- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212891 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
moja ma to samo PAti poprostu diabel w nia wlazl jakis.
Co do taj higieny malych pitusiek to wyczytalam w necie, zeby przemywac i czyscic delikatnie za pomoca wacikow z przegotowana woda, bo niestety miedzy wargami zbieraja sie resztki kremow i jesli sie ich nie usunie to moze powstac infekcja.Wiec zrobilam jak pisali i cipucha juz czysciutenka bez zadnych kremow w zakamarkach .
Co do taj higieny malych pitusiek to wyczytalam w necie, zeby przemywac i czyscic delikatnie za pomoca wacikow z przegotowana woda, bo niestety miedzy wargami zbieraja sie resztki kremow i jesli sie ich nie usunie to moze powstac infekcja.Wiec zrobilam jak pisali i cipucha juz czysciutenka bez zadnych kremow w zakamarkach .
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212909 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja to sie juz nawet nauczylam robic sniadanie, kawe, herbate a nawet zmywac z Nunka na ramieniu.MAla tak ma od poniedzialku, ale ma wrazenie , ze to trwa i trwa eh...
Wogole to rozregulowala caly schemat jedzenia... teraz spi na kanapie obok mnie ale boje sie ja ruszyc zeby sie nie obudzila, wiec nadal jestem w pizamie...
Wogole to rozregulowala caly schemat jedzenia... teraz spi na kanapie obok mnie ale boje sie ja ruszyc zeby sie nie obudzila, wiec nadal jestem w pizamie...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212912 przez pati-m
Ja wlaśnie popędziłam zrobić sobie śniadanie i znów była awantura Kacper też zupełnie pomieszał godziny karmienia, wszystko rozrgulowane, 3 razy próbowałam go na śpiocha odłożyć i nic, więc siedzę i dzięki wam mam kontakt ze światem Poczekam trochę aż głęboko zaśnie...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212994 przez kasia79
Witam mamusie
Ja czyszczę wszystko przy każdej zmianie pieluszki, a szpitalu mówili że to jest naturlna wydzielina i nie należy jej ruszać, ale dla mnie to głupota, my też mamy naturalną wydzielinę a mimo to się podmywamy! położna też kazała ją zmywać.
Ja czyszczę wszystko przy każdej zmianie pieluszki, a szpitalu mówili że to jest naturlna wydzielina i nie należy jej ruszać, ale dla mnie to głupota, my też mamy naturalną wydzielinę a mimo to się podmywamy! położna też kazała ją zmywać.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #213001 przez slowiczek
pati i monia - moja natalka jest taka złośnica "najlepiej mi się śpi u mamy na rękach" już od jakiegoś tygodnia...na szczęście problem istnieje tylko w dzień, w nocy śpi rewelacyjnie - dziś poszła spać o 23, karmienie o 5 , potem o 7.30 jeszcze dojadła i do 9 sobie pospałyśmy nie zapeszając śpi już od 2.5 h więc może powoli wychodzi z tego marudzenia
a co do mycia to ja ją tam przecieram chusteczkami przy każdym przewijaniu bo niemalże zawsze zawieruszy jej się tam kupka no i przy kąpieli też ją delikatnie tam myje...peditra powiedziała, że od czasu do czasu można ją tam przemyć wacikiem nasączonym rumiankiem ale jakoś nie widzę takiej potrzeby...
mała - super, że ola nie daje się chorobie
a co do mycia to ja ją tam przecieram chusteczkami przy każdym przewijaniu bo niemalże zawsze zawieruszy jej się tam kupka no i przy kąpieli też ją delikatnie tam myje...peditra powiedziała, że od czasu do czasu można ją tam przemyć wacikiem nasączonym rumiankiem ale jakoś nie widzę takiej potrzeby...
mała - super, że ola nie daje się chorobie
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #213022 przez slowiczek
czynki karmiące piersią, jakich wkładek laktacyjnych używacie ? ja miałam już te z belli (nie zdają egzaminu, przeciekają), z johnsona (niby ok, ale trochę się przyklejają do cyców), teraz testuję z nuka...macie jakieś inne sprawdzone ?
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #213030 przez Pyśkaaaa
Megi zaciskam bedzie dobrze kochana :*
Mała cudownie że Ola jest twarda i nie daje się chorobie
Słowiczku ja używam tych z rossmana jak dla mnie są ok tylko że ja mam mało pokarmu i rzadko co mi wycieka
Mała cudownie że Ola jest twarda i nie daje się chorobie
Słowiczku ja używam tych z rossmana jak dla mnie są ok tylko że ja mam mało pokarmu i rzadko co mi wycieka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #213039 przez Agusia83
Hej dziewczynki...a moja kruszynka spala cala noc, oczywiscie z przerwami na papnko...zasnela o 20, pozniej wstala o 22:30, 1 i 3 w nocy...a o 4 raban bo miala wielka kupe, no to ja przebralam i za chwile ponownie zrobila kupsko i tak sie meczylysmy do 5:30 z przerwami na karmienie...ale i tak nie bylo zle..czyzby sie uczyla, ze noc jest od spania a w dzien trzeba miec oczka jak 20zlotowki?
Jesli chodzi o wydzieline, to polozna mowila, bym usuwala ja wacikiem nasaczonym przegotowana woda...ze w tamtych rejonach nie mozna uzywac nawilzonych chusteczek...
Wkladki laktacyjne to ja uzywam firmy baby ono i jak dla mnie sa rewelacyjne...ostatnio placilam w tesco za 60szt.24,99...natomiast wiem, ze kolezanka chwali sobie tomii tepe..czy jak to sie pisze..
Mala, widzisz jaka Ola jest dzielna? Super, ze zdrowieje...
Megi, trzymamy kciuki za Twojego maluszka...
Jesli chodzi o wydzieline, to polozna mowila, bym usuwala ja wacikiem nasaczonym przegotowana woda...ze w tamtych rejonach nie mozna uzywac nawilzonych chusteczek...
Wkladki laktacyjne to ja uzywam firmy baby ono i jak dla mnie sa rewelacyjne...ostatnio placilam w tesco za 60szt.24,99...natomiast wiem, ze kolezanka chwali sobie tomii tepe..czy jak to sie pisze..
Mala, widzisz jaka Ola jest dzielna? Super, ze zdrowieje...
Megi, trzymamy kciuki za Twojego maluszka...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #213058 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi trzymam kciuki brdzo mocno
Mala super ze Ola zdrowieje
Kasia jaki fajny pierwszoklasista
ja nadal w pizamie, pisze do Was jedna reka a na drugiej Nuna eh....
Mala super ze Ola zdrowieje
Kasia jaki fajny pierwszoklasista
ja nadal w pizamie, pisze do Was jedna reka a na drugiej Nuna eh....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona