BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #356292 przez beti
Monia, to jest jeszcze jeden patent...kojarzysz ten płyn do płukania ust Listerine??? Na wacik i rób okłady...podobno super znieczula...
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #356293 przez monika1984lodz
Beti dzieki sprawdze :) jak narazie lece na przeciwbolowych- wrazie co mam jeszcze ketanol-no ale mam nadziej, ze az tak zle nie bedzie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #356295 przez pati-m
beti - rewelacyjne zdjęcia! A gdzie kupiłaś taką super chustkę dla Fifika w piłki?
I czyżbym widziała tężnie w tle? :)

Monia - jak mnie dopadł ból zęba na wyjeździe i nie było szans na dentystę, to bardzo mi pomógł żel sorcoseryl, znieczula i uśmierza ból.
12 lata 8 miesiąc temu #356296 przez beti
Pati, chystka z bazarku w Bydgoszczy :) a w tle teżnie w Inowrocławiu :)
12 lata 8 miesiąc temu #356298 przez pati-m
To ja się do cioci uśmiechnę po taką chustkę i w Chańczy bym odebrała :)
No to dobrze poznałam tężnie :) Byłam tam w ciąży :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #356310 przez megi2501
Ale było nadrabiania...ufff

Napiszę ogólnie, a później szczegółowo. Przepraszam jeśli, kogoś pominęłam B) (starość)

GRATULUJĘ NOWYCH UMIEJĘTNOŚCI WSZYSTKIM MALUSZKOM, URODY I TYCH PIĘKNYCH ZĄBKÓW, KTÓRYCH NAM WCIĄŻ BRAK :ohmy: Życzenia dla wszystkich 8 miesięczników :kiss: :kiss: :kiss:

Fifik Jesteś tak słodki, że tylko Cię zjeść :S A mama wciąż podtrzymuje, że ma dużo w sobie sexapilu

Kacperku czy ciocia może też napić się toastu z Tobą :unsure: Pati śliczna Kobitko :)

Jagódka Twoje zdjęcia 8 miesięczniaka BOSKIE :ohmy: Gosia no to miałaś długi ciężki weekend :(

Śliczna słoneczna Nadia i olśniewająca Majeczka :kiss: Maju STO LAT :ohmy:

Nunka ze smokiem szał :silly: Monia ładna z Ciebie dziewczyna

Dawidek, jak zwykle wystrojony :) Jak zdrówko :unsure:

Olcia i mamusie no, no...Faktycznie istny mały Kamilek. Mamuśka, a Ty to schudłaś i to nie podlizywanie :side:

Dominik wyluzowany facet :) Madzia,a córka taka dzielna- spóźnione życzonka dla Majeczki :kiss:

Słowiczku masz taką piękną damę w domu, że naprawdę szok. W tej sukience i z kokardą na głowie powala na kolana :blush:

Emilka bardzo subtelna i delikatna dziewczynka

Ewelina, a Twoja mała pobiła wszystkich i raczkuje. Przodowniczka wśród naszych maluchów

Oliwka słodziak :kiss: :kiss: :kiss:

Nie wiem, czy to już wszystko :S Dużo tego było, więc wybaczcie mi, jeśli Kogoś pominęłam :(

Pogawętka na temat strojów wieczornych mnie rozwaliła do łez....JESTEŚCIE JEDYNE W SWOIM RODZAJU :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #356313 przez beti
megi2501 napisał:

Fifik Jesteś tak słodki, że tylko Cię zjeść :S A mama wciąż podtrzymuje, że ma dużo w sobie sexapilu

że niby co mam??? :P :P :P :P Megi, no proszę Cię!!!!! :P :P
12 lata 8 miesiąc temu #356314 przez monika1984lodz
Megi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356315 przez megi2501
Beti już kiedyś, jak dawałaś zdjęcia Ci to pisałam i podtrzymuje. Jesteś bardzo sexowna :P

Pochwale się jeszcze- mam nadzieję, że wybaczycie, ale tak dawno nic nie pisałam :cheer:
Kochane moja w łóżeczku wstaje na nogi, sika już do nocnika przynajmniej 5-6 razy- wystarczy, ze powiem zrób psiku-psiku ;) Mówi mama, baba, bum bum, pa :) Z kubeczka pije sama- zwykłego z rączkami i szykuje się już mocno do raczkowania, bo z pozycji siedzącej przejdzie do raczkowania i zrobi już kilka kroczków :P
Na wyjeździe była MEGA grzeczna i wszyscy mówili, że Anioł. Ogólnie całymi dniami bawi się sama i jest przekochana. Sama jestem w szoku :P (Oby nie przechwalić ;) )

Monia, a Nunka to przodowniczka będzie w chodzeniu :) Ty się teraz nadźwigasz skoro nie chce siedzieć w wózku :dry:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356317 przez monika1984lodz
MEgi no to Julcia idzie jak burza :D gratulujemy nowych umiejetnosci :) :lol:

szczerze to chwilowo zrezygnowlam ze spacerow, zeby sie do tego noszeniea nie przyzwyczaila.co do chodzenia do Emka juz by chiala isc. i tak smiesznie sie napina i steka bo chce noge przelozyc do przodu ale jej nie wychodzi :P hihihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #356320 przez katy25
hey
dziewczyny my z samim od vzwartku jestesmy w szpitalu zakaznym bylo zle
ale kryzys minal nie mialam jak sie do was odezwac bo maly non stop ryki na rekach jutro mi
powiedza kiedy wyjdziemy odezwe sie
12 lata 8 miesiąc temu #356321 przez megi2501
O kurcze Katy....aż tak źle, że był szpital :( Zdrówka dla synka :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #356322 przez monika1984lodz
Katy kurcze!!! zdrowka dla Samika :kiss: :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356325 przez Pyśkaaaa
Witam :)
noc standard :)
Megi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale się za wami stęskniłam a Franuś za oglądaniem Julii :*
Katyo kurcze trzymamy kciuki za zdrówko Samiczka :*
Fificudowny :* ja tez mam fioła na punkcie stópek :)

a i moje dziecko siedz i zaczyna z półleżacego się podnosić do siadania :)

a i chciałabym zauważyć że Pati i mnie też nie lubi :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356330 przez Mała
Witam.
U nas dziś leeeje, ale jak. Wróciła moja grzeczna dziewczyna. Bawi się z Kamilem na podłodze, ale kontroluje czy mama jest :blink:

Megi ja też o Was myślałam, fajnie że już wszystkie wróciłyście. Julcia i Mama śliczne kobietki :lol: Julcia brawo, nasza zdolna dziewczynko.

Kacperek z szampanem super, butelka prawie taka duża jak ty :lol:

Fifi widać, że pełen relaks, no ale o to chodzi na wczasach :lol:

Mama Nadia też chciała iść na grilla.

Franuś no no, brawo :)

Katy o matko, jednak nie obyło się bez szpitala. My z Olą też miałyśmy wizję szpitala przy ospie, na szczęście się obyło.

Monia to wiesz co Emilka czuje z tymi zębami. Mama i córka ząbkujące to się nazywa solidarność w bólu.
Majeczka sto lat ośmiomiesięczniaku. :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka