- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #356293 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti dzieki sprawdze jak narazie lece na przeciwbolowych- wrazie co mam jeszcze ketanol-no ale mam nadziej, ze az tak zle nie bedzie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356295 przez pati-m
beti - rewelacyjne zdjęcia! A gdzie kupiłaś taką super chustkę dla Fifika w piłki?
I czyżbym widziała tężnie w tle?
Monia - jak mnie dopadł ból zęba na wyjeździe i nie było szans na dentystę, to bardzo mi pomógł żel sorcoseryl, znieczula i uśmierza ból.
I czyżbym widziała tężnie w tle?
Monia - jak mnie dopadł ból zęba na wyjeździe i nie było szans na dentystę, to bardzo mi pomógł żel sorcoseryl, znieczula i uśmierza ból.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356310 przez megi2501
Ale było nadrabiania...ufff
Napiszę ogólnie, a później szczegółowo. Przepraszam jeśli, kogoś pominęłam (starość)
GRATULUJĘ NOWYCH UMIEJĘTNOŚCI WSZYSTKIM MALUSZKOM, URODY I TYCH PIĘKNYCH ZĄBKÓW, KTÓRYCH NAM WCIĄŻ BRAK Życzenia dla wszystkich 8 miesięczników
Fifik Jesteś tak słodki, że tylko Cię zjeść A mama wciąż podtrzymuje, że ma dużo w sobie sexapilu
Kacperku czy ciocia może też napić się toastu z Tobą Pati śliczna Kobitko
Jagódka Twoje zdjęcia 8 miesięczniaka BOSKIE Gosia no to miałaś długi ciężki weekend
Śliczna słoneczna Nadia i olśniewająca Majeczka Maju STO LAT
Nunka ze smokiem szał Monia ładna z Ciebie dziewczyna
Dawidek, jak zwykle wystrojony Jak zdrówko
Olcia i mamusie no, no...Faktycznie istny mały Kamilek. Mamuśka, a Ty to schudłaś i to nie podlizywanie
Dominik wyluzowany facet Madzia,a córka taka dzielna- spóźnione życzonka dla Majeczki
Słowiczku masz taką piękną damę w domu, że naprawdę szok. W tej sukience i z kokardą na głowie powala na kolana
Emilka bardzo subtelna i delikatna dziewczynka
Ewelina, a Twoja mała pobiła wszystkich i raczkuje. Przodowniczka wśród naszych maluchów
Oliwka słodziak
Nie wiem, czy to już wszystko Dużo tego było, więc wybaczcie mi, jeśli Kogoś pominęłam
Pogawętka na temat strojów wieczornych mnie rozwaliła do łez....JESTEŚCIE JEDYNE W SWOIM RODZAJU
Napiszę ogólnie, a później szczegółowo. Przepraszam jeśli, kogoś pominęłam (starość)
GRATULUJĘ NOWYCH UMIEJĘTNOŚCI WSZYSTKIM MALUSZKOM, URODY I TYCH PIĘKNYCH ZĄBKÓW, KTÓRYCH NAM WCIĄŻ BRAK Życzenia dla wszystkich 8 miesięczników
Fifik Jesteś tak słodki, że tylko Cię zjeść A mama wciąż podtrzymuje, że ma dużo w sobie sexapilu
Kacperku czy ciocia może też napić się toastu z Tobą Pati śliczna Kobitko
Jagódka Twoje zdjęcia 8 miesięczniaka BOSKIE Gosia no to miałaś długi ciężki weekend
Śliczna słoneczna Nadia i olśniewająca Majeczka Maju STO LAT
Nunka ze smokiem szał Monia ładna z Ciebie dziewczyna
Dawidek, jak zwykle wystrojony Jak zdrówko
Olcia i mamusie no, no...Faktycznie istny mały Kamilek. Mamuśka, a Ty to schudłaś i to nie podlizywanie
Dominik wyluzowany facet Madzia,a córka taka dzielna- spóźnione życzonka dla Majeczki
Słowiczku masz taką piękną damę w domu, że naprawdę szok. W tej sukience i z kokardą na głowie powala na kolana
Emilka bardzo subtelna i delikatna dziewczynka
Ewelina, a Twoja mała pobiła wszystkich i raczkuje. Przodowniczka wśród naszych maluchów
Oliwka słodziak
Nie wiem, czy to już wszystko Dużo tego było, więc wybaczcie mi, jeśli Kogoś pominęłam
Pogawętka na temat strojów wieczornych mnie rozwaliła do łez....JESTEŚCIE JEDYNE W SWOIM RODZAJU
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356314 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356315 przez megi2501
Beti już kiedyś, jak dawałaś zdjęcia Ci to pisałam i podtrzymuje. Jesteś bardzo sexowna
Pochwale się jeszcze- mam nadzieję, że wybaczycie, ale tak dawno nic nie pisałam
Kochane moja w łóżeczku wstaje na nogi, sika już do nocnika przynajmniej 5-6 razy- wystarczy, ze powiem zrób psiku-psiku Mówi mama, baba, bum bum, pa Z kubeczka pije sama- zwykłego z rączkami i szykuje się już mocno do raczkowania, bo z pozycji siedzącej przejdzie do raczkowania i zrobi już kilka kroczków
Na wyjeździe była MEGA grzeczna i wszyscy mówili, że Anioł. Ogólnie całymi dniami bawi się sama i jest przekochana. Sama jestem w szoku (Oby nie przechwalić )
Monia, a Nunka to przodowniczka będzie w chodzeniu Ty się teraz nadźwigasz skoro nie chce siedzieć w wózku
Pochwale się jeszcze- mam nadzieję, że wybaczycie, ale tak dawno nic nie pisałam
Kochane moja w łóżeczku wstaje na nogi, sika już do nocnika przynajmniej 5-6 razy- wystarczy, ze powiem zrób psiku-psiku Mówi mama, baba, bum bum, pa Z kubeczka pije sama- zwykłego z rączkami i szykuje się już mocno do raczkowania, bo z pozycji siedzącej przejdzie do raczkowania i zrobi już kilka kroczków
Na wyjeździe była MEGA grzeczna i wszyscy mówili, że Anioł. Ogólnie całymi dniami bawi się sama i jest przekochana. Sama jestem w szoku (Oby nie przechwalić )
Monia, a Nunka to przodowniczka będzie w chodzeniu Ty się teraz nadźwigasz skoro nie chce siedzieć w wózku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez megi2501.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356317 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MEgi no to Julcia idzie jak burza gratulujemy nowych umiejetnosci
szczerze to chwilowo zrezygnowlam ze spacerow, zeby sie do tego noszeniea nie przyzwyczaila.co do chodzenia do Emka juz by chiala isc. i tak smiesznie sie napina i steka bo chce noge przelozyc do przodu ale jej nie wychodzi hihihi
szczerze to chwilowo zrezygnowlam ze spacerow, zeby sie do tego noszeniea nie przyzwyczaila.co do chodzenia do Emka juz by chiala isc. i tak smiesznie sie napina i steka bo chce noge przelozyc do przodu ale jej nie wychodzi hihihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356322 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Katy kurcze!!! zdrowka dla Samika
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356325 przez Pyśkaaaa
Witam
noc standard
Megi ale się za wami stęskniłam a Franuś za oglądaniem Julii :*
Katyo kurcze trzymamy kciuki za zdrówko Samiczka :*
Fificudowny :* ja tez mam fioła na punkcie stópek
a i moje dziecko siedz i zaczyna z półleżacego się podnosić do siadania
a i chciałabym zauważyć że Pati i mnie też nie lubi
noc standard
Megi ale się za wami stęskniłam a Franuś za oglądaniem Julii :*
Katyo kurcze trzymamy kciuki za zdrówko Samiczka :*
Fificudowny :* ja tez mam fioła na punkcie stópek
a i moje dziecko siedz i zaczyna z półleżacego się podnosić do siadania
a i chciałabym zauważyć że Pati i mnie też nie lubi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356330 przez Mała
Witam.
U nas dziś leeeje, ale jak. Wróciła moja grzeczna dziewczyna. Bawi się z Kamilem na podłodze, ale kontroluje czy mama jest
Megi ja też o Was myślałam, fajnie że już wszystkie wróciłyście. Julcia i Mama śliczne kobietki Julcia brawo, nasza zdolna dziewczynko.
Kacperek z szampanem super, butelka prawie taka duża jak ty
Fifi widać, że pełen relaks, no ale o to chodzi na wczasach
Mama Nadia też chciała iść na grilla.
Franuś no no, brawo
Katy o matko, jednak nie obyło się bez szpitala. My z Olą też miałyśmy wizję szpitala przy ospie, na szczęście się obyło.
Monia to wiesz co Emilka czuje z tymi zębami. Mama i córka ząbkujące to się nazywa solidarność w bólu.
Majeczka sto lat ośmiomiesięczniaku.
U nas dziś leeeje, ale jak. Wróciła moja grzeczna dziewczyna. Bawi się z Kamilem na podłodze, ale kontroluje czy mama jest
Megi ja też o Was myślałam, fajnie że już wszystkie wróciłyście. Julcia i Mama śliczne kobietki Julcia brawo, nasza zdolna dziewczynko.
Kacperek z szampanem super, butelka prawie taka duża jak ty
Fifi widać, że pełen relaks, no ale o to chodzi na wczasach
Mama Nadia też chciała iść na grilla.
Franuś no no, brawo
Katy o matko, jednak nie obyło się bez szpitala. My z Olą też miałyśmy wizję szpitala przy ospie, na szczęście się obyło.
Monia to wiesz co Emilka czuje z tymi zębami. Mama i córka ząbkujące to się nazywa solidarność w bólu.
Majeczka sto lat ośmiomiesięczniaku.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona