BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #336794 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bądź silna!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #336798 przez iwonaNAVI
Magda Megi oby tak bylo jak mowicie :)
12 lata 9 miesiąc temu #336801 przez magda79
a gdzie Kasia,....??

Beti ....co do tych 20% to to się własnie nazywa motywacją do pracy......to taki nasz polski system k...wa...nic tylko zabierać...
12 lata 9 miesiąc temu #336804 przez gosia2324
Iwona ja jestem zdania ze wszedzie jest syf! :dry:
No niestety, jak teraz bedzie my tylko chuchac i dmuchac to co bedzie jak kiedys nasze dzieci zjedza cos "niezdrowego" ? :dry:

Moja kol daje swojemu 3 letniemu dzicku mlek BEBIKO , no sory :cheer: :cheer: :cheer: :S ciekawe czy do kawy tez bedzie sobie robil bebiko :S ???
12 lata 9 miesiąc temu #336806 przez maja1982
gosia2324 napisał:

No niestety, jak teraz bedzie my tylko chuchac i dmuchac to co bedzie jak kiedys nasze dzieci zjedza cos "niezdrowego" ? :dry:

Moja kol daje swojemu 3 letniemu dzicku mlek BEBIKO , no sory :cheer: :cheer: :cheer: :S ciekawe czy do kawy tez bedzie sobie robil bebiko :S ???

matko!!chore
12 lata 9 miesiąc temu #336809 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

Hahahaha padlam :) ale pewnie do zbozowej :P hahaha
12 lata 9 miesiąc temu #336810 przez monika1984lodz
Iwonka to o jogobelli bylo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336811 przez gosia2324
No chore!!!!

Ja jak mowilam nie kupuje NIGDY parowek z MOM , soków i ketchupu ktory jako 1 skladnik maja wode.
12 lata 9 miesiąc temu #336814 przez iwonaNAVI
monika1984lodz napisał:

Iwonka to o jogobelli bylo

ta? mi sie wydaje ze bakoma...ale pewnosci nie mam
12 lata 9 miesiąc temu #336815 przez magda79
moja znajoma dawała 9mies dziecku takie wiejskie mleko od krowy tylko mieszała z wodą bo tych modyfikowanych nie chciał...wielki ryk, no i dziecko dostało krowiego mleczka i z uśmiechem na twarzy wypił....a tak ją pediatra straszyła, że jest alergikiem właśnie na mleko a tu nic zero objawów i dziecko najedzone...
12 lata 9 miesiąc temu #336816 przez gosia2324
magda79 napisał:

moja znajoma dawała 9mies dziecku takie wiejskie mleko od krowy tylko mieszała z wodą bo tych modyfikowanych nie chciał...wielki ryk, no i dziecko dostało krowiego mleczka i z uśmiechem na twarzy wypił....a tak ją pediatra straszyła, że jest alergikiem właśnie na mleko a tu nic zero objawów i dziecko najedzone...

a moja dobra kolezanka przestala karmić piersią jak Kamilka miala pol roczku i przeszla na mleko od krowy( nie z kartonu, tylko krowy babci) i to samo, dziecko zdrowe, bez alergii!
12 lata 9 miesiąc temu #336818 przez iwonaNAVI
Ja mam taka w dalszej rodzinie ktora daje polrocznemu mleko od krowy ale maja swoje ...kazdy rodzic inny...no nasi rodzice to tez wychowani na takim i jakos zyja :P
chociaz ja bym chyba od pol roku ne dawala krowiefo...to jest przeciez tluste...no ale rozne matki.,,rozne opinie
12 lata 9 miesiąc temu #336819 przez magda79
gosia2324 napisał:

magda79 napisał:

a moja dobra kolezanka przestala karmić piersią jak Kamilka miala pol roczku i przeszla na mleko od krowy( nie z kartonu, tylko krowy babci) i to samo, dziecko zdrowe, bez alergii!

bo pyszne i zdrowe :lol: :lol: my też lubimy i pijemy...chodzimy do sąsiadki po mleko :lol: :lol:

tak tak ta moja znajoma też nie z kartonu oczywiście...
12 lata 9 miesiąc temu #336821 przez magda79
iwonaNAVI napisał:

Ja mam taka w dalszej rodzinie ktora daje polrocznemu mleko od krowy ale maja swoje ...kazdy rodzic inny...no nasi rodzice to tez wychowani na takim i jakos zyja :P
chociaz ja bym chyba od pol roku ne dawala krowiefo...to jest przeciez tluste...no ale rozne matki.,,rozne opinie

na początki trzeba mieszać z wodą....ja Majce dawałam jakoś od roczku
12 lata 9 miesiąc temu #336825 przez iwonaNAVI
magda79 napisał:

iwonaNAVI napisał:

na początki trzeba mieszać z wodą....ja Majce dawałam jakoś od roczku

Madzia to co innego :) pol roku roznicy robi swoje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia