- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345941 przez pati-m
Franulek - jak ty słodko śpisz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My oboje wybuchowi, więc czasem każde wygarnie drugiemu o co chodzi, a potem chwila ciszy
Fanka - butki super
Ja chodzę po domu jak cień Na szczęście Kacperek jest grzeczny i jak wstał i zjadł, to teraz już prawie godzinę bawi się na łóżku obłożony zabawkami, a ja obok leżę (ukrywając laptopa oczywiście, bo inaczej to byście od razu zauważyły bogate słownictwo mojego synka piszącego na klawiaturze ).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My oboje wybuchowi, więc czasem każde wygarnie drugiemu o co chodzi, a potem chwila ciszy
Fanka - butki super
Ja chodzę po domu jak cień Na szczęście Kacperek jest grzeczny i jak wstał i zjadł, to teraz już prawie godzinę bawi się na łóżku obłożony zabawkami, a ja obok leżę (ukrywając laptopa oczywiście, bo inaczej to byście od razu zauważyły bogate słownictwo mojego synka piszącego na klawiaturze ).
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #345959 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
do tej tumiki spodnie jak cos ale szukam dalej.
Agusia to gratuluje
Pati daj przepis jak to zrobic zeby sie dziecko samo bawilo.I kuruj sie , kuruj
Agusia to gratuluje
Pati daj przepis jak to zrobic zeby sie dziecko samo bawilo.I kuruj sie , kuruj
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345987 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emcia ale masz super plac zabaw:) Buziaczki kruszynko
Pati to ja Ci wysle Emi na szkolenie ok?
Emka ma stan podgoraczkowy- wstapil w nia diabel.
Pati to ja Ci wysle Emi na szkolenie ok?
Emka ma stan podgoraczkowy- wstapil w nia diabel.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345990 przez pati-m
Biedna Emi Znowu jakieś choróbska się pojawiły u naszych maluszków.
Kacper jak ma wysoką gorączkę, to leży bez ruchu i tylko patrzy tymi swoimi oczkami załzawionymi.
Moje dziecko dostało właśnie od cioci zabawkowego lapka i napitala zachwycony w guziczki, a najfajniejsze jest jedn wielkie bum - i zamyka się komputerek
Kacper jak ma wysoką gorączkę, to leży bez ruchu i tylko patrzy tymi swoimi oczkami załzawionymi.
Moje dziecko dostało właśnie od cioci zabawkowego lapka i napitala zachwycony w guziczki, a najfajniejsze jest jedn wielkie bum - i zamyka się komputerek
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345993 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
to predzej zeby niz choroba- mam nadzieje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345999 przez Agusia83
Pati, nie tylko jeszcze nie macie...zreszta kazde dziecie inaczej sie rozwija...Kacperek bez problemu siedzi...Emi niby tez,,ale jeszcze czesto sie przewraca...a jedna dziewczynka starsza od niej o miesiac tak biega w domu w chodziku, ze wczoraj otworzylam galy cala szerokoscia..nie moglam uwierzyc...a jak sie ja trzymalo za rece to tez szla A zabkow niet u niej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346002 przez magda79
Witajcie
ja po pierwszym dniu w pracy...tak sobie..dzisiaj miałam dzień na aklimatyzację a prace rozpoczynam jutro buuuuuuu jestem padnięta no ale cóz....
a jak wróciłam to od razu do karmienia szlismy i cieszył się na głos jak się rozbierałam a jak go dopadł to sie przyssał jak pijawka
Emisia moja Ty synowo kochana.....dobrze że u Was lepiej, a Domi teraz jest z tatusiem dwa tygodnie a później z babciami na zmianę....
Sami
Mgiełka świętujcie..świętujcie wszystkiego dobrego dla Was na dalsze lata...my w tym roku 13lat po
Franus jak słodko nynasz...u nas Domi też coraz cześciej na brzuszku śpi...podoba mu się
Kingus gratki u nas typowego raczkowania nie ma ale pełzaniem to spokojnie można nazwać...próbuje przy tym pupe do góry i podnosic się na rękach ale jeszcze m nie
wychodzi całkiem...
haha to sie usmiałam z podsumowania taty przez Natalkę
ja po pierwszym dniu w pracy...tak sobie..dzisiaj miałam dzień na aklimatyzację a prace rozpoczynam jutro buuuuuuu jestem padnięta no ale cóz....
a jak wróciłam to od razu do karmienia szlismy i cieszył się na głos jak się rozbierałam a jak go dopadł to sie przyssał jak pijawka
Emisia moja Ty synowo kochana.....dobrze że u Was lepiej, a Domi teraz jest z tatusiem dwa tygodnie a później z babciami na zmianę....
Sami
Mgiełka świętujcie..świętujcie wszystkiego dobrego dla Was na dalsze lata...my w tym roku 13lat po
Franus jak słodko nynasz...u nas Domi też coraz cześciej na brzuszku śpi...podoba mu się
Kingus gratki u nas typowego raczkowania nie ma ale pełzaniem to spokojnie można nazwać...próbuje przy tym pupe do góry i podnosic się na rękach ale jeszcze m nie
wychodzi całkiem...
haha to sie usmiałam z podsumowania taty przez Natalkę
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona