BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #336888 przez beti
Fifi od poniedziałku w żłobku będzie... mi się serce kraje...chyba jestem złą matką...jako jedyna go do żłobka wysyłam...a jak wychodzę rano z domu to czuję się tak jakby mi ktoś odbierał to co mam najlepsze... :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #336889 przez iwonaNAVI
Gosia milej nocki :)

ja tez uciekam :) jutro pewnie bede pozniej bo na pogrzeb idziemy...
12 lata 9 miesiąc temu #336892 przez Agusia83
Beti, 'zla matka"?...no co Ty...jestes najlepsza...Kochana wszystkie nas to czeka...akurat wiele z nas bedzie miala pomoc ze strony babc, czy cioc...ale gydbym np: ja nie mogla zostawiac Emi z babcia...tez musialaby pojsc do zlobka...
12 lata 9 miesiąc temu #336893 przez pati-m
beti - nie nie i jeszcze raz nie! Nie zgadzam się z Tobą! Jesteś jedyną i najwspanialszą mamusią dla Fifika!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336895 przez maja1982
beti - :kiss: wiem ze ci ciężko i serducho CI pęka jak go zostawiasz ale takie durne te nasze państwo - za siedzenie z dzieckiem w domu masz od nich wielkie GÓWNO!!

A fifi i tak najbardziej na świecie kocha swoją mamusie :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #336905 przez beti
Kochane jesteście :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #336911 przez maja1982
Uciekam, dobrej nocki :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336913 przez Pyśkaaaa
Chrupkowy Lolek :*
Emi wow alez Ty fajniusia jestes :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia padłam hahah bebiko ludzie maja narabane w głowach i masz racje "dla dzieci"

ale wy laski postrzelone jesteście :P

Beti bo przyjade do wawy i Ci w dupe nakpie dosłownie jak możesz tak mówic jesteś naj naj naj :* i Fifi Cie kocha :*

i juz wszystkie poszłyscie? jak ja pprzyszłam? buuu to idę sie myć sama z soba gadac nie bede :P
12 lata 9 miesiąc temu #336917 przez beti
ja jestem ale już też na zwolnionych obrotach działam i idę już spać...

Pyśka, przyjeżdżaj :P :)

dobranoc....
12 lata 9 miesiąc temu #336925 przez mgielka22
Maluszki jakie slodkie a rosna jak na drozdzach :)

Ja tez nie popadam w paranoje zywnosciowa bo to chore jest kiedys nas karmili wszystkim i jakos zyjemy to teraz jakis kretyn wymyslil diety zeby kase nabijac a ludzi eidioci sie daja w bambuko robic!!!

Beti nie martw sie ja sie zaczynam czuc tak samo z tym ze ja na 12h pracy bede chodzila :( i to z obcymi zostawiala a do zlobka dopiero od wrzesnia i nie wiem jak ona sie bedzie zachowywac kiedy dziadki ja tak rozpiescili...

Megi wspolczuje moge tylko przytulic i ucalowac wirtualnei rozumiem CIe doskonale <przytul>
12 lata 9 miesiąc temu #336942 przez bewipo
Beti ja od poniedziałku łączę się z Tobą w bólu. Do żłobka też pewnie będę musiała dać od maja albo czerwca.

Popadanie w paranoję owszem nie, ale zachowanie zdrowego rozsądku to już zupełnie inna sprawa.
Pewne zasady żywienia powstały na podstawie wiedzy medycznej, a nie od tak sobie. Kiedyś żywiono inaczej, ale też nie było takich chorób jak nietolerancja glutenu, nietolerancja laktozy, a o alergiach pokarmowych, czy w ogóle jakichś alergiach nikt nie słyszał. Teraz to jest powszechne zjawisko.
12 lata 9 miesiąc temu #336952 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Nocka o. my dzis mamy bardzo duzo spraw do załatwienia... także wszystkim mamusiom i ich dzidziusiom miłego dnia zyczymy :*
12 lata 9 miesiąc temu #336956 przez angie1713
Witam :)
M w domu do 14 więc wejdę później a noc była okropna znowu wstawałam ze 7 razy niech to już minie :dry:
wczorajsze dzieciaczki wszystkie słodkie :kiss: :kiss: :kiss:

Mykam ogarnąć chatę moi rodzice mają dziś wpaść na kawkę :)
Zajrzę później :)
12 lata 9 miesiąc temu #336975 przez fanka
witajcie Dziewczynki
Emisia jaka Ty duża dziewczynka jesteś, ślicznotka ;-)
Loluś widzę, że wczoraj byłeś takim pożeraczem jak Dawid, pałeczka kukurydziana, jabłuszko, ale Ty masz jaśniutki włosy :-)
Beti- masz takie myśli bo musiałaś iść do pracy ale to każdą z nas czeka,niestety taki poj... kraj, że matki muszą zostawiać dzieci i iść do pracy bo inaczej nie są wstanie się rodziny utrzymać!!!! chore to jest!!! ja wracam w czerwcu ale już przeżywam i sobie nie potrafię tego wyobrazić!! a Ty jesteś najlepszą mamą jaką Filipek mógł sobie wymarzyć!!
Megi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a my dziś spaliśmy do 7:30 w 2 pobudkami na jedzenie.
ja też kupuję zwykłe chrupki, za jakiś czas kupię zwykłe biszkopty itd, ja tam nie wierzę, że np w tym obiadkach słoiczkowych nie ma chemii, napewno jest , niestety takie czasy, że wszystko jest z chemią i nie da się ustrzec przed tym naszych dzieci, oczywiście tak jak pisała Bewipo trzeba zachować rozsądek ale nie dać się zwariować.!!
12 lata 9 miesiąc temu #336982 przez angie1713
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży