BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124682 przez beti
Agusia,a mój mąż z chęcią by zamienił te koła na designerskie plastiki, pod warunkiem, że z dobrego plastiku, strasznie mu się te szprychy nie podobają ;-)))na szczęście wybór duży i każdy znajdzie dla siebie idealny :-))
Ale w tym tako to chyba aluski nie plastiki??
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #124686 przez Agusia83
No to wlasnie dlatego napisalam, ze teraz kazdy znajdzie cos dla siebie, bo jest tego od metra :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #124687 przez beti
To ja się wyłamię, u mnie dziś spagetti :-)))
13 lata 6 miesiąc temu #124690 przez kasia79
Agusia nie jestem pewna, wydawało mi sie ze to alluminium.
13 lata 6 miesiąc temu #124695 przez Pyśkaaaa
no to wam powiem ze sprzedałyście mi ciekawostke bo jak byłam kiedyś na IP co prawda ze stłuczoną ręką i obitym biodrem bo spadłam w pracy ze schodów to studenci na mnie testowali wszystko i nikt się nie zapytał czy wyrażam zgode... wiecie oni na kims uczyć sie musza to mi nie przeszkadzało ale jak bede rodzic to nie wiem...

a u mnie dzis schabowe z piersi ziemniaki i mizeria a na deser truskaweczki ze smietnka :D
13 lata 6 miesiąc temu #124697 przez mYSZA
u mnei też spagetti;P

musze jesć tą okropną wołowinę;/

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #124700 przez Pyśkaaaa
wlasnie odkryłam z opisu usg ze moj Franulek wazy 567g
13 lata 6 miesiąc temu #124702 przez monika1984lodz
ja sie zastanawiam nad tym wozkiem allegro.pl/polski-wozek-od-producenta-me...a-f-i1585592751.html

na obiadek mam rosioł hehe ale jak tak patrze co wy gotujecie to mnie ochota na mielone naszla <mniam> wiec zrobie je jutro i ta kapustke mloda hihi moj M. bedzie w siodmym niebie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124703 przez Agusia83
Kasiu, jak pisalam, nie znam sie zbytnio na wozkach :silly: ale slyszalam, ze jesli to alufelgi to dobrze...zreszta nasz wozek, ktory wybralismy tez ma alusy i maz zadowolony, ze beda pasowaly do samochodu...haha...

Oczywiscie, ze studenci musza sie na kims uczyc, ale ja bym sie nie zgodzila by uczestniczyli ze mna przy porodzie...

Widze, ze wszystkie gotujemy pysznosci...ja bardzo lubie spagetti...a cos mnie wzielo na salatke z tunczyka i bede za chwile ja robic :lol:

Pyskaa, masz dorodnego mezczyzne w brzuszku :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #124711 przez beti
Z tego co mi wiadomo, nie mają prawa wprowadzić studentów na poród, jeżeli nie wyrażamy na to zgody, to nam gwarantują przepisy na szczęście :-))
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124712 przez slowiczek
ja wczoraj spędziłam wieczór ze znajomymi którzy są teraz na 5. roku medycyny i właśnie mieli praktyki na porodówce w szpitalu bródnowskim :D nasłuchałam się śmiesznych historii :D

mnie żołądek boli :( ale ja już tak czasem mam, tyle, że jak zaczyna boleć to trzyma mnie przez klika dni i nic zupełnie nie pomaga...kiedyś jak byłam mała to mnie bolał żołądasek przez równy miesiąc :D
13 lata 6 miesiąc temu #124713 przez beti
Monika z takiego typu moja szwagierka ma wózek, spróbuję dopytać jakiej firmy, bo jest baardzo zadowolona :-)
13 lata 6 miesiąc temu #124717 przez Pyśkaaaa
no wlasnie o to mi chodzi ze jak mam nie wiem zlamany palec czy reke to niech sie ucza :P ale przy porodzie :unsure: :ohmy: o nie :ohmy: :ohmy: :ohmy:
ale ten szpital fajny jest :) nowy czysciutki... mamy jeszcze duzo czasu na zastanowienie :P
13 lata 6 miesiąc temu #124726 przez beti
monika1984lodz napisał:

ja sie zastanawiam nad tym wozkiem allegro.pl/polski-wozek-od-producenta-me...a-f-i1585592751.html

już wiem:
allegro.pl/listing.php/user?us_id=974419...st=gal&change_view=1
te wiem, że są nie do zajeżdżenia :-))

13 lata 6 miesiąc temu #124728 przez Marta M
hahaha dziewczyny..u mnie od wczoraj sznycle kroluja :) I mizeria i truskawki na deser :):)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia