BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #218347 przez beti
Kasia, Pneumo 279zł w cefarmie

a tak w ogóle to dzień dobry :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #218361 przez beti
Pati, u nas z tym spaniem też się sprawdza :D
A smokowego pomocnika polecam :D zdał egzamin :D ale jak raz smoczek i tsk wypadł to Fifi wycałował smoka po paszczy :D
13 lata 2 miesiąc temu #218374 przez slowiczek
bewipo - 3065 ? nie pomyliłaś się ?
13 lata 2 miesiąc temu #218382 przez Mała
Witam.
My już po spacerku, u nas trochę wieje, ale ciepło i słońce świeci.
Kamil już po zabiegu, póki co przez sen strasznie płacze i bardzo krew przez nos leci. Mam nadzieję, że jak się wybudzi to się uspokoi i z towarzyszami bólu tv poogląda, albo coś. Jak ja bym chciała być z nim :( Mąż sobie super radzi, ale wiecie jak to matka wariatka, ona wszystko najlepiej zrobi i w ogóle :dry:
Już nie ględzę, ale wiecie musiałam.

Też zazdroszczę dziewczynom co już chrzest mają za sobą, ja się boję że Olka się rozryczy, albo zachce się jej jeść.
13 lata 2 miesiąc temu #218396 przez beti
a my bedziemy chrzcic dopiero na wiosne...chyba jako jedyni tak pozno...?
13 lata 2 miesiąc temu #218403 przez pati-m
beti - musiało to cudnie wyglądać jak Fifik tego smoka całował :lol: I co do chrzcin to nie jesteś jedyna, bo my też będziemy chrzcić Kacpra dopiero na wiosnę :)

Mała - buziaczki dla Twojego dzielnego Kamilka :kiss: I dla jego mamusi też, że tak dzielnie sobie z tym wszystkim radzisz :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #218404 przez Agusia83
Dziewczynki jak ja Wam zazdroszcze tych przespanych nocy...odkad wrocilismy ze szpitala to tylko 2 noce byly w miare przespane...i cos mi sie wydaje, ze bedziemy chodzic jak cmy jeszcze przez dluzszy okres :( tej nocy maz bawil Emisie od 1 do 3 a ja od 3 do 5:30...nie wiem ile jeszcze zdolam to wytrzymac...ta kolka nas wykonczy..moze wykorzystam te pozycje masazu z filmiku....

Gosia, piekne ujecie Jagodki przy chrzcie :laugh: Rodzice tez ladnie wyszli :laugh:

Mala, super, ze synek juz po zabiegu...za niedlugo bedziecie w domku, bo chyba krotko sie lezy w szpitalu po usunieciu migdalkow?

ja tez jestem ciekawa ile Emisia wazy...dzis wazylam sie sama i z nia po przebranej pieluszce...roznica byla 5200, wiec mysle, ze kolo 4800 juz bedzie..... :lol:

Nie wiem kiedy bedziemy chrzcic, jakos nie moge dojsc do porozumienia z mezem... :(

Beti, przytulaczek smoczek superasny :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #218406 przez pati-m
Ja też jestem ciekawa ile teraz Kacper waży :) We wtorek idziemy na szczepienie, więc sprawdzimy ale na pewno duuuuuuuużo, bo jak się go nosi to taki mały ciężarek z niego :lol: Zresztą 27 września ważył 4250g, więc teraz to na 100% 5kg ma, jak nie więcej :ohmy:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #218450 przez monika1984lodz
My tez chrzcimy dopiero okolo wiosny :) ale jszcze dokladnie nie wiemy , bo my to razem ze slubem :P :)

Mala buziaki dla KAmilka :) dzielny chlopak :)

Nunka spi wiec moze uda mi sie wykapac i ubrac :P

i maly bonusik :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #218472 przez Agusia83
hahaha....swietne zdjecie :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #218483 przez fanka
Dziewczyny ktoś mi dziecko podmienił, mały spał w nocy spokojnie, budził się co 3 godziny zjadł szybciutko i dalej spal, a nie zdarza mu się coś takiego i teraz cały czas praktycznie śpi, budzi się na jedzonko i dalej śpi. Sam zasypia bez lulania, w łóżeczku, jakieś cuda się dzieją. A ostatnie 2 dni były tragiczne, ciągły ryk, marudzenie, wiszenie na cycu , w nocy nie spał po 3- 4 godziny sobie robił posiedzenia w środku nocy , a dziś jakaś masakra. A jak się budzi to z uśmiechem ,a jak nie śpi to sobie grzecznie leży i "rozmawia" z misiem. Tez to pierwszy raz mu się dziś zdarzyło, wpatrywał się w misia i tak śmiesznie do niego gadał sobie, żałują, że go nie nagrałam bo to pierwsze takie jego wybryki ;-) przepraszam, że tak się rozpisałam ale wiecie jak to jest- mama dumna ;-) obym tylko nie zapeszyła.
13 lata 2 miesiąc temu #218498 przez monika1984lodz
Fanka tak sie dzieje po skoku hi :) moja Nunka miala dokladnie tak samo :) a teraz odsypia ostatnie marudzenia i niespania :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #218508 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny

U mnie juz lepiej jakos dochodze do siebie.. Ale jednak ciezko na obczyznie bez rodziny.. bez mamy.. to juz nie chodzi opomoc przy malym bo jakos sobie radze ale wsparcie..

Zazdroszcze Wam ze macie rodzicow na miejscu itd moja mam przyjedzie do mnie w soebote i to tylko na 3 tyg.. pozniej ja dopiero na swieta jade na poczatku grudnia to mam nadzieje ze zleci..

Moj maly jest grzeczny a ja jeszcze narzekam wczoraj sie denerwowlalam wieczorem ze nei chce usnac jak zawsze o 22.30 bo usnal po 23 i spal do 5 i tak jest prawie codziennie i ja narzekam az zgroza.. mam nadzieje ze tak zostanie zeby nie zapeszac..

Agusia karmisz mala piersia czy buteka bo slyszalam ze dzieci ktore jedza sztuczny pokarm maja problem ze spaniem i czeste kolki..

Monia emilcia to niezla agentka i sliczna dziewczynka

I ostanio widzialam kacperka jak sobie slodko spal :)
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #218522 przez magdamagda1988
ijeszcze Filipka widzialam tez wyglada na grzecznego synunia ;) jak spia to wszystkie sa aniolki :)

i filmik z natalka jest sliczna :)
13 lata 2 miesiąc temu #218549 przez monika1984lodz
Madzia sliczny ten Twoj maluszek :)
Co do mamy eh.. widzisz Ty piszesz , ze ciezko bo ona daleko , a ja juz dosyc pomalu mam mojej.i tego marudzenia, ze za cieniutko mala ubieram i wogole eh....

Agusia jaka date imienin wybraliscie dla Emi??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży