BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153547 przez gosia2324
To jakis dokument ? Na jakim kanale ? :)
Kuba spi, maz w pracy a u mnie nuda ...
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #153550 przez pati-m
Ja leżę padnięta :) Dzisiaj mieliśmy rajd po sklepach bo trzeba było wybrać żyrandol do pokoju małego, sto tysięcy niezbędnych śrubek, kołeczków i innych "fascynujących" rzeczy, bez których nie skończymy jego pokoiku.
A tak poza tym to przyszły mi koszule do karmienia, te co któraś z Was doradzała - są naprawdę super :)
No i teraz odpoczywam i sprawdzam czego mi jeszcze brakuje dla mnie i dla małego. Mimo wszystko jeszcze trochę drobiazgów trzeba kupić :)
13 lata 6 miesiąc temu #153554 przez mYSZA
nie;) komedia- na kino online;)

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153559 przez fanka
Dziewczyny ja już z Wami nie wyrabiam, ile zaległych postów do czytania!!! :-)
Na początek gratuluje kolejnych udanych wizyt u lekarza i zdrowych maluchów.
Dziś się tu nam pięknie na forum zrobiło, zdjęcia filmiki, ja też jestem ślubna maniaczka więc wszystko z chęcią pochłaniam i czekam na więcej!!!!

W związku z tematem o urlopach macierzyńskich uświadomiłyście mnie o tych dodatkowych 4 tygodniach, muszę się dopytać u mnie w kadrach bo każdy dodatkowy czas z maluszkiem na wagę złota.
Któraś z Was pisała o urlopie tacierzyńskim, ja radzę wszystkim , którzy mają taka możliwość zaczekać z nim do 2012 roku bo wtedy przysługuje tatusiom już 2 tyg, a nie jeden a urlop ten można wykorzystać do roku po urodzeniu dziecka więc się nasi mężczyźni załapią.
My mamy taki plan, po porodzie mąż weźmie ze szpitala opiekę nade mną, tydzień dają bez problemu , a podobno jak się zagada to i 2, plus urlop okolicznościowy 3 dni i urlop wypoczynkowy 2 tyg, a tacierzyński po nowym roku bo zawsze to tydzień dłużej , a i wtedy tata w domu się przyda, nas biedne zmęczone mamy odciążyć trochę :-)
13 lata 6 miesiąc temu #153583 przez fanka
a jak się tak ślubnie zrobiło to i ja swoje zdjęcie wrzucę- a co! :-) sprzed prawie 2 lat!

i51.tinypic.com/kdab05.jpg

i51.tinypic.com/2aeyru8.jpg
13 lata 6 miesiąc temu #153604 przez mYSZA
Fanka, właśnie dotarło do mnie, że Ty masz 8 tygodniu do porodu a ja niedużo więcej!!!!

jakie masz naturalne włosy? bo ten bląd z brązem bardzo ładnie wygląda;)
ja czasem załuję, że dzień ślubu tak szybko minął! i w ogóle brakuje mi bycia "seksi":)

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153627 przez fanka
Mysza ja tez patrząc na swój suwaczek uświadamiam sobie jak już niedługo do powitania Dawida na świecie!!

Kolor włosów niestety nie naturalny :-( naturalny to taki nijaki,szary kolor :-(
13 lata 6 miesiąc temu #153650 przez mYSZA
w końcu po to ktoś wymyślił farby do włosów i kosmetyki żebyśmy mogły byc jeszcze piękniejsze;) połączenie naprawdę super!

też macie tak, ze myślicie strasznie często o jedzeniu? ja właśnie jem drugą kolację;( ale nie ejstem w stanie się powstzymać, jestem poprostu głodna!

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153692 przez mYSZA
kurcze dziewczyny, obejrzyjcie sobie ten film o którym pisałam ("Kochanie, jestem w ciaży!") a bardzo każda z Was doceni swojego mężczyznę jestem pewna;)

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153723 przez slowiczek
Aaaa nie ogarniam, tyle tu piszecie :p ja teraz w domu to nie za bardzo mam czas was czytac, jestem tu tak rzadko ze trzeba nadrobic zaleglosci rodzinne i towarzyskie :)

Mysza mnie od 2 dni zalaczyl sie mega glod, jem normalnie a co chwile znowu jestem glodna, obled :p
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153756 przez gosia2324
Witam :)
No nareszcie SŁOŃCE :)

Ja do poniedziałku do 15.00 jestem z Kuba sama ... Mam nadzieje ze damy rade :blink:
Kurcze dziewczyny juz prawie polowa lipca za nami :)
Już niedługo wszystkie będziemy w 8 miesiącu :)
13 lata 6 miesiąc temu #153780 przez ewelinaa
Ale Wam wczoraj na wspomnienia się zebrało :laugh: - śliczne zdjęcia ślubne i filmiki :woohoo: Aż i mnie na wspomnienia wzięło i chyba też dziś obejrzę swoją płytę z wesela :silly:

Czas leci bardzo szybko, ani się obejrzymy i będzie wrzesień i po kolei będziemy chwalić się naszymi maluchami :woohoo: :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #153792 przez Mała
Witam.
Dzisiaj trochę odespałam.
Oj nawet nie wiecie jak ja już bym chciała, żeby był wrzesień, tak się martwię, że będę mieć wcześniaka. Mama jutro przyjeżdża to trochę pomoże.
Dziewczyny czy wy też miałyście nudności po no-spie albo luteinie?
Wiecie, że już sierpniówki z rozwarciami chodzą i tylko patrzeć kiedy się rozpakują, kurcze leci ten czas.
13 lata 6 miesiąc temu #153802 przez ewelinaa
Mała - ja kiedyś (przed ciążą) brałam luteinę na uregulowanie okresu i pamiętam, że po niej fatalnie się czułam - mdłości i wymioty, znajoma też tak miała. Widocznie to tak działa :(
13 lata 6 miesiąc temu #153820 przez mYSZA
cześć dziewczyny;)

mnie po luteinie na początku deprecha brała, ale juz przezwyciężyłam;) wymioty się zdarzały- ale ja raczej zganiam to na 3 trymestr bo na początku sie zaczęło a wyczytałąm, że tak może w 3 jest. teraz też czasem wymiotuję;/

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka