- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356426 przez megi2501
Gosia znowu jakieś cholerstwo Oby szybko wszystko przeszło i Jagódka wróciła do zdrówka
Coś znowu maluszki nam się rozkładają
Zdjęcia z wyjazdu:
Przepraszam za ilość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Coś znowu maluszki nam się rozkładają
Zdjęcia z wyjazdu:
Przepraszam za ilość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez megi2501.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356451 przez Marta M
Witajcie i od razu mówię że na chwilę..
Przepraszam że tak mało mnie tu, ale miałam gości, wczoraj cały dzień praca w ogrodzie, dziś piszę list motywacyjny (mgiełka jeszcze raz dziekuje ) i CV a jutro jadę w trasę po szkołach, we wtorek i środę znów mam gości..
rzuciłam okiem na kilka postów, dziękujemy za życzonka..
u nas totalna masakra, kryzys ósmego miesiąca w pełni Taaaki krzyk i to o nie wiem co
A poza tym jak która widziała moją @ to proszę o kontakt..spóźnia się franca już trzeci dzień..
odezwę się jak tylko znajdę chwilę..muszę przecież Was nadrobic..
Przepraszam że tak mało mnie tu, ale miałam gości, wczoraj cały dzień praca w ogrodzie, dziś piszę list motywacyjny (mgiełka jeszcze raz dziekuje ) i CV a jutro jadę w trasę po szkołach, we wtorek i środę znów mam gości..
rzuciłam okiem na kilka postów, dziękujemy za życzonka..
u nas totalna masakra, kryzys ósmego miesiąca w pełni Taaaki krzyk i to o nie wiem co
A poza tym jak która widziała moją @ to proszę o kontakt..spóźnia się franca już trzeci dzień..
odezwę się jak tylko znajdę chwilę..muszę przecież Was nadrobic..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356488 przez Mała
Gosia to prawda, że nebulizator ratuje z opresji. My zainwestowaliśmy jak Kamil był mały i uratował nas nie raz od szpitala. Kamil chorował na oskrzela z taką częstotliwością, że podejrzewali nawet mukowiscydozę Dużo leków rozkurczowych na oskrzela dostawaliśmy do inhalacji, leków wykrztuśnych, specyfików, żeby zawalony nos udrożnić.
To Jagódka i gorączkę pewnie na wysoką. Kurcze dopiero trzydniówka teraz znów gardło
Megi ślicznie Julcia w tej opasce wygląda. A ona taka opalona czy to zasługa mafefki? Super, że odpoczęliście, należało się Wam jak nikomu innemu.
Marta @ trzy dni się spóźnia
Mój dzieć spał dzisiaj tylko 2 razy po 30 min. a był w wyśmienitym humorze. Mam nadzieję, że jutro jak nie będzie chłopaków to też będzie taka grzeczna.
Moje dzieci już śpią od 18:45 ciekawe czy Ola jeszcze wstanie, Tv z mamą pooglądać.
To Jagódka i gorączkę pewnie na wysoką. Kurcze dopiero trzydniówka teraz znów gardło
Megi ślicznie Julcia w tej opasce wygląda. A ona taka opalona czy to zasługa mafefki? Super, że odpoczęliście, należało się Wam jak nikomu innemu.
Marta @ trzy dni się spóźnia
Mój dzieć spał dzisiaj tylko 2 razy po 30 min. a był w wyśmienitym humorze. Mam nadzieję, że jutro jak nie będzie chłopaków to też będzie taka grzeczna.
Moje dzieci już śpią od 18:45 ciekawe czy Ola jeszcze wstanie, Tv z mamą pooglądać.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356492 przez fanka
witam was i ja, ale się ślicznie zdjęciowo zrrobiło.
majunia nasza sto lat i dla ciebie kingusiu spóźnione ale szczere!!!
Kinga normalnie agentka z Ciebie niezła, idziesz jak burza.
Kacpero w nowej furze wymiata!!! i mina pt "i nikt mi nie podskoczy" !!!
Filipa wychwaliłam już na fb ale powtarzam, cudoooo a i mamusia piękna!!
Megi super, że wróciłaś, a najważniejsze, że odpoczeliście i pobyliście troche sami. zdjęcia świetne, ty jesteś bardzo piękną kobietą, a Juleńka mała dama wydaje mi się czy wyrosła sporo???
Gosia to mieliście przygody podobne do nas, a teraz jeszcze Jagódka ;-( oby przeszło jak najszybciej!!!
U nas ciąg dalszy walki z chorobą ale jest już dużooo lepiej, jutro mamy ostatni dzień antybiotyku i idziemy do naszej pediatry na kontrolę.
A z nowości to znów musiałam aktualizować zębowy suwaczek
Aaaa marta, to może ty??? skoro Monika nas zawiodła
majunia nasza sto lat i dla ciebie kingusiu spóźnione ale szczere!!!
Kinga normalnie agentka z Ciebie niezła, idziesz jak burza.
Kacpero w nowej furze wymiata!!! i mina pt "i nikt mi nie podskoczy" !!!
Filipa wychwaliłam już na fb ale powtarzam, cudoooo a i mamusia piękna!!
Megi super, że wróciłaś, a najważniejsze, że odpoczeliście i pobyliście troche sami. zdjęcia świetne, ty jesteś bardzo piękną kobietą, a Juleńka mała dama wydaje mi się czy wyrosła sporo???
Gosia to mieliście przygody podobne do nas, a teraz jeszcze Jagódka ;-( oby przeszło jak najszybciej!!!
U nas ciąg dalszy walki z chorobą ale jest już dużooo lepiej, jutro mamy ostatni dzień antybiotyku i idziemy do naszej pediatry na kontrolę.
A z nowości to znów musiałam aktualizować zębowy suwaczek
Aaaa marta, to może ty??? skoro Monika nas zawiodła
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez fanka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356497 przez fanka
mała jak szły dolne zęby to prawie nie zauważyłam, ot wyszły ale za to góra to przez jakiś tydzień był sajgon totalny, ja już swirowałam. Ale to też chyba przez to , że te zęby mu praktycznie jednocześnie szły bo teraz co chwilę jeden za drugim się przebijają. Ogólnie góra dużoooo gorzej niż dól, przynajmniej u nas. Ale w sumie nie narzekam, bo np mojej przyjaciólki córka niczym jej się pojawiły zęby to przez 2 miesiące im tak świrowała, że oni mieli cohotę przez okno wyskoczyć, do tego w nocy miliony pobudek i tak dzień w dzień, a później w ciągu niecałych 2 miesięcy 6 zębów jej wyszło.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356508 przez megi2501
Dziękujemy cioteczki za komplementy Faktycznie Jula opalona, ale od wiatru. Wszyscy mówią, że ślicznie ją złapało, a ja dopiero to zauważyłam, jak obok był kuzynek- białasek Dość urosła, ależ Jesteście spostrzegawcze
Fanka, kurcze ale idziecie z tymi ząbkami Niesamowicie, do roku chyba będzie komplet Zdrówka dla Dawidka- bidulek się namęczy
Martuś to może i Ty zapoczątkujesz fasolkowanie
Mała to życzę kolejnego dnia pt "Aniołek"
Fanka, kurcze ale idziecie z tymi ząbkami Niesamowicie, do roku chyba będzie komplet Zdrówka dla Dawidka- bidulek się namęczy
Martuś to może i Ty zapoczątkujesz fasolkowanie
Mała to życzę kolejnego dnia pt "Aniołek"
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356520 przez mgielka22
Julcia, Fifik
Megi ale z Ciebie laska
Gosia 3maj sie nam tam a inhalacje to najlepsza metoda na gardlo!!!
Gratuluje nowych umiejetnosci Lili sie nei spieszy do raczkowania ale sztywno na nozkach stoi ale sama jeszcze nie wstanie tylko ja musze 3mac... za to zeby jej ida w piorunujacym tempie!!!
Mnie dzis brzuch strasznie boli okres przyjechal
Katy bedzie dobrze, odezwij sie!!!
Majunia
Megi ale z Ciebie laska
Gosia 3maj sie nam tam a inhalacje to najlepsza metoda na gardlo!!!
Gratuluje nowych umiejetnosci Lili sie nei spieszy do raczkowania ale sztywno na nozkach stoi ale sama jeszcze nie wstanie tylko ja musze 3mac... za to zeby jej ida w piorunujacym tempie!!!
Mnie dzis brzuch strasznie boli okres przyjechal
Katy bedzie dobrze, odezwij sie!!!
Majunia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356535 przez slowiczek
WITAM
wczoraj Nati obudziła się koło 22 i poszła spać grubo po północy, nie marudziła, wręcz przeciwnie - szalała jak nie wiem, słowo daję to na bank przez tą pełnię
dziś Nati dostała kolejne buty z Australii - japoneczki z gumką na pięcie, mistrzostwo świata zrobię Wam później foto
Majeczka, 100 lat
Megi, śliczne jesteście obie
Gosia, przerypane a sama jesteś z dzieciakami czy D w domu ???
Katy czekam na wieści i trzymam kciuki za Samiego
Dawidek i Lili, widzę, że zęby u was jak grzyby po deszczu rosną
Mała, oby Oli już tak zostało !!
wczoraj Nati obudziła się koło 22 i poszła spać grubo po północy, nie marudziła, wręcz przeciwnie - szalała jak nie wiem, słowo daję to na bank przez tą pełnię
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dziś Nati dostała kolejne buty z Australii - japoneczki z gumką na pięcie, mistrzostwo świata zrobię Wam później foto
Majeczka, 100 lat
Megi, śliczne jesteście obie
Gosia, przerypane a sama jesteś z dzieciakami czy D w domu ???
Katy czekam na wieści i trzymam kciuki za Samiego
Dawidek i Lili, widzę, że zęby u was jak grzyby po deszczu rosną
Mała, oby Oli już tak zostało !!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356539 przez magda79
Fanka to super, że u Was już koniec choroby
Słowiczku tak tak japonki na taką stópkę to mistrzostwo świata....Majka miała /dostała tez/ chyba 20stki albo 21 już nie pamiętam sadałki japonki z kwiatuszkiem z przodu...normalnie szałłłłłłłł
Słowiczku tak tak japonki na taką stópkę to mistrzostwo świata....Majka miała /dostała tez/ chyba 20stki albo 21 już nie pamiętam sadałki japonki z kwiatuszkiem z przodu...normalnie szałłłłłłłł
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356552 przez magda79
rzepakowa pani
i z kuzynem:)
i z kuzynem:)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez magda79.
Moderatorzy: ilona