- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356887 przez monika1984lodz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356915 przez megi2501
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez megi2501.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #356920 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi fatalny to malo powiedziane.na tego osobnika nawet ciezko okreslenie znalesc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356972 przez ewelinaa
Bosze, padnę zaraz.... przez ostatnią godzinę moje dziecko zamieniło się w diabła, głowa mi pęka, aż tabletkę przeciwbólową musiałam wziąć darła się jak opętana - jeść nie, pić nie, na ręce nie, stać nie, leżeć nie zęby posmarowałam nic, dałam Bobotic od brzuszka nic, nawet ibum przeciwbólowy dałam i też nic nie mam pojęcia co to było, w końcu padła i śpi, a mi głowę zaraz rozsadzi!!!! masakra
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357007 przez magda79
witajcie
Ja po pracy...w domu ogarnięte, Darek pojechał z Majką na basen solankowy, Domi siedzi w łóżeczku i bawi sie a ja myk na forum
testowanie testowanie widze w modzie i życzę wszystkim testującym aby pojawiło sie tyle kresek na tescie ile chcą
a wczoraj kolezanka z pracy o 6.15 urodziła justynkę 3700 i 55cm....pierwsze dziecko i rodziła od godz13stej w sobotę juz mieli brać na cc ale lekarz pomógł jej podobno nacisnął na brzuch i poszłooooooooooo
Megi
Kingusia zdolniacha!!!! no i te piekne oczka Twoje
Pati rozumiem Cie bardzo i podzielam...ja codziennie wychodze z domu 6.15 i wracam 14.30 dwójka dzieci, dom, obiady itd...itd ale jakos leci....trudno musi....z jednej wypłaty cięzko byłoby.....no chyba, ze w totka mój D wygra....bo zawsze mówi, że jak wygra to nie musze do pracy chodzić
Ja po pracy...w domu ogarnięte, Darek pojechał z Majką na basen solankowy, Domi siedzi w łóżeczku i bawi sie a ja myk na forum
testowanie testowanie widze w modzie i życzę wszystkim testującym aby pojawiło sie tyle kresek na tescie ile chcą
a wczoraj kolezanka z pracy o 6.15 urodziła justynkę 3700 i 55cm....pierwsze dziecko i rodziła od godz13stej w sobotę juz mieli brać na cc ale lekarz pomógł jej podobno nacisnął na brzuch i poszłooooooooooo
Megi
Kingusia zdolniacha!!!! no i te piekne oczka Twoje
Pati rozumiem Cie bardzo i podzielam...ja codziennie wychodze z domu 6.15 i wracam 14.30 dwójka dzieci, dom, obiady itd...itd ale jakos leci....trudno musi....z jednej wypłaty cięzko byłoby.....no chyba, ze w totka mój D wygra....bo zawsze mówi, że jak wygra to nie musze do pracy chodzić
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357062 przez magda79
no własnie pokazujcie się i ja obiecuje ze jak zrobimy sobie fotki to i ja sie wstawię bo ostatnio jakos same dzieciaki sa fotografowane
no własnie pokazujcie się i ja obiecuje ze jak zrobimy sobie fotki to i ja sie wstawię bo ostatnio jakos same dzieciaki sa fotografowane
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez magda79.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357078 przez Mała
Amelka ale ząbki
Słowiczku
Kurcze, która teraz czeka na @ w najbliższym czasie? Mam nadzieję, że tym newsem nie będę ja
A z zaskoczenia ciąża to by mnie chyba na głowę powaliła, bo kwas foliowy. A mówili nam, że ta wada co Kamil ma to może być od niedoboru kwasu foliowego, ale od innych czynników też. Ale ja już wolę dmuchać na zimne.
Gosia z tym sznureczkiem ciężarnych to możesz mieć rację I nie z Was tylko Nas
Megi
Ja już prosiłam o zdjęcia mamuś
Kinia
Monia, Pati, Madzia
O przegapiłam rodzinkę rzepakową, super. Dzieciaki to chyba do Ciebie Madzia podobne?
Słowiczku
Kurcze, która teraz czeka na @ w najbliższym czasie? Mam nadzieję, że tym newsem nie będę ja
A z zaskoczenia ciąża to by mnie chyba na głowę powaliła, bo kwas foliowy. A mówili nam, że ta wada co Kamil ma to może być od niedoboru kwasu foliowego, ale od innych czynników też. Ale ja już wolę dmuchać na zimne.
Gosia z tym sznureczkiem ciężarnych to możesz mieć rację I nie z Was tylko Nas
Megi
Ja już prosiłam o zdjęcia mamuś
Kinia
Monia, Pati, Madzia
O przegapiłam rodzinkę rzepakową, super. Dzieciaki to chyba do Ciebie Madzia podobne?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357086 przez fanka
witam was wieczorkiem, kurde ja naprawdę jestem uzależniona od was. miałam dzis zabiegany dzieńi tylko myślałam" co tam na forum" ?
mój potworek dziś nie spał od 12!!!!!!!i teraz po kąpieli padł i to dosłownie!!!
byliśmy na kontroli, pediatra kazała jeszcze dawać antybiotyk bo coś jeszcze w oskrzelach furczy i w srodę znów na kontrolę!
Domi ale zCiebie fajny forumowicz ;-0
Maja rzepakowa piękna!!! no i rodzinka jak z obrazka!!!
Gosia Kuba z Jogo wymiatają, dziś nawet rodzinie opowiadałam o Kubie taksówkarzu
a u nas dziś była rodzinka z ZuzIą, zwaną Zuzulinką, 5 tyg młodsza od Dawida, zaraz Wam pokazę oba dzieciaczki tylko zgram foty!!
Co do pokazywania Mam- w moim przypadku nie ma co pokazywać!!!
mój potworek dziś nie spał od 12!!!!!!!i teraz po kąpieli padł i to dosłownie!!!
byliśmy na kontroli, pediatra kazała jeszcze dawać antybiotyk bo coś jeszcze w oskrzelach furczy i w srodę znów na kontrolę!
Domi ale zCiebie fajny forumowicz ;-0
Maja rzepakowa piękna!!! no i rodzinka jak z obrazka!!!
Gosia Kuba z Jogo wymiatają, dziś nawet rodzinie opowiadałam o Kubie taksówkarzu
a u nas dziś była rodzinka z ZuzIą, zwaną Zuzulinką, 5 tyg młodsza od Dawida, zaraz Wam pokazę oba dzieciaczki tylko zgram foty!!
Co do pokazywania Mam- w moim przypadku nie ma co pokazywać!!!
Moderatorzy: ilona