BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #124736 przez monika1984lodz
beti dzieki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124742 przez gosia2324
Monia i beti wozki tego typu sa cholernie ciezkie i z trudem mieszcza sie do bagaznika :dry:
W takiej cenie mozna kupic naprawde fajny wozek na allegro uzywany w b.dobrym stanie,
moi znajomi byli z niego nie zadowoleni bo nie mial skretnych kol, co jest bardzo przydatne,
i gondolka jest tylko taka "wkładką" polozona na spacerowke,
No ale wybor i tak nalezy do WAS :)

Od dzis maz do 2 go nie ma dyżurów wiec przjal obowiazki a ja odpoczywam :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124743 przez gosia2324
13 lata 6 miesiąc temu #124751 przez Agusia83
Dziewczyny, czy puchna wam palce u rak? Robiac sznycle musialam zdjac pierscionki i obraczke i ledwo, ledwo co...musialam poslinic palce, bo inaczej bym bizuterii nie zdjela...
13 lata 6 miesiąc temu #124754 przez slowiczek
ja Agusia nie mam takiego problemu ale to chyba takie typowe - pamiętam jak moja mama była w ciąży to musiała jechać do złotnika i na palcu jej rozcinał obrączkę bo już nie dało rady zdjąć a palec już siniał :D
13 lata 6 miesiąc temu #124762 przez pati-m
Hej dziewczynki :)
U nas też już po obiadku. Ja się wyłamię, bo u mnie dziś rybka i surówka z młodej kapustki :)

Agusia - mi palce też u rąk puchną. Zdjęłam pierścionki i obrączkę, bo właśnie bałam się, że wkońcu trzeba będzie ciąć, a tego bym bardzo nie chciała. Mąż marudził, że teraz inni pomyślą, że jestem wolna, ale jakoś to przeżył :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124770 przez slowiczek
pati - haha niech mąż nie marudzi bo kobiety z brzuchem raczej nie są typem do wyrywania :D
13 lata 6 miesiąc temu #124772 przez pati-m
też mu to powiedziałam :laugh: kto by ciężarówkę podrywał :)
13 lata 6 miesiąc temu #124789 przez kasia79
ja już dawno musialam zdjąć obrączkę :(
13 lata 6 miesiąc temu #124798 przez beti
Oj są tacy co by i ciężarną nie pogardzili ;-P

Gosia ja wybrałam na skrętnych, ale moja szwagierka chciała miec taki właśnie bo uważa, ze w terenie jest lepszy a to rozwiązanie z wkładką + takim uzupełnieniem do spacerówki bardzo sobie chwali do dziś... co osoba to inaczej :-))

a ja znowu dopiero co skończyłam walkę z krwotokiem z nosa...wrrrr...masakra jakaś...

Dzisiaj jadę na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia, aż jestem ich ciekawa :-)
13 lata 6 miesiąc temu #124807 przez Mała
Monika ja miałam taki wózek z Kamilem i jako głęboki super, ta wkładka też super, koła też bez zarzutu. Nawet wydaje mi się, że są lepsze od tych skrętnych (przyznam Wam, że w spacerówce mam skrętne, a i tak je zablokowaliśmy, bo się lepiej prowadzi). Natomiast jeśli chodzi o spacerówkę, to jak przełożysz rączkę to wózek jest nie do ugięcia, żeby wjechać na chodnik.

Ja już po imprezie w przedszkolu, było super, byłam strasznie dumna z mojego synka. Nie płakałam, chociaż było kilka mam, które wycierały oczy. Normalnie, dopiero co się urodził, a tu już poważny przedszkolak, jak ten czas leci.

Mamy w przedszkolu uznały, że na początek 6 m-ca to ja chudzina jestem :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124810 przez Mała
A też mam dzisiaj pomidorówkę. :laugh:
Z Kamilem mi strasznie puchły palce, także już potem nie nosiłam w ogóle obrączki, bo mojej znajomej w ostatniej chwili rozciął złotnik, bo by palec straciła. Tuż po tym zaczęły mi puchnąć nogi i się okazało, że miałam zastój moczu w nerce lewej.
13 lata 6 miesiąc temu #124813 przez Pyśkaaaa
mi nie puchną jak na razie :)
Mała to juz pierwszy poważny występ Kamila za Tobą :D
Beti napisz potem jak wrażenia jestem ciekawa :) sama chciałam iśc ale nie wiem czy wypali :P
13 lata 6 miesiąc temu #124815 przez monika1984lodz
ja ten wozek widzialam na zywo w komisie obok mijego domu :) poza tym jest on nie drogi i ma te cechy na ktorych mi najbardziej zalezy.Wcale nie jest taki ciezki bo 13kg. jest norma z tego co zauwazylam.Dodatkowo mojemu M. strasznie sie podobaja alufelgi hehhe a mi zalezalo zeby kolka byly pompowane i duze a ten takie ma.Jeszcze tylko kolor hi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #124816 przez mYSZA
wróciłam i popijając kakałko zdaję Wam raport:

Obejdzie się narazie bez szpitala. Obniżenie nie uległo zmianie JEDNAK nadal zera aktywności w tym seksu. Nie zwiększamy dawek luteiny, ale nadam mam ją brać 2 razy po 2 tabletki rano i wieczorem. EWENTUALNIE mogę iść na krótki spacer przed albo po południu;) heh- witaj uczelnio;P USG nie było bo za półtoej tygodnia mam znowu te takie super ekstra z mierzeniem wszystkiego, bo tak jak Wam ostatnio pisałam Janek multki jest i chcą sprawdzić czy rośnie stosownie do przebytego czasu.

co do podrywania mężatek- no co Wy- niektórzy faceci lecą na brzuszki- heheheh;)

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka