BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #189453 przez fanka
Kasia- do mnie możesz pisać, ja do wtorku najprawdopodobniej w domu, a jeśli i ja musiałabym iśc to przekaże tu którejś dziewczynie. No to trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #189466 przez mgielka22
Kasia do mnie tez mozesz pisac ja jeszcze dluuugo w domu posiedze a przed kompem jestem zawsze :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189471 przez gosia2324
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189472 przez gosia2324
Kasia moze bedzie jutro DZIDZIA :))))
Pisz jak chcesz ja juz na miejscu :P :)

Nie mogla sie oprzec :)
13 lata 3 miesiąc temu #189474 przez fanka
wiecie co, poszłam do łazienki, wzięłam prysznic i przebrałam się w piżamy i tak siedzę!!!a co mi tak, Mąż w pracy do 24 , a gości się nie spodziewam żadnych, a jak się pojawią niespodziewani to nie otwieram!!! nie mam nastroju, dzisiejsza wizyta mnie trochę podłamała, do tego ta pogoda za oknem, idealny nastrój żeby się zamknąć w domu , położyć na kanapie z kubkiem lodów i oglądnąć jakiś babski film. I taki właśnie jest mój plan na wieczór!!!
13 lata 3 miesiąc temu #189475 przez fanka
Gosia- rozpływam się normalnie, ale piękne z Was kobietki!!! aż się łezka kręci jak się takie zdjęcia śliczne ogląda!!! Dziewczyny apelujemy po raz kolejny- więcej zdjęć z maluszkami!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #189480 przez mYSZA
Bewipo- faktycznie Anitka cała mama;)
Jagódka śliczna;)

a mój syn dzis pokazał jak umie krzyczeć! i z mamy która była kategorycznie rpzeciwna smoczką stałam się mamą wysyłajacą po smoczek i oszukująca swojego syna wkładają mu go do buzi! ale przynajmniej już nie płacze między godzinnymi przerwami w byciu przy cycu...
pokazuje charakterek.
no ale stresów dziś miał trochę to może dlatego:
- odpadł pempek
- było pierwsze werandowanie i pół godziny spędził na tarsie
- przyszła jakaś obca baba ( położna) i wytarmosiła go i ustawiła mamę nie tak jakby mały chciał
- pierwszy raz na brzuszku lezał ( podnosi główkę i zmienia strony!)
- babcia pojechała do domu- jak my sobie damy teraz radę!!!!!

a wiec dziś było WEJŚCIE SMOKA!

Janek z nami!
13 lata 3 miesiąc temu #189481 przez klatina
Fanka, Przyłączam się do apelu. :woohoo:

Gosiu, Jagódka jest przecudna. Nie próbuj się nawet powstrzymywać. Chociaż się pogapimy jak wycałować ani przytulić nie możemy.

Też bym wskoczyła w piżamkę i zapodała sobie babski film. :dry:
Ale chyba się to nie uda w najbliższym półroczu. :laugh: Zanim się budowlańcy wyniosą to ja pewnie urodzę :laugh:
Dziś mój M chciał mi pokazać na poddaszu jak panowie wykończyli okna i wyciągał mnie po rusztowaniu na schodach. Śmieszne to było. :silly: :woohoo: Musiał mi stertę styropianu podkładać i targać mnie tam jakbym ważyła 200 kg. A wejście jest naprawdę dość łatwe, tylko ja nie mogę większego kroku zrobić i nie mam siły się dźwignąć.

13 lata 3 miesiąc temu #189482 przez mYSZA
No i zobaczcie- czy nie sa kropka w kropkę tacy sami?
picasaweb.google.com/1010732470662419938...#5649656902900757602

Janek z nami!
13 lata 3 miesiąc temu #189484 przez Mała
Kasia to pewnie jutro Amelka będzie, bo jak już z łożyskiem i przepływami nie tak to będą wywoływać, albo cc.

Gosia ale Jagoda podobna do Kuby, śliczne masz dzieciaki.

Anitka i Janek też śliczni. Do zacałowania takie dzieciaczki :kiss: :kiss:

A mnie brzuch boli coraz bardziej @, że czasem to aż tchu brak i strasznie twardy, ale to pewnie przez tą poradnię. Nie dość, że parking daleko to jeszcze schodami na drugie piętro, z powrotem lało i prawie biegłam. Do mnie do mieszkania też na drugie piętro.
13 lata 3 miesiąc temu #189487 przez mYSZA
matko jakie mam wyrzuty sumienia zwiazane z tym smokiem! On tak go ufnie mamla a ja korzystam z czasu! jak wyrodna matka...

Janek z nami!
13 lata 3 miesiąc temu #189488 przez klatina
Mysza, byłaś zadowolona w sumie z wizyty tej położnej?
Ja zrezygnowałam i nie złożyłam nigdzie deklaracji specjalnie, bo w moim rejonie jest tylko jedna kobieta. Do tego ma bardzo złą opinię. Wyobraźcie sobie, nie dość że jakaś stara i ma przestarzałe metody a na szkolenie nie chce pójść bo już jej się nie chce, to jeszcze przed wejściem do czyjegoś domu gasi papierosa i taka śmierdząca do maluszków podchodzi :P :P :P
Mój M jakby to zobaczył, to by ją na zbity pysk wykopał. To ja już wolę żeby moja mama tylko przyszła, a do położnej zawsze mogę podjechać do mojej kliniki.

13 lata 3 miesiąc temu #189490 przez Mała
mYSZA napisał:

matko jakie mam wyrzuty sumienia zwiazane z tym smokiem! On tak go ufnie mamla a ja korzystam z czasu! jak wyrodna matka...

szalona kobieto, jaka wyrodna matka :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #189491 przez klatina
Myszka, ale Janek ładnie przybrał na buzi. Taki okrąglutki już :) Słodkie mają to zdjęcie :)
I nie miej wyrzutów sumienia. Smoczki są dla ludzi (Twoja mama tez Ci pewnie podtykała i chyba się to na niczym nie odbiło), a Ty się nie daj zwariować. Jesteś wspaniałą mamą. :) Chyba już dość przeszłaś ostatnio. To dziecko ma się przystosować do Was a nie odwrotnie. Trzymam kciuki.

13 lata 3 miesiąc temu #189492 przez mYSZA
klatina napisał:

Mysza, byłaś zadowolona w sumie z wizyty tej położnej?
Ja zrezygnowałam i nie złożyłam nigdzie deklaracji specjalnie, bo w moim rejonie jest tylko jedna kobieta. Do tego ma bardzo złą opinię. Wyobraźcie sobie, nie dość że jakaś stara i ma przestarzałe metody a na szkolenie nie chce pójść bo już jej się nie chce, to jeszcze przed wejściem do czyjegoś domu gasi papierosa i taka śmierdząca do maluszków podchodzi :P :P :P
Mój M jakby to zobaczył, to by ją na zbity pysk wykopał. To ja już wolę żeby moja mama tylko przyszła, a do położnej zawsze mogę podjechać do mojej kliniki.

może tak... powiedziała kilka mądrych rzeczy które zacznę stosować ( a propo żywienia mojego i trybu życia , ale też trochę głupot0 typu że mam małego nie kąpać puki nie przybierze do 2,5 kg. a skąd ja mam wiedzieć że juz tyle waży? tego ona nie wie;P taka ekscentryczna kobieta, ale podobno te srodowiskowe wszystkie są starsze już bo nie wpuszczają młodych do branży a szkoda. naszczescie ja mam tą koleżanke położną która jest bardziej na czasie;)
ale lepiej mieć tą srodwiskową chociażby po to żeby Tobie szwy zdjęła... bo kto inny to zrobi?

i dziękuję za komentarz a porpo okrgłej buzi Johna;) mnie cieszy każda fałdka tłuszczu na jego ciałku;)

a co do smoka- właśnie moja mama i ta położna mi go KONIECZNIE polecały...;/

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży