- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #336892 przez Agusia83
Beti, 'zla matka"?...no co Ty...jestes najlepsza...Kochana wszystkie nas to czeka...akurat wiele z nas bedzie miala pomoc ze strony babc, czy cioc...ale gydbym np: ja nie mogla zostawiac Emi z babcia...tez musialaby pojsc do zlobka...
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336895 przez maja1982
beti - wiem ze ci ciężko i serducho CI pęka jak go zostawiasz ale takie durne te nasze państwo - za siedzenie z dzieckiem w domu masz od nich wielkie GÓWNO!!
A fifi i tak najbardziej na świecie kocha swoją mamusie
A fifi i tak najbardziej na świecie kocha swoją mamusie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336913 przez Pyśkaaaa
Chrupkowy Lolek :*
Emi wow alez Ty fajniusia jestes
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia padłam hahah bebiko ludzie maja narabane w głowach i masz racje "dla dzieci"
ale wy laski postrzelone jesteście
Beti bo przyjade do wawy i Ci w dupe nakpie dosłownie jak możesz tak mówic jesteś naj naj naj :* i Fifi Cie kocha :*
i juz wszystkie poszłyscie? jak ja pprzyszłam? buuu to idę sie myć sama z soba gadac nie bede
Emi wow alez Ty fajniusia jestes
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia padłam hahah bebiko ludzie maja narabane w głowach i masz racje "dla dzieci"
ale wy laski postrzelone jesteście
Beti bo przyjade do wawy i Ci w dupe nakpie dosłownie jak możesz tak mówic jesteś naj naj naj :* i Fifi Cie kocha :*
i juz wszystkie poszłyscie? jak ja pprzyszłam? buuu to idę sie myć sama z soba gadac nie bede
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336925 przez mgielka22
Maluszki jakie slodkie a rosna jak na drozdzach
Ja tez nie popadam w paranoje zywnosciowa bo to chore jest kiedys nas karmili wszystkim i jakos zyjemy to teraz jakis kretyn wymyslil diety zeby kase nabijac a ludzi eidioci sie daja w bambuko robic!!!
Beti nie martw sie ja sie zaczynam czuc tak samo z tym ze ja na 12h pracy bede chodzila i to z obcymi zostawiala a do zlobka dopiero od wrzesnia i nie wiem jak ona sie bedzie zachowywac kiedy dziadki ja tak rozpiescili...
Megi wspolczuje moge tylko przytulic i ucalowac wirtualnei rozumiem CIe doskonale <przytul>
Ja tez nie popadam w paranoje zywnosciowa bo to chore jest kiedys nas karmili wszystkim i jakos zyjemy to teraz jakis kretyn wymyslil diety zeby kase nabijac a ludzi eidioci sie daja w bambuko robic!!!
Beti nie martw sie ja sie zaczynam czuc tak samo z tym ze ja na 12h pracy bede chodzila i to z obcymi zostawiala a do zlobka dopiero od wrzesnia i nie wiem jak ona sie bedzie zachowywac kiedy dziadki ja tak rozpiescili...
Megi wspolczuje moge tylko przytulic i ucalowac wirtualnei rozumiem CIe doskonale <przytul>
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336942 przez bewipo
Beti ja od poniedziałku łączę się z Tobą w bólu. Do żłobka też pewnie będę musiała dać od maja albo czerwca.
Popadanie w paranoję owszem nie, ale zachowanie zdrowego rozsądku to już zupełnie inna sprawa.
Pewne zasady żywienia powstały na podstawie wiedzy medycznej, a nie od tak sobie. Kiedyś żywiono inaczej, ale też nie było takich chorób jak nietolerancja glutenu, nietolerancja laktozy, a o alergiach pokarmowych, czy w ogóle jakichś alergiach nikt nie słyszał. Teraz to jest powszechne zjawisko.
Popadanie w paranoję owszem nie, ale zachowanie zdrowego rozsądku to już zupełnie inna sprawa.
Pewne zasady żywienia powstały na podstawie wiedzy medycznej, a nie od tak sobie. Kiedyś żywiono inaczej, ale też nie było takich chorób jak nietolerancja glutenu, nietolerancja laktozy, a o alergiach pokarmowych, czy w ogóle jakichś alergiach nikt nie słyszał. Teraz to jest powszechne zjawisko.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336975 przez fanka
witajcie Dziewczynki
Emisia jaka Ty duża dziewczynka jesteś, ślicznotka
Loluś widzę, że wczoraj byłeś takim pożeraczem jak Dawid, pałeczka kukurydziana, jabłuszko, ale Ty masz jaśniutki włosy
Beti- masz takie myśli bo musiałaś iść do pracy ale to każdą z nas czeka,niestety taki poj... kraj, że matki muszą zostawiać dzieci i iść do pracy bo inaczej nie są wstanie się rodziny utrzymać!!!! chore to jest!!! ja wracam w czerwcu ale już przeżywam i sobie nie potrafię tego wyobrazić!! a Ty jesteś najlepszą mamą jaką Filipek mógł sobie wymarzyć!!
Megi
a my dziś spaliśmy do 7:30 w 2 pobudkami na jedzenie.
ja też kupuję zwykłe chrupki, za jakiś czas kupię zwykłe biszkopty itd, ja tam nie wierzę, że np w tym obiadkach słoiczkowych nie ma chemii, napewno jest , niestety takie czasy, że wszystko jest z chemią i nie da się ustrzec przed tym naszych dzieci, oczywiście tak jak pisała Bewipo trzeba zachować rozsądek ale nie dać się zwariować.!!
Emisia jaka Ty duża dziewczynka jesteś, ślicznotka
Loluś widzę, że wczoraj byłeś takim pożeraczem jak Dawid, pałeczka kukurydziana, jabłuszko, ale Ty masz jaśniutki włosy
Beti- masz takie myśli bo musiałaś iść do pracy ale to każdą z nas czeka,niestety taki poj... kraj, że matki muszą zostawiać dzieci i iść do pracy bo inaczej nie są wstanie się rodziny utrzymać!!!! chore to jest!!! ja wracam w czerwcu ale już przeżywam i sobie nie potrafię tego wyobrazić!! a Ty jesteś najlepszą mamą jaką Filipek mógł sobie wymarzyć!!
Megi
a my dziś spaliśmy do 7:30 w 2 pobudkami na jedzenie.
ja też kupuję zwykłe chrupki, za jakiś czas kupię zwykłe biszkopty itd, ja tam nie wierzę, że np w tym obiadkach słoiczkowych nie ma chemii, napewno jest , niestety takie czasy, że wszystko jest z chemią i nie da się ustrzec przed tym naszych dzieci, oczywiście tak jak pisała Bewipo trzeba zachować rozsądek ale nie dać się zwariować.!!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona