BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361337 przez maja1982
biedna malutka!!

monia zapraszam na piwo :) myślę ze obu nam by dobrze zrobiło :)
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #361339 przez monika1984lodz
Kasia kark i klatka piersiowa , widzę że się drapie :( nie mam pojęcia co tym razem.Ja oszaleje z tymi jej wysypkami!!! ide jutro do lkarza niech mi da skierowanie do alergologa.

Maj chętnie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #361345 przez magda79
Witajcie :)
u nas nocka była fajna Domi obudził się 4.10 i przeniosłam go do nas, bo D był na nocy, dostał cyca i spał zaraz a ja 5.20 do pracy....

u nas też łóżeczko na samym dole :laugh:

Gratuluję wszystkim maluszkom nowych umiejętności :lol: :lol:

Franus dzielny jak zawsze :kiss:

Julcia slicznotka i modnisia :lol: :lol:

Dawidzio supcio :kiss:

Pyska suknia super!!!będziesz ślicznie wyglądac...poprosimy o zdjecie na żywej modelce :silly:

Darek dzisiaj znowu na nockę, Majka do babci na noc i zostajemy z Domim sami...do wieczorka idziemy siękąpać :)
12 lata 7 miesiąc temu #361367 przez magda79
gosia2324 napisał:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jade z mezem do SPA :)
Świętować 4 rocznice ślubu :)
Kupil tanio wyjazd na 19-20 czerwiec ( a rocznice mamy 14go)

hotelkazimierski.pl/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maja, Joga bawi sie Garnuszkiem z Fishera, wkłada i wyjmuje z niego klocki.

Majcia śliczny czerwony kaptureczek z Ciebie!

Marta, Jogo przyjęła na razie taka sama pozycje jak Maja i sie buja do przodu :)
Zaraz nam dziewczyny wystartuja :)
A co to Twojej spóźnionej @ to założę sie ze gdyby jednak przyszła to juz by Ci bylo troszkę przykro :)
A z 2 dala bys tade, bo kto da jak nie my :kiss: :blink:

gratulujemy!!!!!na pewno bedzie fajnie a jak romantycznie!!!!!!!!
Domi też lubi ten garnuszek :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #361384 przez Marta M
Kurcze nie wiem jak mam to Wam napisac, wiedzac ze Wam przykrosc zrobie, ale przyszła godzine temu...Mała to ta od Ciebie, wiec Ty zaczniesz kolejke..albo Pati...nic sie nie chwali czy przyszla @ czy nie :D:D:D

Dziwne to, naprawde myslalam ze nie przyjdzie, wogole zawsze dostawalam rano, nie po poludniu :unsure: :unsure:

Gosia ale Wam fajnie :) Ile płacicie?? My mamy rocznice 26 czerwca :)

Apropo zapraszania na kawe, Agus moze wpadniesz do nas jak wrocisz z Wa-wy?? :) Juz chyba bedzie rok jak sie nie widzialysmy..
12 lata 7 miesiąc temu #361386 przez monika1984lodz
Martuś buuuuuuuuuu :silly:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #361389 przez maja1982
magda - to masz wieczór tylko z synkiem :):):)

marta - no to mnie rozczarowałaś :) :silly: a tak serio to jak ty sie z cieszysz z @ to my też :)

gosia - fajnie :) ja też mam do wykorzystania masaż w spa - dostałam na gwiazdkę :)

Lolek już spi :dry: ale nie spał od południa i teraz padł!!!
12 lata 7 miesiąc temu #361406 przez megi2501
Marta wiesz, że miesiączkę też można mieć i być w ciąży :P A tak serio to jeśli się cieszysz to ja też :)

Moje dziecko ma teraz jedną drzemkę od 11.00-13.00 (około 1,5- 2godziny) i pada wieczorem zawsze w ciągu 10-15 minut :) Dorasta mi córa i coraz mniej potrzebuje snu :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361430 przez Mała
Nuneczko biedulko :kiss:

Marta no cieszymy się jeśli Ty się cieszysz, ale matko 11 dni na próbę wystawia, osiwieć można :dry: Nawet sobie nie żartuj, że ja zaczynam kolejkę, ooooo nie :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No właśnie Pati a jak tam Twoja @?

Gosia a kto z dzieciakami zostaje, mama? A jak ona doszła już do siebie?

Moje dzieci już śpią, mam nadzieję że już Ola nie wstanie. A ja sobie dzisiaj za męki psychiczne chipsy kupiłam :S
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361443 przez fanka
Marta uuuu :-( no nic może w przyszłym miesiącu??? ;-)
Monika mój też zsyppany masakrycznie!!! ale po czym?? nie wiem...
moje dziecko dołącza do grona upadłych aniołów, od wczoraj nie sposób z nim wytrzymać, zachowania godne noych zębów wrrrrr mam już dość. teraz śpi ale wcześniej zdąrzył mnie osikać!!!! rozebrałam go, biorę golasa żeby do wody "wrzucić" a tu mi cieknie ciepły strumień po cycu....
Gosia beszczelnie i jawnie zazdroszczę!!!!! ;-)
12 lata 7 miesiąc temu #361451 przez magda79
Oj Mała to impreza u Ciebie :silly:

Marta to ja się tez ciesze jak Ty sie cieszysz...hm na kogo kolej????

Maja tak tak wieczór z synkiem i oby każdy w swoim łóżku :silly: :ohmy: jak narazie to Domi spi od 19tej...

u nas też brak popołudniowej drzemki....i pada o 19tej zaraz po butli :) spał dzisiaj Darkowi 2 razy...z rana prawie godzinkę a w południe 1,5...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361453 przez magda79
a u nas nadal tylko 2 zęby....ale cos się dzieje u góry....ale narazie bez konkretów :silly:

ewelina namioty wszystkie fajne...ale może faktycznie ten w samochody....a w ogóle to masz fajny pomysł Majka do dzisiaj wyciąga namiot i lubi sie w nim bawić.....my mamy z ikei czerwony
12 lata 7 miesiąc temu #361455 przez slowiczek

Marta...no nieeeeeeeeeeeeeeeeee :P
12 lata 7 miesiąc temu #361457 przez gosia2324
Marta M napisał:

Kurcze nie wiem jak mam to Wam napisac, wiedzac ze Wam przykrosc zrobie, ale przyszła godzine temu...Mała to ta od Ciebie, wiec Ty zaczniesz kolejke..albo Pati...nic sie nie chwali czy przyszla @ czy nie :D:D:D

Dziwne to, naprawde myslalam ze nie przyjdzie, wogole zawsze dostawalam rano, nie po poludniu :unsure: :unsure:

Gosia ale Wam fajnie :) Ile płacicie?? My mamy rocznice 26 czerwca :)

Apropo zapraszania na kawe, Agus moze wpadniesz do nas jak wrocisz z Wa-wy?? :) Juz chyba bedzie rok jak sie nie widzialysmy..

Marta
www.groupon.pl/oferty/lublin/Hotel-Kazimierski-Zdroj/5708198
12 lata 7 miesiąc temu #361459 przez mgielka22
Czesc Skarbenki :kiss:

Ja po dniowce i oczywiscie

Dawidek "olaboga" raczej co ja tu dzisiaj zmajstruje :P

Julcia ale przesliczna opaska :D

Emisia - jeszcze tu wroce :P

Majeczka Ty kochany Pulpeciku :D przeslodka :kiss:

Pati na dzien dobry masz KOPNIAKA!!! Nie sugeruj sie bzdurnymi rzeczami nt dzieci tak jak Gosia pisala nei wymyslaj dziecku chorob na sile!!! Jakis cwel se wymyslil ze cos ma byc w takim miesiacu bo nie mial co robic a Ty sie zadreczasz kazde dziecko w swoim trempie sie rozwija jak bylam u neurologa to mowi ze jesli dziecko nie wstanie do 14 mca to wtedy mozna sie martwic albo jak nie usiadzie samo do ROKU!!! a to jest najlepszy specjalista w wojewodztwie wiec zaufaj kobieto nam :)

Pyskaaa sukienka cuuudo wlasnie takie uwielbiam konieczne zdjecia z przymiarki :D

Gosiaaaa ale Twoj maz ma pomysly az pozazdroscic takiego moze dasz numer telefonu :cheer: :silly:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Amelka gratulacje zabka :D chociaz Tobie po kolei rosna bo malej od 2 sie zaczelo na gorze :P

Kasiu jesli chodzi Ci o antykoncepcje to biore Novynette i o dziwo bardzo mi podpasowaly ;)

Z tego co wiem to dzis byla okropna pogoda i w ogole padaka, wszystkich leb bolakl wlacznei ze mna a M mowi ze Lilka byla nie do zniesienia...

No to tyle moich wypocin

AMEN :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży