- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lolek i Emi słodziaki
Megi
iwonka - z pracą będzie super! Ja te pisałam na wariackich papierach i wszystko się udało
Ja tez jestem za tm żeby nie popadać w paranoję jeśli chodzi o żywienie dzieci. Oczywiście też zwracam uwagę na MOM. Ale uważam, że bez sensu jest trząść się nad dzieckiem.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Ojej! Znów zdjęciowo się zrobiło
Lolek i Emi słodziaki
Megi
iwonka - z pracą będzie super! Ja te pisałam na wariackich papierach i wszystko się udało
Ja tez jestem za tm żeby nie popadać w paranoję jeśli chodzi o żywienie dzieci. Oczywiście też zwracam uwagę na MOM. Ale uważam, że bez sensu jest trząść się nad dzieckiem.
Czyli danonkujemy sie dalej?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Moja mama mowi ze wychowała 3 dzieci i nie słyszała o podawaniu glutenu, żółtku co 2 dni,zupce bez wywaru...wiadomo czasy sie zmieniają.
Ale tak jak mowi nasza pediatra ktos wymyślił np szczepionkę na rota wirusa i ktos musi ja zareklamowac i sprzedać.
I tak jest ze wszystkim co ma nazwę "dla dzieci". Cena 3 razy taka, a jakosc .... slaba.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba nie ma co az tak świrować .
Moja mama mowi ze wychowała 3 dzieci i nie słyszała o podawaniu glutenu, żółtku co 2 dni,zupce bez wywaru...wiadomo czasy sie zmieniają.
Ale tak jak mowi nasza pediatra ktos wymyślił np szczepionkę na rota wirusa i ktos musi ja zareklamowac i sprzedać.
I tak jest ze wszystkim co ma nazwę "dla dzieci". Cena 3 razy taka, a jakosc .... slaba.
BARDZO DOBRZE TO PODSUMOWAŁAŚ nic dodać nic ująć...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba nie ma co az tak świrować .
Moja mama jak slyszala o glutenie to myslala ze to jakies witaminy i ich nazwa
a z zltkiem mowila ze kiedys do mleka dawali surowe zoltko bleeee tylko bali sie salmonelli ale dawali haha
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak zje biszkopcika 5zł droższego to będzie ok, a jak zje normalnego z marketu to od razu się otruje?
Kacper na szczęście póki co jest wszystkożerny Jak byliśmy na obiedzie w niedzielę to wsuwał z mojego talerza ziemniaki, poprawił gotowaną marchewką, kalafiorem i zagryzł kurczakiem na parze. Nie było to jedzenie dla dzieci, tylko z normalnej restauracji. Rozdrobniłam mu widelcem i wsunął z zadowolenie. No i wyobraźcie sobie, że żyje
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Kuba na wczasach skończył 11 mies i wsowaj obiady ze stołówki tylko mu sie uszy trzęsły
Pati Czekamy jutro na fotki z basenu.
Aaaaaaaa i nie zapomnij sweterka dla Kacperka
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...