- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #358865 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczyna pokazywala opaski wlasnej roboty dla z filcowymi kwiatuszkami, biedronkami itp bardzo ladne prace
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #358888 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pytalam - narazie kobita nie ma ani jednej- ale pojedzie do hurtowni i zobaczy czy jeszcze sa mam do niej wejsc za kilka dni
Wiecie chcemy kupic nianie elektroniczna- bo coraz czesciej mylimy o przeniesieniu sie do duzego pokoju i zostawieniu Emi sypialni.Ale Ci ludzie to poszaleli z cenami....
Wiecie chcemy kupic nianie elektroniczna- bo coraz czesciej mylimy o przeniesieniu sie do duzego pokoju i zostawieniu Emi sypialni.Ale Ci ludzie to poszaleli z cenami....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358895 przez katy25
monika1984lodz napisał:
monia ja z 1,5 mca temu sprzedawałam swoja - sprzedałam za 50 zł bo sama kupiłam ja za grosze. U nas nie sprawdziła sie, bo ja i tak mam wyczulony słuch i zawsze słysze małego, nawet przez sen
Mysle ze jezeli dzieli Was tylko pokoj to chyba az tak bardzo nie bedzie Wam potrzebna? a ceny sa na serio chore...
mnie w czerwcu czeka wydatek bo musze "parasolke" czyli wozek kupic ale juz ogladalam na allegro i kupie taka za max. 150 zł. Musi byc lekka a jak wrocimy to musze kupic lozeczko turystyczne, moze ktoras z Was sprzedaje w dobrej cenie??? bo ja sprzedalam ta kolyske co mialam maly juz z niej po malu wyrastał a na poddaszu gdzie spimy musze cos miec dla niego... przeciez nie bedzie wiecznie ze mna spal?!?!
Pytalam - narazie kobita nie ma ani jednej- ale pojedzie do hurtowni i zobaczy czy jeszcze sa mam do niej wejsc za kilka dni
monia ja z 1,5 mca temu sprzedawałam swoja - sprzedałam za 50 zł bo sama kupiłam ja za grosze. U nas nie sprawdziła sie, bo ja i tak mam wyczulony słuch i zawsze słysze małego, nawet przez sen
Mysle ze jezeli dzieli Was tylko pokoj to chyba az tak bardzo nie bedzie Wam potrzebna? a ceny sa na serio chore...
mnie w czerwcu czeka wydatek bo musze "parasolke" czyli wozek kupic ale juz ogladalam na allegro i kupie taka za max. 150 zł. Musi byc lekka a jak wrocimy to musze kupic lozeczko turystyczne, moze ktoras z Was sprzedaje w dobrej cenie??? bo ja sprzedalam ta kolyske co mialam maly juz z niej po malu wyrastał a na poddaszu gdzie spimy musze cos miec dla niego... przeciez nie bedzie wiecznie ze mna spal?!?!
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358904 przez ewelinaa
Monia a taka www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60208441/
albo tak jak Katy pisze poszukaj używanej w necie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358912 przez slowiczek
WITAM BABY
Gosia - piąteczka....ja nie śpię od 5.30.....Natalka sobie dospała od 7 do 9 ale ja już nie bardzo, mam sińce pod oczami ALE CO TAM
dziś posadziłam Natalkę pierwszy raz na nocniku - 15 sekund i kupa zrobiona
no i mała cholerka zjadła dziś kawałek kartki papieru...napchała sobie do buzi, jak zauważyłam było za późno żeby jej wyciągnąć b już połykała, trochę ją zadławiło ale otrząsnęła się i poszło do brzuszka
no i czatuję na mojego listonosza ale coś go nie widać
znacie jakieś fajne sklepy internetowe z niedrogimi butami ???????
Monia....też się przymierzam do kupna nianii z tego względu, że wieczorem często zdarza się Natalce bardzo czujnie spać i byle szmer ją budzi a ja nienawidzę chodzić na palcach po domu, z nianią mogłabym wyciszyć jej pokój zamykając podwójne drzwi
Ewelina...
a w ogóle chciałam zapytać bo dziś gadaliśmy o tym z Ł rano ....wy do swoich T mówicie per MAMO ????????
Mgiełcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia - piąteczka....ja nie śpię od 5.30.....Natalka sobie dospała od 7 do 9 ale ja już nie bardzo, mam sińce pod oczami ALE CO TAM
dziś posadziłam Natalkę pierwszy raz na nocniku - 15 sekund i kupa zrobiona
no i mała cholerka zjadła dziś kawałek kartki papieru...napchała sobie do buzi, jak zauważyłam było za późno żeby jej wyciągnąć b już połykała, trochę ją zadławiło ale otrząsnęła się i poszło do brzuszka
no i czatuję na mojego listonosza ale coś go nie widać
znacie jakieś fajne sklepy internetowe z niedrogimi butami ???????
Monia....też się przymierzam do kupna nianii z tego względu, że wieczorem często zdarza się Natalce bardzo czujnie spać i byle szmer ją budzi a ja nienawidzę chodzić na palcach po domu, z nianią mogłabym wyciszyć jej pokój zamykając podwójne drzwi
Ewelina...
a w ogóle chciałam zapytać bo dziś gadaliśmy o tym z Ł rano ....wy do swoich T mówicie per MAMO ????????
Mgiełcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez slowiczek.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358947 przez maja1982
słowiczek - normalnie padłam jak zobaczyłam NAtalkę jest przeurocza 2 i 3 WYMIATA!!!!powiem CI ze Natalka z LOkiem mają bardzo podobne rączki - takie tłuściutkie jakby im ktoś dłonie doczepił albo jakby gumki recepturki mieli założone mam nadz. ze NAtalka jako małą dama sie nie pogniewa za takie określenie ?? znienawidzi swoją przyszłą (jak dobrze pójdzie T
monia - my dostalismy nianie ale spr ile kosztuje na necie bo moge ją polecić!!
wkoncu piję kawkę na spokojnie bo lolek śpinka - to mam pewnie jakies 30 min!!
pranie wyprasowane - ale to udało mi sie podczas zabawy LOlka
drugie rozwieszone, obiadu nie robię machnę jakąs sałatkę na szybko
wiecie co Lolek jak lubił leżeć na brzuszku to teraz sie denerwuje bo próbuje raczkować tzn robi taką pompkę ale nie wie co dalej i bardzo go to frustruje !!a jak z lezenia mu podaje ręce to od razu do stania chce a nie do siadania a sam sie z leżenia nie podniesie !!moj leniuszek mały
monia - my dostalismy nianie ale spr ile kosztuje na necie bo moge ją polecić!!
wkoncu piję kawkę na spokojnie bo lolek śpinka - to mam pewnie jakies 30 min!!
pranie wyprasowane - ale to udało mi sie podczas zabawy LOlka
drugie rozwieszone, obiadu nie robię machnę jakąs sałatkę na szybko
wiecie co Lolek jak lubił leżeć na brzuszku to teraz sie denerwuje bo próbuje raczkować tzn robi taką pompkę ale nie wie co dalej i bardzo go to frustruje !!a jak z lezenia mu podaje ręce to od razu do stania chce a nie do siadania a sam sie z leżenia nie podniesie !!moj leniuszek mały
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #358950 przez Mała
Witam.
Ale dzisiaj pięknie na dworze, spacerowałyśmy, w biedronie po bodziaki byłyśmy.
Też uważam, że do dziecka z pustą ręką to jakoś nie wypada iść,tym bardziej że dzieci cieszą się z każdej drobnostki.
Marta my potrafimy sobie wiele rzeczy wkręcić,ale wiesz @ nie ma to może być 50/50.
Ewelina
Mgiełka
Fajnie,że dzieciaki wyzdrowiały i u lekarzy ok.
Natalcia no jaka kiteczka boska A 3 zdjęcie wymiata
Ale dzisiaj pięknie na dworze, spacerowałyśmy, w biedronie po bodziaki byłyśmy.
Też uważam, że do dziecka z pustą ręką to jakoś nie wypada iść,tym bardziej że dzieci cieszą się z każdej drobnostki.
Marta my potrafimy sobie wiele rzeczy wkręcić,ale wiesz @ nie ma to może być 50/50.
Ewelina
Mgiełka
Fajnie,że dzieciaki wyzdrowiały i u lekarzy ok.
Natalcia no jaka kiteczka boska A 3 zdjęcie wymiata
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358952 przez megi2501
Natalko Kocham CIEBIE CAŁĄ Zdjęcie ostatnie zupełnie mnie powaliło
GRATULUJEMY nocnikowego osiągnięcia
My po 3 godzinnym spacerze. Nogi znowu wchodzą mi w pupę, ale jest tak piękna pogoda, że jak tu nie korzystać z niej
Kiedy starujecie z walką z siusianiem, bo jak tak dalej pójdzie to ja za miesiąc, jak będzie ciepło. Mała zawsze już nasiusia do nocnika, jak ją posadzę
GRATULUJEMY nocnikowego osiągnięcia
My po 3 godzinnym spacerze. Nogi znowu wchodzą mi w pupę, ale jest tak piękna pogoda, że jak tu nie korzystać z niej
Kiedy starujecie z walką z siusianiem, bo jak tak dalej pójdzie to ja za miesiąc, jak będzie ciepło. Mała zawsze już nasiusia do nocnika, jak ją posadzę
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358956 przez maja1982
mała - my też mamy bodziaki T posłałam
Natalka - no grauluje osiągnięcia nocnikowego
megi - no ja majtusie juz kupiłam dla Lolka tez mi zawsze juz nasika do nocniczka ale cieżko wyczaić kiedy sika, zawsze po spaniu jedzeniu go sadzam ale puki nie bedzie umiał sam jakoś dac znać ze mu sie chce to chyba kiepsko !!czy masz jakiś pomysł ??
Natalka - no grauluje osiągnięcia nocnikowego
megi - no ja majtusie juz kupiłam dla Lolka tez mi zawsze juz nasika do nocniczka ale cieżko wyczaić kiedy sika, zawsze po spaniu jedzeniu go sadzam ale puki nie bedzie umiał sam jakoś dac znać ze mu sie chce to chyba kiepsko !!czy masz jakiś pomysł ??
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359000 przez iwonaNAVI
Natalcia paczuszku sliczna az bym cie zjadla a ostatnie zjdecie rewelacja usmialam sie
gratki za bombe nocnikowa ;P
U nas dzis dzien histeri ...na spacerze az 2 razy musialm ja wyciagac z wozka bo juz nie szlo...tak wrzeszczala...nigdy tak sie nie zachowuje wiec obstawiam zabki...a teraz spi juz od godz w domu bo na dworzu w wozku byla histeria wszystko ja draznilo...jedynie lizace ja pieski jej sie podobaly
ona tak jak dzieci kocha psy i az piszczy do nich jak ja liza
Megi no ja sie wlasnie zastanawiam kiedy rozpaczac ere bez pampo...tylko wydaje mi sie ze nasze dzieci nie potrafia jeszcze wskazac...ani powiedziec wiec ja jeszcze poczekam
ale za was trzymam kciuki i czekam na relacje
a jakie masz te majteczki? jaki rozmiar? i ile sztuk? jedna wystarczy? a one maja co w srodku?
gratki za bombe nocnikowa ;P
U nas dzis dzien histeri ...na spacerze az 2 razy musialm ja wyciagac z wozka bo juz nie szlo...tak wrzeszczala...nigdy tak sie nie zachowuje wiec obstawiam zabki...a teraz spi juz od godz w domu bo na dworzu w wozku byla histeria wszystko ja draznilo...jedynie lizace ja pieski jej sie podobaly
ona tak jak dzieci kocha psy i az piszczy do nich jak ja liza
Megi no ja sie wlasnie zastanawiam kiedy rozpaczac ere bez pampo...tylko wydaje mi sie ze nasze dzieci nie potrafia jeszcze wskazac...ani powiedziec wiec ja jeszcze poczekam
ale za was trzymam kciuki i czekam na relacje
a jakie masz te majteczki? jaki rozmiar? i ile sztuk? jedna wystarczy? a one maja co w srodku?
Moderatorzy: ilona