- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359006 przez mgielka22
Natalka schrupie Cie w calosci
Musze sie wam pochwalic ze moj dziec robi kupe do nocnika, sika do nocnika jak mama nie zapomni wysadzic zajada sie danonkami uwielbia je i nic po nich nie jest, uwielbia ziemniaki i zupy ktore ugotuje mama i zgniecie widelcem a nie zblenduje
Musze sie wam pochwalic ze moj dziec robi kupe do nocnika, sika do nocnika jak mama nie zapomni wysadzic zajada sie danonkami uwielbia je i nic po nich nie jest, uwielbia ziemniaki i zupy ktore ugotuje mama i zgniecie widelcem a nie zblenduje
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359009 przez megi2501
Ja nie mam jeszcze tych majteczek, chcę tylko zacząć za miesiąc-dwa oby mała wiedziała o skutkach siusiania... Czytałam, że można dokupić otulacze, bardziej chłonne. Takie majteczki trzeba mieć na zmianę, więc przynajmniej z 5-6 par
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359010 przez maja1982
megi - ja czytałam ze najlepszy okres na oduczanie pampera jest miedzy 10 a 14 miesiącem życia wiec ja poczekam do tego 10 msca
tak jak iwonka mowi dziecko musi dać jakoś znać ze chce siku a jeszcze teraz nie umie tego zrobić !!my też jeszcze poczekamy az lolo podrośnie
mgielka gratulacje dla LIlki !!!zdolniacha
zmykam na kawke do kuzynki do wieczora
tak jak iwonka mowi dziecko musi dać jakoś znać ze chce siku a jeszcze teraz nie umie tego zrobić !!my też jeszcze poczekamy az lolo podrośnie
mgielka gratulacje dla LIlki !!!zdolniacha
zmykam na kawke do kuzynki do wieczora
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #359012 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nati ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Wrocilysmy ze spaceru rozpacz byla tylko dwa razy- wiec nie bylo zle
wlasnie na allegro ogladlam te majtasy
Wrocilysmy ze spaceru rozpacz byla tylko dwa razy- wiec nie bylo zle
wlasnie na allegro ogladlam te majtasy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359016 przez megi2501
Moja, jak chce kupę to woła e-e i stęka, to za dwa miesiące czyli pomiędzy 9-10 zacznę ją uczyć na poważnie siusiania, a po nauce miesięcznej kupię majteczki treningowe Teraz też, jak ją posadzę i mówię zrób siusiu to robi, pewnie przypadek, ale wie od czego jest nocnik Więc kobitki ja też jeszcze czekam
Moniu wreszcie Nunka się złamała Super
Moniu wreszcie Nunka się złamała Super
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #359018 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi mam nadzieje ale ciii
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #359023 przez Mała
Ja nie mam doświadczenia w oduczaniu od pampka, ale myślę że nasze maluchy jeszcze za mało kumate są. Poczekajmy na naszego eksperta-Gosię
Monia no wreszcie na spacerku, oby Emilce już tak zostało. Swoją drogą twardy zawodnik z niej
Kamil ok po operacji, gołym okiem widać że ładniej-prościej siedzi. 22 maja jedziemy do ortopedy to dowiemy się więcej co i jak.
Lilka
Monia no wreszcie na spacerku, oby Emilce już tak zostało. Swoją drogą twardy zawodnik z niej
Kamil ok po operacji, gołym okiem widać że ładniej-prościej siedzi. 22 maja jedziemy do ortopedy to dowiemy się więcej co i jak.
Lilka
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359033 przez ewelinaa
Uffff, wróciłam za spaceru, 3,5 godziny łażenia, nogi w tyłek włażą. Ale byłysmy w parku
W rossmanie jest promocja Bobovita 2 obiadki 190g+3 gratis i na deserki też chyba jest to samo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy tylko Kinga nie korzysta z nocnika Mi się wydaje cały czas, że to za wcześnie
W rossmanie jest promocja Bobovita 2 obiadki 190g+3 gratis i na deserki też chyba jest to samo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy tylko Kinga nie korzysta z nocnika Mi się wydaje cały czas, że to za wcześnie
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359036 przez Mała
Ja mówię do T mamo, ale ona spoko babka jest.
