BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #336827 przez pati-m
Ojej! Znów zdjęciowo się zrobiło :)
Lolek i Emi słodziaki :kiss:

Megi :kiss: :kiss: :kiss:

iwonka - z pracą będzie super! Ja te pisałam na wariackich papierach i wszystko się udało :)

Ja tez jestem za tm żeby nie popadać w paranoję jeśli chodzi o żywienie dzieci. Oczywiście też zwracam uwagę na MOM. Ale uważam, że bez sensu jest trząść się nad dzieckiem. :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #336830 przez iwonaNAVI
pati-m napisał:

Ojej! Znów zdjęciowo się zrobiło :)
Lolek i Emi słodziaki :kiss:

Megi :kiss: :kiss: :kiss:

iwonka - z pracą będzie super! Ja te pisałam na wariackich papierach i wszystko się udało :)

Ja tez jestem za tm żeby nie popadać w paranoję jeśli chodzi o żywienie dzieci. Oczywiście też zwracam uwagę na MOM. Ale uważam, że bez sensu jest trząść się nad dzieckiem. :)

Czyli danonkujemy sie dalej? :D B)
12 lata 9 miesiąc temu #336831 przez gosia2324
Chyba nie ma co az tak świrować .
Moja mama mowi ze wychowała 3 dzieci i nie słyszała o podawaniu glutenu, żółtku co 2 dni,zupce bez wywaru...wiadomo czasy sie zmieniają.
Ale tak jak mowi nasza pediatra ktos wymyślił np szczepionkę na rota wirusa i ktos musi ja zareklamowac i sprzedać.
I tak jest ze wszystkim co ma nazwę "dla dzieci". Cena 3 razy taka, a jakosc .... slaba.
12 lata 9 miesiąc temu #336836 przez magda79
gosia2324 napisał:

Moja mama mowi ze wychowała 3 dzieci i nie słyszała o podawaniu glutenu, żółtku co 2 dni,zupce bez wywaru...wiadomo czasy sie zmieniają.
Ale tak jak mowi nasza pediatra ktos wymyślił np szczepionkę na rota wirusa i ktos musi ja zareklamowac i sprzedać.
I tak jest ze wszystkim co ma nazwę "dla dzieci". Cena 3 razy taka, a jakosc .... slaba.

BARDZO DOBRZE TO PODSUMOWAŁAŚ :lol: :lol: nic dodać nic ująć...
12 lata 9 miesiąc temu #336837 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

Moja mama jak slyszala o glutenie to myslala ze to jakies witaminy i ich nazwa :P
a z zltkiem mowila ze kiedys do mleka dawali surowe zoltko bleeee tylko bali sie salmonelli ale dawali :P haha
12 lata 9 miesiąc temu #336838 przez monika1984lodz
uciekam - spokojnej nocy dziewczynki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #336839 przez gosia2324
12 lata 9 miesiąc temu #336840 przez magda79
dobrej nocki Kobiety :)
12 lata 9 miesiąc temu #336841 przez iwonaNAVI
Monia :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #336845 przez pati-m
Gosia - dokładnie! Mamy przykład na tych chrupkach. Tylko dlatego, że napisali że są od 7m-ca to już kosztują drożej, to samo jest z jakimiś pierwszymi ciasteczkami czy jakoś tam. Dla mnie to bez sensu.
Jak zje biszkopcika 5zł droższego to będzie ok, a jak zje normalnego z marketu to od razu się otruje? :silly:
Kacper na szczęście póki co jest wszystkożerny :silly: Jak byliśmy na obiedzie w niedzielę to wsuwał z mojego talerza ziemniaki, poprawił gotowaną marchewką, kalafiorem i zagryzł kurczakiem na parze. Nie było to jedzenie dla dzieci, tylko z normalnej restauracji. Rozdrobniłam mu widelcem i wsunął z zadowolenie. No i wyobraźcie sobie, że żyje :P :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #336846 przez gosia2324
Uciekacie ... :(

Beti,Slowiczek,Kasia,Ewelina!!!!!!!
Gdzie WY !?
12 lata 9 miesiąc temu #336847 przez iwonaNAVI
Pati moja ostatnio wsunela 2 frytki...a ze jesy tez wszystkozerna to zjadla je z kocim mruczeniem :)
ale zeby nie bylo to byl pomysl babci :P i o dziwo tez moje dziecko zyje a minely juz 2 dni od tego czasy :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336848 przez gosia2324
Pati :) Dokladnie :) Ja dzis fpipsy kupilam za 0,80 gr :)

Kuba na wczasach skończył 11 mies i wsowaj obiady ze stołówki tylko mu sie uszy trzęsły :)

Pati Czekamy jutro na fotki z basenu.
Aaaaaaaa i nie zapomnij sweterka dla Kacperka :S
12 lata 9 miesiąc temu #336854 przez pati-m
Wiem wiem! I biorę tą góralską wełnianą kamizelę :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #336857 przez gosia2324
pati-m napisał:

Wiem wiem! I biorę tą góralską wełnianą kamizelę :lol:

No, a jak najdzie woda to bedzie robila za deske do plywana :P
Moderatorzy: ilona