BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #332633 przez kasia79
Monia :kiss: ja też nie widzę twojego nowego awatarka, to pewnie od internetu zależy, ja mam strasznie słaby sygnał.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332640 przez monika1984lodz
Kasia buty bombowe!!!! uwielbiam polaczenie szarego, bialego i rozu :)
Poszukam takim Emi :)

Nuna znowu zrobila bunt na obiadek.Wolala mleczko.Wypila i poszla nyny.

a tu zdjecie- ja wyszlam troche niewyraznie- bo to po przebudzeniu :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #332641 przez pati-m
kasia - słoooooodkie te buciki :) To Amelcia w porównaniu z Kacprem ma malutką stópkę bo ja buty Kacprowi muszę kupować 19 :)
12 lata 9 miesiąc temu #332643 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Kasia buty bombowe!!!! uwielbiam polaczenie szarego, bialego i rozu :)
Poszukam takim Emi :)

Nuna znowu zrobila bunt na obiadek.Wolala mleczko.Wypila i poszla nyny.

a tu zdjecie- ja wyszlam troche niewyraznie- bo to po przebudzeniu :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cuuuuudoooooownie :) Nuneczka jaka wtulona w mamusię :woohoo: Super wyglądacie dziewczyny! OBIE! :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332650 przez monika1984lodz
Pati nie przesadzaj :) :*
JAk by mi ktos rok temu powiedzial, ze zrobie sobie zdjecie bez makijazu to bym go wysmiala hehhehe

Wogole to kupilam Emce balerinki i wiecie co? rozmiar dobry ale nie moge jej na noge zalozyc bo pieta nie chce wejs :angry:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #332677 przez pati-m
Monia - bo niektóre buciki dla niemowląt są strasznie sztywne ;) A maluszki przecież nie potrafią manipulować nóżką żeby nam ułatwić wkładanie bucików Ja też raz kupiłam butki i nie miał na sobie ani razu bo właśnie nie zwróciłam na to uwagi. Ale od tej pory bardzo dokładnie analizuję czy uda mi się założyć dane buty Kacprowi :)
12 lata 9 miesiąc temu #332684 przez gosia2324
kasia79 napisał:

Jeszcze coś,jak czytałam wasze wypowiedzi na temat chodzików to miałam wrażenie że na mnie krzyczycie, ja tylko chciałam poznać wasze opinie, tymczasem przy każdej wypowiedzi "!" nie trzeba było pytać :(.

Kasie nie krzyczalysmy, ale i tak wsztstkie na 5 min na zabe ! :S :silly:

Pokaz nam Amelke w kolczykach .
12 lata 9 miesiąc temu #332685 przez mgielka22
Monia z Emisia :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #332691 przez gosia2324
Mgielka SUPER!!!!! GRATULUJE !
A na dlugo jedziesz!?

Monia, nie poznalam Cie na tym zdjeciu, sliczne dziewczyny! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332695 przez monika1984lodz
Mgielka

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #332698 przez mgielka22
chcialabym wrocic w piatek
12 lata 9 miesiąc temu #332702 przez fanka
Monia super wyglądacie, a co do makijażu ja mam podobnie, kiedyś bez full makijażu nawet do sklepu się nie ruszyłam, a teraz najczęściej podkład i tusz do rzęs i to wszystko.
Mgiełka super- gratulacje, wszystko zaczyna się układać
12 lata 9 miesiąc temu #332704 przez pati-m
mgiełka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Nosidełko wypróbowane :) Poszliśmy zrobić małe zakupy i NARESZCIE mogłam wejść z Kacprem do sklepików, do których z wózkiem nie było szans :) On zachwycony :)
GOSIA JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332707 przez gosia2324
pati-m napisał:

mgiełka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Nosidełko wypróbowane :) Poszliśmy zrobić małe zakupy i NARESZCIE mogłam wejść z Kacprem do sklepików, do których z wózkiem nie było szans :) On zachwycony :)
GOSIA JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Nie ma za co :) Ciesze sie ze sie przydalo :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #332764 przez Agusia83
W koncu moge sie z Wami przywitac...w nocy mielismy pobudke o 3...herbatka nie pomogla, trzeba bylo robic mleczko...czy Wasze dzieci tez tak placza jakby je ze skory ktos obdzieral, a jak zaczynaja jesc butle, to doslownie jakby nie jadly rok?
A od 6 Emisia chciala sie bawic...ale nie ja :silly: troche dolezala w naszym lozku, przy bajkach..wiem, nie powinna tak ogladac pudla...

Juz bylysmy na spacerku...i w koncu kupilam sobie spodnie i tunike...takie niespodzianki lubie :laugh: W koncu Emi zasnela, a ja na spokojnie moge do Was napisac i zjesc obiad :laugh:

Ale tu sie malowniczo i zdjeciowo zrobilo :laugh: wszystkie fotki maja swoj urok i bardzo mi sie podobaja...nawet nie wiedzialam, ze tak zdolne kobitki tu sa :laugh: Brawo dziewczyny...rozwijajcie swoje pasje, jak tylko mozecie :lol:

Monia, slicznie wyszlas z Nuneczka..wiesz, co/./...

Ale fajny Franio :laugh: Uwielbiam takie usmiechniete buzie :laugh:

Mgielka, ogromne gratulacje...widzisz...udalo sie :laugh: zdawaj relacje co i jak...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia