- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342446 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi dzieciaczki teraz mniej przybieraja.
Gosia walnij mu negatywa i tyle.Kurcze jak mozna sprzedawac cos czego sie nie ma??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia walnij mu negatywa i tyle.Kurcze jak mozna sprzedawac cos czego sie nie ma??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342448 przez slowiczek
Gosia a to pacan...
Megi, wiadomo, dzieci teraz nie przybierają tak jak na samym początku, a jeśli lekarz nic nie mówił to nie ma czym się martwić Natalka ważyła przy ostatnim szczepieniu 8410, a 7 tygodni wcześniej 7390 więc ma troszkę szybsze tempo, ale nie martw się, Jula chce być po prostu TAP MADL
kocham tą dziewczynkę i to wykonanie chciałabym, żeby Natalka była laską tego pokroju a nie jakąś różową barbie
Megi, wiadomo, dzieci teraz nie przybierają tak jak na samym początku, a jeśli lekarz nic nie mówił to nie ma czym się martwić Natalka ważyła przy ostatnim szczepieniu 8410, a 7 tygodni wcześniej 7390 więc ma troszkę szybsze tempo, ale nie martw się, Jula chce być po prostu TAP MADL
kocham tą dziewczynkę i to wykonanie chciałabym, żeby Natalka była laską tego pokroju a nie jakąś różową barbie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342454 przez Pyśkaaaa
Słowiczku i ja tego Tobie zycze jak bede miała córkę tez nie chciałabym tego
.
Juleczka ależ kruszynka z Ciebie :*
.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a w urzędzie to chodziłam sie rejstrować... a baba jakaś wredna zachowywała sie jak by siedziała tam za karę... Masakra...
Juleczka ależ kruszynka z Ciebie :*
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342456 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska o kurde??
Slowiczku siwtny ten cover ja tez nie hce zeby Emi byla landrynkowa barbie ble.No ale pozyjemy, zobaczymy.
Slowiczku siwtny ten cover ja tez nie hce zeby Emi byla landrynkowa barbie ble.No ale pozyjemy, zobaczymy.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342458 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Macie stopeczke moja mala kochana
Bo tu tak pusto i malo zdjeciowo
Bo tu tak pusto i malo zdjeciowo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342469 przez slowiczek
stópka słodziutka, i już nie taka mała
Natalcia się chyba z Emilką wymieniły doświadczeniami a propos najfajniejszych zabawek i dziś moja córa wcina centymetr pkażę wam zaraz filmik
Natalcia się chyba z Emilką wymieniły doświadczeniami a propos najfajniejszych zabawek i dziś moja córa wcina centymetr pkażę wam zaraz filmik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342472 przez bewipo
Witam
Jestem Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć.
W ogóle przeskanujcie sobie kompy, bo ja miałam trojana... Niby antywir blokuje, a jednak coś tam wlazło...
Jestem Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć.
W ogóle przeskanujcie sobie kompy, bo ja miałam trojana... Niby antywir blokuje, a jednak coś tam wlazło...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342477 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Cudowna /nati i jak ladnie sie przekreca i gaduli
Moja jet teraz na etapie rozwalania wszystkiego - jak to demolk
Moja jet teraz na etapie rozwalania wszystkiego - jak to demolk
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342478 przez Agusia83
Juz myslalam, ze do Was nie napisze...padam na twarz...nic tylko pranie, sprzatanie, gotowanie, pieczenie, robienie salatek....jak to dobrze, ze najpierw mama przyszla a pozniej M wypuscili wczesniej z pracy Teraz to czuje zmeczenie, nogi mi do dupy wchodza...a Emisia tez marudna....wlasnie piecze mi sie piernik...wiem, nietypowe, bo zawsze na swieta BN go robia..ale mnie sie odwidzialo...
Majeczko, gratuluje zakonczenia 7 miesiaca Kudlatko nasza.
Monia, stopeczka Emi przeslodka..i faktycznie, juz nie taka malusia
Slowiczku, Natalka jest przeslodka...super sie bawi i pieknie opowiada co to dzisiaj robila..
Dziewczyny tylko uwazajcie, te metry koncowki maja metalowe, nie daj Boze gdyby ktores dziecie probowalo polknac...to tragedia...A teraz sa na etapie zabkow, wiec wyrwac nie jest trudno..
Gosia, ale cham...to tyle czasu trzymal Cie w niepewnosci? Duren i tyle...trzymam kicuki by udalo Ci sie szybko kupic wymarozne szpileczki..
Maju, A Ty tez szukaj kreacji
Hej Bewipo Fajnie, ze zajrzalas..
Slowiczku,
Pyskaa,toz to herod, nie baba
Majeczko, gratuluje zakonczenia 7 miesiaca Kudlatko nasza.
Monia, stopeczka Emi przeslodka..i faktycznie, juz nie taka malusia
Slowiczku, Natalka jest przeslodka...super sie bawi i pieknie opowiada co to dzisiaj robila..
Dziewczyny tylko uwazajcie, te metry koncowki maja metalowe, nie daj Boze gdyby ktores dziecie probowalo polknac...to tragedia...A teraz sa na etapie zabkow, wiec wyrwac nie jest trudno..
Gosia, ale cham...to tyle czasu trzymal Cie w niepewnosci? Duren i tyle...trzymam kicuki by udalo Ci sie szybko kupic wymarozne szpileczki..
Maju, A Ty tez szukaj kreacji
Hej Bewipo Fajnie, ze zajrzalas..
Slowiczku,
Pyskaa,toz to herod, nie baba
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342498 przez gosia2324
Wreszcie sie obrobilam,
Pyska ,biedny Franuś
Piosenka świetna, a ta dziewczyna rzeczywiście bardzo ładna ,ale Natalka i tak ładniejsza
A co do butów , to dzwonił do mnie po południu ze ma jakąś nowa pare czerwonych, wzięłam je, ale chyba nic z tego nie bedzie, niby moj numer ale za cholerę nie moge w nich chodzić
(inaczej przymierzyć w sklepie, a inaczej pochodzić w domu) po świętach postaram sie je rozbić, a jak nie to oddam i znow zostane bez butow
Kocyk zostal zaakceptowany
Pisalam do Pati, trojan zjadl jej system w kompie,
Pyska ,biedny Franuś
Piosenka świetna, a ta dziewczyna rzeczywiście bardzo ładna ,ale Natalka i tak ładniejsza
A co do butów , to dzwonił do mnie po południu ze ma jakąś nowa pare czerwonych, wzięłam je, ale chyba nic z tego nie bedzie, niby moj numer ale za cholerę nie moge w nich chodzić
(inaczej przymierzyć w sklepie, a inaczej pochodzić w domu) po świętach postaram sie je rozbić, a jak nie to oddam i znow zostane bez butow
Kocyk zostal zaakceptowany
Pisalam do Pati, trojan zjadl jej system w kompie,
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342511 przez maja1982
hej,
jakoś mi dzień dzisiaj szybko zleciał
no widzę ze dzisiaj nas więcej
Franuś - biedulku!lekarz delikatnie nieuważny
Natalka - śliczna jesteś - a te oczka
ciocia całuje stópkę Emisi
Jagodka 0 co to za wielka biedrona cie przygniotła!!
gosia- nieźle z tymi butami, kurcze ja też po świętach muszę czegoś poszukać dla siebie i lola!!
agusia- to nieźle pracowity dzionek miałaś
zajrzę jeszcze później a teraz zabieram sie za prasowanie
jakoś mi dzień dzisiaj szybko zleciał
no widzę ze dzisiaj nas więcej
Franuś - biedulku!lekarz delikatnie nieuważny
Natalka - śliczna jesteś - a te oczka
ciocia całuje stópkę Emisi
Jagodka 0 co to za wielka biedrona cie przygniotła!!
gosia- nieźle z tymi butami, kurcze ja też po świętach muszę czegoś poszukać dla siebie i lola!!
agusia- to nieźle pracowity dzionek miałaś
zajrzę jeszcze później a teraz zabieram sie za prasowanie
Moderatorzy: ilona