BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #359006 przez mgielka22
Natalka schrupie Cie w calosci :kiss:

Musze sie wam pochwalic ze moj dziec robi kupe do nocnika, sika do nocnika jak mama nie zapomni wysadzic :P zajada sie danonkami uwielbia je i nic po nich nie jest, uwielbia ziemniaki i zupy ktore ugotuje mama i zgniecie widelcem a nie zblenduje :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #359009 przez megi2501
Ja nie mam jeszcze tych majteczek, chcę tylko zacząć za miesiąc-dwa oby mała wiedziała o skutkach siusiania... Czytałam, że można dokupić otulacze, bardziej chłonne. Takie majteczki trzeba mieć na zmianę, więc przynajmniej z 5-6 par
12 lata 7 miesiąc temu #359010 przez maja1982
megi - ja czytałam ze najlepszy okres na oduczanie pampera jest miedzy 10 a 14 miesiącem życia wiec ja poczekam do tego 10 msca :)
tak jak iwonka mowi dziecko musi dać jakoś znać ze chce siku a jeszcze teraz nie umie tego zrobić !!my też jeszcze poczekamy az lolo podrośnie

mgielka gratulacje dla LIlki !!!zdolniacha :)

zmykam na kawke do kuzynki do wieczora
12 lata 7 miesiąc temu #359012 przez monika1984lodz
Nati ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wrocilysmy ze spaceru :) rozpacz byla tylko dwa razy- wiec nie bylo zle :)

wlasnie na allegro ogladlam te majtasy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #359016 przez megi2501
Moja, jak chce kupę to woła e-e i stęka, to za dwa miesiące czyli pomiędzy 9-10 zacznę ją uczyć na poważnie siusiania, a po nauce miesięcznej kupię majteczki treningowe :P Teraz też, jak ją posadzę i mówię zrób siusiu to robi, pewnie przypadek, ale wie od czego jest nocnik :P Więc kobitki ja też jeszcze czekam :)

Moniu wreszcie Nunka się złamała :) Super :ohmy:
12 lata 7 miesiąc temu #359018 przez monika1984lodz
Megi mam nadzieje :) ale ciii :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #359023 przez Mała
Ja nie mam doświadczenia w oduczaniu od pampka, ale myślę że nasze maluchy jeszcze za mało kumate są. Poczekajmy na naszego eksperta-Gosię :woohoo:

Monia no wreszcie na spacerku, oby Emilce już tak zostało. Swoją drogą twardy zawodnik z niej :blink:

Kamil ok po operacji, gołym okiem widać że ładniej-prościej siedzi. 22 maja jedziemy do ortopedy to dowiemy się więcej co i jak.

Lilka :)
12 lata 7 miesiąc temu #359025 przez mgielka22
Mala a kiedy bedzie mogl zaczac reahbilitacje z chodzeniem???
12 lata 7 miesiąc temu #359033 przez ewelinaa
Uffff, wróciłam za spaceru, 3,5 godziny łażenia, nogi w tyłek włażą. Ale byłysmy w parku :laugh:

W rossmanie jest promocja Bobovita 2 obiadki 190g+3 gratis :) i na deserki też chyba jest to samo :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czy tylko Kinga nie korzysta z nocnika :huh: Mi się wydaje cały czas, że to za wcześnie :S
12 lata 7 miesiąc temu #359036 przez Mała
Ja mówię do T mamo, ale ona spoko babka jest.

Mgiełka o chodzeniu to póki co nie ma mowy, on ma za wiotkie nogi, może kiedyś w jakiś aparatach. Do rehabilitacji i pionizacji myślę, że po wizycie. Teraz ma tylko taką, żeby przykurcze achillesów i kolan się nie zrobiły.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359065 przez megi2501
Moje dziecko padło po kąpieli po 3minutach, ciotka umyta, a ja mam czas dla siebie :) Powinnam poprasować, ale mi się nie chcę i wolę sobie z Wami posiedzieć B)

Aleee tu cisza. Ile Wasze maluchy śpią w ciągu dnia :unsure: Mniej niż miesiąc temu :unsure: Moja od około 13.00-14.00 już nie ma więcej drzemek :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #359077 przez maja1982
megi - szybka jesteś :)

lolek juz okapany ale bawi sie z tata bo sie nie widzieli 2 dni i sie stęsknili :) więc odstępstwo od wieczornych zabaw zrobiliśmy ;)

Lolek spi raz albo 2 razy, najczęściej po 30 minut ale zdarza mu sie spać godzinkę
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359086 przez Mała
Jak nie wychodzimy na spacer to 2 razy po 30 min, a jak idziemy to na dworze 1-1,5 h i 30min.Dzieciaki leżą już w łóżkach, tato z nimi siedzi

Megi a jak idziecie na spacer to co z ciocią, musicie ją aż tak pilnować?
12 lata 7 miesiąc temu #359087 przez angie1713
Witam :)
U nas marudzenia ciąg dalszy tylko zębów nie widać więc nie wiem przez co może to te upały :dry:
Katy ja wiem co to znaczy takie przekładanie bo jak leżałam z Nadią to jedna mi powiedziała że w karcie ma zapisane że wychodzimy jutro rano po czym rano się dowiedziałam że jej się dni pomyliły i jednak nie tylko nadziei narobią i tyle :dry:
Mgiełka trzymam za was kciuki wszystko wam się ułoży :kiss: Zdolna ta twoja córunia :)
Megi super że z Julą wszystko dobrze:)
Natalka i co mama wymyśliła jakąś fryzurke??? Jesteś śliczna :kiss:
Maja Nadia też robi pompki i się później wkurza a jak jej podam rączki to od razu staje robi to samo co Loluś :lol:
Maja my też byliśmy po bodziaki wzięłam jej czerwone a ty?
Monia dobrze że spacery już masz spokojniejsze :)
Ewelina my też nie korzystamy jeszcze z nocnika chocciaż już mam mi też się wydaję że jeszcze za wcześnie :whistle:

A moja maruda nie chce spać :dry: A ja już nie mam do niej siły :P
12 lata 7 miesiąc temu #359093 przez Mała
Angie ja wzięłam różowe, bo jedyne 74 były,a bratankowi zielone. A nie wydaje ci się, że one mają zawyżoną rozmiarówkę?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia