- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352793 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Oj Olcia bidulka buziak :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #352829 przez Marta M
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti może masz tylko chwilowy kryzys, ja takich miałam juz kilka, dokarmiałam butelką ale jak cały czas przystawiam to na drugi czy trzeci dzien jest lepiej i wszystko wraca do normy..aczkolwiek też czuję ze mam mniej pokarmu to i tak chce ja karmic tym co jest. Zawsze to lepiej jak ma cos od mamy...a moze karm raz piersia raz butleka??
Uff..Majcia śpi mi na tarasie Co za pogoda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti może masz tylko chwilowy kryzys, ja takich miałam juz kilka, dokarmiałam butelką ale jak cały czas przystawiam to na drugi czy trzeci dzien jest lepiej i wszystko wraca do normy..aczkolwiek też czuję ze mam mniej pokarmu to i tak chce ja karmic tym co jest. Zawsze to lepiej jak ma cos od mamy...a moze karm raz piersia raz butleka??
Uff..Majcia śpi mi na tarasie Co za pogoda
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #352831 przez fanka
Kingusia no rewelacja, kurde dziewczynki nam tak szaleją, a mój Dawid nawet sam jeszcze nie siedzi?? trochę się martiwę bo chyba wszystkie wrześniaczki już siedzą same??
u nas 27 stopni, Dawid się właśnie obudził, obiadek i idziemy na spacer a może na ogród hmm zobaczymy
u nas 27 stopni, Dawid się właśnie obudził, obiadek i idziemy na spacer a może na ogród hmm zobaczymy
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352853 przez slowiczek
WITAM
noc w miarę ok, teraz szykuję obiadek małej i spadamy na dwór
Natalcia zaczęła kombinować jak usiąść z leżenia na brzuchu i nawet jej się wczoraj udało robi przy tym taki śmieszny szpagacik
biedna Oleńka !!!!!!!!!!! Mała, trzymajcie się jakoś W ZDRÓWKU !!!
jak ubieracie maluchy w taką pogodę ?? bo ja wczoraj widziałam skrajnie ubrane dzieci na spacerze...
no i oczywiście KINGA jesteś NIESAMOWITA nasz najsprytniejszy wrześniaczek a pamiętasz Ewelian jak się martwiłaś, że przez te szelki Kinga będzie do tyłu ruchowo ??
noc w miarę ok, teraz szykuję obiadek małej i spadamy na dwór
Natalcia zaczęła kombinować jak usiąść z leżenia na brzuchu i nawet jej się wczoraj udało robi przy tym taki śmieszny szpagacik
biedna Oleńka !!!!!!!!!!! Mała, trzymajcie się jakoś W ZDRÓWKU !!!
jak ubieracie maluchy w taką pogodę ?? bo ja wczoraj widziałam skrajnie ubrane dzieci na spacerze...
no i oczywiście KINGA jesteś NIESAMOWITA nasz najsprytniejszy wrześniaczek a pamiętasz Ewelian jak się martwiłaś, że przez te szelki Kinga będzie do tyłu ruchowo ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352865 przez angie1713
Ola Zdrówka słoneczko
Słowiczku ja własnie nie wiem jak teraz Nadie mam ubierać wczoraj np miała body z długim rekawkiem na to bluzeczka z krótkim i sweterek i spodenki
a dzis jeszcze cieplej wiec pewnie body bluzeczke i na `to kamizelke na to założe bo wczoraj musiałam jej zdjęc sweterek bo tak goraco było .Ale zagmatwałam
A my dziś o 16 jedziemy na działkę do moich T nad Wartę .Czekam tylko na M jak wróci z siłowni zjemy obiad i w drogę mamy tam 60 km w jedną stronę wrócimy wieczorem i w niedzielę tam jedziemy na cały dzień M jutro do pracy więc nie możemy tam nocować
Słowiczku ja własnie nie wiem jak teraz Nadie mam ubierać wczoraj np miała body z długim rekawkiem na to bluzeczka z krótkim i sweterek i spodenki
a dzis jeszcze cieplej wiec pewnie body bluzeczke i na `to kamizelke na to założe bo wczoraj musiałam jej zdjęc sweterek bo tak goraco było .Ale zagmatwałam
A my dziś o 16 jedziemy na działkę do moich T nad Wartę .Czekam tylko na M jak wróci z siłowni zjemy obiad i w drogę mamy tam 60 km w jedną stronę wrócimy wieczorem i w niedzielę tam jedziemy na cały dzień M jutro do pracy więc nie możemy tam nocować
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352873 przez slowiczek
ja wczoraj za ciepło chyba ubrałam Nati ale ciężko tak z dnia na dzień przestawić się na ciepły tryb, i się właśnie też zastanawiam, ale skoro ja idę w krótkim rękawku i sandałkach to nie będę chyba jakoś specjalnie piecuszyć Natalci ale myślę, że założę jej cienką bluzeczkę z długim rękawem, geterki i chustkę na głowę bo idziemy do parku więc tam jest cień
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352874 przez angie1713
No właśnie teraz ta ciężko przeskoczyć ja Nadii też chustkę zakładam bo w czapce jej już za ciepło .Zawsze można mieć przy sobie jakiś sweterek lub bluzę gdyby zmarzły nam dziewczyny
A miałam się już wczoraj zapytać tylko zapomniałam stosujecie jakieś kremy dla dzieci do buźki bo mimo że wczoraj starałyśmy sie być w cieniu Nadia się opaliła ma czerwone policzki i nosek a nie mam typowego kremu na słońce .Jakie stosujecie?
A miałam się już wczoraj zapytać tylko zapomniałam stosujecie jakieś kremy dla dzieci do buźki bo mimo że wczoraj starałyśmy sie być w cieniu Nadia się opaliła ma czerwone policzki i nosek a nie mam typowego kremu na słońce .Jakie stosujecie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #352894 przez Marta M
No właśnie, wczoraj miałyśmy body i swterek i było jej stanowczo za gorąco, dziś mamy body i taką cienką bluzeczke, na głowke oczywiście chusteczka i spodenki..ale jutro jak tak dalej będzie wezmę ją chyba w samym body albo jakiejś sukieneczce..mnie jest za gorąco w krótkim rękawku a co ona ma w wózku powiedziec
A krem miałam Nivea na każda pogode ale poczytalam ze to na wiatr itd a nie na slonce..jest krem z novea na slonce i do niego sie przymierzam..
A krem miałam Nivea na każda pogode ale poczytalam ze to na wiatr itd a nie na slonce..jest krem z novea na slonce i do niego sie przymierzam..
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352896 przez maja1982
witam sie i ja!!
lolek śpinka!!ja pije kawkę
kingusia - wymiatacz :)lolek nawet nie próbuje takich akrobacji
pyska -
Oleńko -zdrówka
Kasia- zdrowka dla Kacperka na pewno szybciutko wróci do zdrówka
my tez już po spacerku - tzn siedzieliśmy w ogrodku od 10,30, lolek sie bujał na hamaku jest tak cudnie na zewnątrz!
też mam problem z ubieraniem teraz lolka - dzisiaj miał spodenki takie cieńsze, body z dł. rękawem , i chusteczkę na głowę !
tez musze jakiś kremik kupić na słoneczko
zmykam coś na obiad zmotać
lolek śpinka!!ja pije kawkę
kingusia - wymiatacz :)lolek nawet nie próbuje takich akrobacji
pyska -
Oleńko -zdrówka
Kasia- zdrowka dla Kacperka na pewno szybciutko wróci do zdrówka
my tez już po spacerku - tzn siedzieliśmy w ogrodku od 10,30, lolek sie bujał na hamaku jest tak cudnie na zewnątrz!
też mam problem z ubieraniem teraz lolka - dzisiaj miał spodenki takie cieńsze, body z dł. rękawem , i chusteczkę na głowę !
tez musze jakiś kremik kupić na słoneczko
zmykam coś na obiad zmotać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez maja1982.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352930 przez gosia2324
Kinia jestes swietna
Slowiczku, Jogo byla dzis w body z dlugim rekawem i w sukience, a na glowie opaska.
Spacerujemy od 9.00 !!! Juz mam dosc!
Mala 2 razy spala w wozku, Kuba na placy zabaw szalal,
juz siedze w domu ,nog nie czuje.
Olusia, zdrowiej maluchu
Slowiczku, Jogo byla dzis w body z dlugim rekawem i w sukience, a na glowie opaska.
Spacerujemy od 9.00 !!! Juz mam dosc!
Mala 2 razy spala w wozku, Kuba na placy zabaw szalal,
juz siedze w domu ,nog nie czuje.
Olusia, zdrowiej maluchu
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352980 przez iwonaNAVI
My wrocilysmy 3 godz spacer jeszcze z kumpela sie spotkalam pogadalam
Olcia zdroweczka
Slowiczku ja dzis mialam rajstopki suknienke cienka bluzeczke i sweterek ale mi dzis tak plakala ze bylo jej za cieplo i musialam zdjac sweterek...i nie wzielam leptniej czapy a ta ja grzala mocno
a krem trzeba na lato jakis kupic z filtrem patrzalam na nivea ale maly kosztowal 20 zl hehe szukam czgos tanczego
Olcia zdroweczka
Slowiczku ja dzis mialam rajstopki suknienke cienka bluzeczke i sweterek ale mi dzis tak plakala ze bylo jej za cieplo i musialam zdjac sweterek...i nie wzielam leptniej czapy a ta ja grzala mocno
a krem trzeba na lato jakis kupic z filtrem patrzalam na nivea ale maly kosztowal 20 zl hehe szukam czgos tanczego
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352987 przez ewelinaa
Szkolenie zaliczone, dyplom dostałam
U nas dziś piękna, letnia pogoda, ja chodziłam w koszulce z krótkim rękawem, T. była na spacerze z Kingą - mała miała body z krótkim rękawem, na to cienką bluzeczkę i spodenki, a ta na spacer jej jeszcze bluzę założyła
Jutro ma być jeszcze cieplej
Słowiczku - pamiętam, pamiętam jak się martwiłam o te szelki, a tu Kinga pierwsza we wszystkim - tylko nie w zębach cały czas 0
U nas dziś piękna, letnia pogoda, ja chodziłam w koszulce z krótkim rękawem, T. była na spacerze z Kingą - mała miała body z krótkim rękawem, na to cienką bluzeczkę i spodenki, a ta na spacer jej jeszcze bluzę założyła
Jutro ma być jeszcze cieplej
Słowiczku - pamiętam, pamiętam jak się martwiłam o te szelki, a tu Kinga pierwsza we wszystkim - tylko nie w zębach cały czas 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352990 przez slowiczek
a my jednak postawiłyśmy dziś na letni ubiór : krótki rękawek i bose stópki było przeeeeeeeegooooooorąco, myślałam, że się ugotuję wzięłam małą i pojechałyśmy na spacer na pola mokotowskie, wróciłyśmy, zjadłyśmy, teraz powinnam posprzątać ale mi się nie chce
o matko Mała i co w końcu poradziłaś na to ???
o matko Mała i co w końcu poradziłaś na to ???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352996 przez ewelinaa
slowiczek napisał:
ja też bym tak ubrała
Mała
a my jednak postawiłyśmy dziś na letni ubiór : krótki rękawek i bose stópki było przeeeeeeeegooooooorąco, myślałam, że się ugotuję wzięłam małą i pojechałyśmy na spacer na pola mokotowskie, wróciłyśmy, zjadłyśmy, teraz powinnam posprzątać ale mi się nie chce
ja też bym tak ubrała
Mała
Moderatorzy: ilona