Mgiełka o chodzeniu to póki co nie ma mowy, on ma za wiotkie nogi, może kiedyś w jakiś aparatach. Do rehabilitacji i pionizacji myślę, że po wizycie. Teraz ma tylko taką, żeby przykurcze achillesów i kolan się nie zrobiły.
Mgiełka o chodzeniu to póki co nie ma mowy, on ma za wiotkie nogi, może kiedyś w jakiś aparatach. Do rehabilitacji i pionizacji myślę, że po wizycie. Teraz ma tylko taką, żeby przykurcze achillesów i kolan się nie zrobiły.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359065 przez megi2501
Moje dziecko padło po kąpieli po 3minutach, ciotka umyta, a ja mam czas dla siebie Powinnam poprasować, ale mi się nie chcę i wolę sobie z Wami posiedzieć
Aleee tu cisza. Ile Wasze maluchy śpią w ciągu dnia Mniej niż miesiąc temu Moja od około 13.00-14.00 już nie ma więcej drzemek
Aleee tu cisza. Ile Wasze maluchy śpią w ciągu dnia Mniej niż miesiąc temu Moja od około 13.00-14.00 już nie ma więcej drzemek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez megi2501.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359077 przez maja1982
megi - szybka jesteś
lolek juz okapany ale bawi sie z tata bo sie nie widzieli 2 dni i sie stęsknili więc odstępstwo od wieczornych zabaw zrobiliśmy
Lolek spi raz albo 2 razy, najczęściej po 30 minut ale zdarza mu sie spać godzinkę
lolek juz okapany ale bawi sie z tata bo sie nie widzieli 2 dni i sie stęsknili więc odstępstwo od wieczornych zabaw zrobiliśmy
Lolek spi raz albo 2 razy, najczęściej po 30 minut ale zdarza mu sie spać godzinkę
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359086 przez Mała
Jak nie wychodzimy na spacer to 2 razy po 30 min, a jak idziemy to na dworze 1-1,5 h i 30min.Dzieciaki leżą już w łóżkach, tato z nimi siedzi
Megi a jak idziecie na spacer to co z ciocią, musicie ją aż tak pilnować?
Megi a jak idziecie na spacer to co z ciocią, musicie ją aż tak pilnować?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Mała.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359087 przez angie1713
Witam
U nas marudzenia ciąg dalszy tylko zębów nie widać więc nie wiem przez co może to te upały
Katy ja wiem co to znaczy takie przekładanie bo jak leżałam z Nadią to jedna mi powiedziała że w karcie ma zapisane że wychodzimy jutro rano po czym rano się dowiedziałam że jej się dni pomyliły i jednak nie tylko nadziei narobią i tyle
Mgiełka trzymam za was kciuki wszystko wam się ułoży Zdolna ta twoja córunia
Megi super że z Julą wszystko dobrze:)
Natalka i co mama wymyśliła jakąś fryzurke??? Jesteś śliczna
Maja Nadia też robi pompki i się później wkurza a jak jej podam rączki to od razu staje robi to samo co Loluś
Maja my też byliśmy po bodziaki wzięłam jej czerwone a ty?
Monia dobrze że spacery już masz spokojniejsze
Ewelina my też nie korzystamy jeszcze z nocnika chocciaż już mam mi też się wydaję że jeszcze za wcześnie
A moja maruda nie chce spać A ja już nie mam do niej siły
U nas marudzenia ciąg dalszy tylko zębów nie widać więc nie wiem przez co może to te upały
Katy ja wiem co to znaczy takie przekładanie bo jak leżałam z Nadią to jedna mi powiedziała że w karcie ma zapisane że wychodzimy jutro rano po czym rano się dowiedziałam że jej się dni pomyliły i jednak nie tylko nadziei narobią i tyle
Mgiełka trzymam za was kciuki wszystko wam się ułoży Zdolna ta twoja córunia
Megi super że z Julą wszystko dobrze:)
Natalka i co mama wymyśliła jakąś fryzurke??? Jesteś śliczna
Maja Nadia też robi pompki i się później wkurza a jak jej podam rączki to od razu staje robi to samo co Loluś
Maja my też byliśmy po bodziaki wzięłam jej czerwone a ty?
Monia dobrze że spacery już masz spokojniejsze
Ewelina my też nie korzystamy jeszcze z nocnika chocciaż już mam mi też się wydaję że jeszcze za wcześnie
A moja maruda nie chce spać A ja już nie mam do niej siły
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona