozeznać w sytuacji czego ile ma, a za czym warto się rozejrzeć :)
A zauważyłam, że ostatnio mam bzika na punkcie krótkich spodenek :) Oczywiście dla Kacpra nie dla siebie :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #331929 przez pati-m
A gdzie jest bet, mgiełka, iwonka, mała, marta i inne baby? :S
12 lata 9 miesiąc temu #331931 przez Pyśkaaaa
ostatnio zauważyłam że poczytują nas nowe osoby Amelka Ania dziewczyny zapraszamy do ujawnienia się
Monia dziekuję dziekuję :*
Pati a jaki romiar kupujesz spodni na lato?
12 lata 9 miesiąc temu #331932 przez angie1713
Pyśka a ty jeszcze karmisz piersią bo nie pamiętam może jesz coś co go może uczulać :dry: Oby to nie było uczulenie na gluten a kiedy zobaczyłaś pierwsze złe objawy?
Ja wczoraj zaczęłam podawać gluten i zobaczymy co będzie :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka