BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341654 przez Agusia83
Czwarta :laugh:
Uwaga, uwaga, Emisia ma lewa dolna jedynke :lol: Wiedzialam, ze te spuchniete dziaselka to nie bez kozery :silly: ..Co prawda zabek dopiero sie wykluwa, ale widac juz jego czubek wychodzacy z dziasla...a obok zaczyna byc widoczny kumpel, czyli prawa dolna jedyneczka :laugh:

U nas noc spokojna, co prawda Emi cos poplakiwala, ale cos musialo jej sie snic, bo nawet oczkow nie otwierala, cumelek i raz herbatka wystarczyla :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak Emilka sie obudzi to chyba pojdziemy na spacerek...nie mam dzis weny na sprzatanko,,,ale musze sie wziasc do pracy.
Wczoraj odmowilam sobie poczka..nie wiem czy dzis mi sie uda :( a waga stoi jak stala

Ewelina, musze sie poprawic, jestem piata :laugh:
Mnie to sie wydaje, ze Emisi sni sie, ze ktos jej butle zabral..jak karmilam cycem, to, ze piers...a moze cumelek? A moze, ze mamy nie ma obok?
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341673 przez pati-m
No to gratuluję Emi ząbka, a właściwie już za chwilę ząbków :)

Ja zaraz wychodzę do pracy. Ale mi się nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chcę :(
Te które nie muszę jeszcze iść do pracy - KORZYSTAJCIE Z TEGO!!!

Miłego dnia babeczki!
Będę wieczorkiem, ale raczej dość późno, bo po pracy za porządki od razu się biorę. :kiss:

wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Dwuletni...85669,wiadomosc.html :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #341696 przez slowiczek
Agusia, a jak tam te Twoje hormonki ?? :(
gratuluję ząbala !!!! :kiss:

gdzie wy dziewczyny jesteście ?????
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341736 przez angie1713
Witam się i ja :)
byłyśmy od rana u szwagierki na kawce a później na spacerku.Na koniec byłyśmy na huśtawkach a teraz gotuję Nadii zupkę i zabieram się za sprzątanie ;) A tak mi się nie chce :P

Emi gratuluje ząbka :) u nas nadal nic :blink:
Pati biedne dziecko :(

U nas noc taka sobie Nadia jadła 2 razy w nocy ale przebudzała się na chwilkę po czym dałam jej smoka i spała dalej :)

A tu Nadia na huśtawce :silly:
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341742 przez gosia2324
hej :blink:

My juz po zakupach i spacerze, Kuba poszedl do mojej mamy.
D za godz bedzie z pracy i znow spacer.

U nas noc ok, Spalismy do 7,30 :blink:
Moje dziecko chyba juz nie chce jesc w nocy. daje jej cycka ok 23.00 i starcza jej do rana.
Troche szkoda bo baje jej mleko rano ,wieczorem ( CZASEM JESZCZE RAZ W CIAGU DNIA )no i to tyle :dry: mam nadzieje ze nie zaniknie mi pokarm ...

Nadia jaka radosc :) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #341747 przez slowiczek
Nadulka :kiss: :kiss: :kiss:

ja mam okropny sajgon z Natalią :( jest strasznie marudna, to muszą być zęby :(

w ogóle byłam dziś w realu i w życiu nie widziałam tylu ludzi w hipermarkecie :ohmy: nienawidzę tłumu :dry: do warzenia owoców i warzyw chore kolejki a jeszcze jakaś tępa baba robiła aferę, że pomidory są modyfikowane genetycznie i żeby ich nie kupować....a one wcale nie były GM, tylko był napisany dostawca : MGM :S :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #341748 przez gosia2324
Znów jakiś wirus ,dziewczyny nie mogą wejsc na forum :(
12 lata 9 miesiąc temu #341749 przez slowiczek
12 lata 9 miesiąc temu #341757 przez Pyśkaaaa
Nadusia :* ale zadowolona :)
a ja chyba idę z Frankiem do lekarza dostał na brzuszku jakiejś wysypki robi takie kupku że szyby można wybijać...brzuszek go bardzo boli
12 lata 9 miesiąc temu #341761 przez gosia2324
U mnie ogórkowa, a potem frytki :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #341762 przez angie1713
Z tą matką Madzi to przegięcie :dry: :angry:

Pyśkkaa może Franuś mało pije dlatego takie kupki :unsure: lepiej idź do lekarza to coś Ci poradzi Zdróweczka dla Franulka :kiss:

A ja dziś placki ziemniaczane robię :) i babeczki póżniej ze snickersem :)
A macie adres bloga z przepisami bo mi się gdzieś zapodział?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341765 przez Agusia83
Nadusia..masz piekny usmiech..chyba polubilas hustawki :laugh:

u mnie dzis kalafiorowa..mialam jeszcze robic lazanki, ale nie mam glowy...M. dzwonil, ze Emi ma b.zle wyniki moczu...bakterie i duzo leukocytow. :( :( :(

Pyskaa..od razu zdawaj relacje po lekarzu co z Franusiem.
12 lata 9 miesiąc temu #341766 przez angie1713
Agusia a po czym może mieć takie złe wyniki?
Dadzą jej pewnie coś i jej minie tak jak Kacperkowi Pati więc nie martw się będzie dobrze :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #341767 przez slowiczek
biedny Franio :( daj znać potem co i jak :kiss:

Gosia, to wpadam do Ciebie :kiss: ogórkowa to moja naujuluuuuuuuuuuuubieńsza zupa :blink:
aaa Gosia, przełożyłam usg i jakby co to my w Kielcach będziemy na pewno do środy, będziemy pewnie w czw jechać bo Natalka ma na 18:20 w czw usg...także jakbyście mieli czas to daj znać :kiss:

mała zasnęła, ciekawe na jak długo...
12 lata 9 miesiąc temu #341783 przez Agusia83
Angie...Emi miala ta dziwna wydzieline z pisi..i dlatego stwierdzilam, ze zrobie badania...teraz dzwonil do mnie M i troche mnie uspokoil, ze rozmawial z lekarzem. Ponoc takie rzeczy u dziewczynek czesto sie zdarzaja..byc moze wszystko zaczelo sie od tego rotawirusa..kupka wpadla wszedzie i doszlo do zakazenia. do tego mogly tez przyczynic sie pampersy...Kobiety w laboratorium mowily, ze jak dzieci chowaly sie na tetrach to tak nie bylo..no, ale przeciez nie bede meczyc Emi tetra...no i siebie..juz w ogole nie mialabym na nic czasu, tylko bym prala i prasowala pieluchy...
Jutro idziemy do lekarza...chyba bedzie musial Emi przepisac antybiotyk....kurcze, a myslalam, ze sie bez tego obejdzie...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia