- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217668 przez Agusia83
Ale mnie dawno tu nie bylo....ale mala nie dawla mi spokoju, byla marudna, a jak spala to mialam mnostwo rzeczy do zrobienia...dzis wrocilysmy ze spacerku i z zakupow, babcia pomogla przy obiedzie...ziemniaczki juz sie gotuja a Emilka spi, chociaz slysze jak sie kreci...chyba cos jej sie sni...
Dzisiejsza noc znow nie przespana..tyle, ze dzis Emila przeszla sama siebie...od 2 do 5 bujalam ja, nosilam na raczkach, przewijalam, karmilam, chyba z 10 razy i to naprawde nie przesadzam i non stop puszczalam jej kolysanki, przy ktorych usypiala, ale jak ja odkladalam do lozeczka, naszego lozka lub wozka, budzila sie...rece mi opadaly...nie wiedzialam co zrobic...po 5 troche pospala...pol godzinki a pozniej znow placz i tak do 8...pol godzinki spania a pozniej ryk...
Dlatego tez poszlam dzis do apteki i kupilam infacol, tak jak polecalyscie...mam nadzieje, ze chociaz to jej pomoze...bo mala je bardzo lapczywie i slysze, ze lyka mnostwo powietrza i przez to ja brzuszek pozniej boli...zal mi jej...wczoraj to juz razem plakalysmy... i wiecie, gdy Emisia zobaczyla moje lzy, tak jakos inaczej zaczela na mnie patrzec, a jak chcialam ja odlozyc do lozeczka, to kurczowo sie mnie trzymala...Jakby czula, ze zle sie czuje i ze trzeba mnie pocieszyc.....no albo juz mi ten jej placz w dekiel wali...
Mala, chcialam zlozyc Ci zyczenia...mam nadzieje, ze nie za pozno Kochana, nic sie nie martw, Kamis bedzie bardzo dzielny...ja mialam wycinane migdaly i nie bylo tak zle
Gosia, ciesze sie, ze Kubus juz w domku...wierze, ze najedliscie sie strachu i tyle nerwow zjedliscie...ale teraz bedzie juz tylko lepiej...
A Natalka, to piekna modelka bedzie...ale tyczkarka?jakas sportsmenka?
Monia, lacze sie z Toba w bolu...kolki sa straszne, a placz dzieci nie do opanowania...masakra, wiem, co przezywasz...pocieszam sie jedynie tym, ze czas leci szybko i juz za niedlugo Emisia z tego wyrosnie...Ty rowniez tak mysl
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiejsza noc znow nie przespana..tyle, ze dzis Emila przeszla sama siebie...od 2 do 5 bujalam ja, nosilam na raczkach, przewijalam, karmilam, chyba z 10 razy i to naprawde nie przesadzam i non stop puszczalam jej kolysanki, przy ktorych usypiala, ale jak ja odkladalam do lozeczka, naszego lozka lub wozka, budzila sie...rece mi opadaly...nie wiedzialam co zrobic...po 5 troche pospala...pol godzinki a pozniej znow placz i tak do 8...pol godzinki spania a pozniej ryk...
Dlatego tez poszlam dzis do apteki i kupilam infacol, tak jak polecalyscie...mam nadzieje, ze chociaz to jej pomoze...bo mala je bardzo lapczywie i slysze, ze lyka mnostwo powietrza i przez to ja brzuszek pozniej boli...zal mi jej...wczoraj to juz razem plakalysmy... i wiecie, gdy Emisia zobaczyla moje lzy, tak jakos inaczej zaczela na mnie patrzec, a jak chcialam ja odlozyc do lozeczka, to kurczowo sie mnie trzymala...Jakby czula, ze zle sie czuje i ze trzeba mnie pocieszyc.....no albo juz mi ten jej placz w dekiel wali...
Mala, chcialam zlozyc Ci zyczenia...mam nadzieje, ze nie za pozno Kochana, nic sie nie martw, Kamis bedzie bardzo dzielny...ja mialam wycinane migdaly i nie bylo tak zle
Gosia, ciesze sie, ze Kubus juz w domku...wierze, ze najedliscie sie strachu i tyle nerwow zjedliscie...ale teraz bedzie juz tylko lepiej...
A Natalka, to piekna modelka bedzie...ale tyczkarka?jakas sportsmenka?
Monia, lacze sie z Toba w bolu...kolki sa straszne, a placz dzieci nie do opanowania...masakra, wiem, co przezywasz...pocieszam sie jedynie tym, ze czas leci szybko i juz za niedlugo Emisia z tego wyrosnie...Ty rowniez tak mysl
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217698 przez slowiczek
łaaaaaaaa, Emilka ma rajstopki słodziutko
beti - na razie się mieści w wózku
Gosia - Jagódka rośnie jak na drozdzach !!!!!!! super
oto moja księżniczka
beti - na razie się mieści w wózku
Gosia - Jagódka rośnie jak na drozdzach !!!!!!! super
oto moja księżniczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez slowiczek.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217715 przez mgielka22
Hej a ja dzis po zakupach pisalyscie cos o skoku noworodkowym o co w tym chodzi??? Moja mala jesty non stop marudna potrafi jesc z cyca za chwile odwraca sie i zaczyna drzec i plakac nie wiedzac o co chodzi mimo ze ma sucho... jak sie obudzi o 6 tak potem nie chce zasnac i tez marudzi, placze i jej wszystko przeszkadza ledwo ja uciszyc i uspokoic mozna...czyzby to bylo to??? wczoraj 3 tyg juz skonczyla...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217716 przez pati-m
mgielka- na 100% to nie jestem pewna, ale wg mnie to właśnie jest ten pierwszy skok rozwojowy, który dziecko przechodzi w 4-5tyg., a Twoja Lilianka właśnie weszła w 4tydz.
Poczytaj sobie tutaj na ten temat www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...cia-niemowlecia.html
Poczytaj sobie tutaj na ten temat www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...cia-niemowlecia.html
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217719 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
My mamy butelke dr browna a sub simplex pomaga ale nie do konca eh... juz nie wiem co robic... moze byc tez tak , ze Emka miala poprostu gorszy dzien....
Slowiczku Natalka jest cudna i te wlosy ah.... cudo- nam sie zaczynaja wycierac.
Agusia gdzie Ty rajstopki takie male znalazlas?? ja mam najmniejsze na 68 .Emilka wyglada bosko w kiecusi i ta minka cudna
Beti system smokowo-smoczkowy super
Gosia to Jagodka pewnie z Filipem Beti miedzy posilakami jakies slodycze je hehhe
Slowiczku Natalka jest cudna i te wlosy ah.... cudo- nam sie zaczynaja wycierac.
Agusia gdzie Ty rajstopki takie male znalazlas?? ja mam najmniejsze na 68 .Emilka wyglada bosko w kiecusi i ta minka cudna
Beti system smokowo-smoczkowy super
Gosia to Jagodka pewnie z Filipem Beti miedzy posilakami jakies slodycze je hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217721 przez pati-m
monia - tu jest mnóstwo mniejszych rajstopek do wyboru, do koloru - ja kupowałam koleżance córci w prezencie allegro.pl/rajstopy-rozmiar-50-62-89411
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217722 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no widzisz Pati heheh ja glupia nie wpadlam na pomysl alegro przeszukac hehehe
Mgielka jest juz nowy sezon Dextera
Mgielka jest juz nowy sezon Dextera
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217725 przez pati-m
monika1984lodz napisał:
Od tego jest forum i my żeby pomóc jak któraś z nas ma chwilowe zaćmienie
Jak się zdecydujesz to koniecznie fotkę malutkiej w rajstopkach i sukienusi wstaw - chwal się córcią! Ja jeszcze do reszty nie oszalałam z zachwytu nad moim łobuziakiem i w sukienki go nie ubieram, ale uwielbiam oglądać w sklepie dziewczęce ubranka Oczywiście jak się napatrzę to sama sobie przypominam, że przecież ja mam synka, hihihi
no widzisz Pati heheh ja glupia nie wpadlam na pomysl alegro przeszukac hehehe
Od tego jest forum i my żeby pomóc jak któraś z nas ma chwilowe zaćmienie
Jak się zdecydujesz to koniecznie fotkę malutkiej w rajstopkach i sukienusi wstaw - chwal się córcią! Ja jeszcze do reszty nie oszalałam z zachwytu nad moim łobuziakiem i w sukienki go nie ubieram, ale uwielbiam oglądać w sklepie dziewczęce ubranka Oczywiście jak się napatrzę to sama sobie przypominam, że przecież ja mam synka, hihihi
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217727 przez monika1984lodz
sluchaj zawsze mozesz sie z mezem o corcie postarac hehhe.Ale w sukienki to KAcperka lepiej nie ubieraj hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja jeszcze do reszty nie oszalałam z zachwytu nad moim łobuziakiem i w sukienki go nie ubieram, ale uwielbiam oglądać w sklepie dziewczęce ubranka Oczywiście jak się napatrzę to sama sobie przypominam, że przecież ja mam synka, hihihi
sluchaj zawsze mozesz sie z mezem o corcie postarac hehhe.Ale w sukienki to KAcperka lepiej nie ubieraj hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217728 przez pati-m
monika1984lodz napisał:
monia - baaaaaaaaaaardzo dziękuję za radę nie pomyśleliśmy o tym, hihihi
Ja jeszcze do reszty nie oszalałam z zachwytu nad moim łobuziakiem i w sukienki go nie ubieram, ale uwielbiam oglądać w sklepie dziewczęce ubranka Oczywiście jak się napatrzę to sama sobie przypominam, że przecież ja mam synka, hihihi
monia - baaaaaaaaaaardzo dziękuję za radę nie pomyśleliśmy o tym, hihihi
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217734 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
a nie ma za co hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #217767 przez megi2501
Ja się witam
Słowiczku te włoski Wygląda rewelacyjnie. Nie mogłam się napatrzeć na Twoją córkę
Mała będzie dobrze. Twój synek- nie takie zabiegi przechodził. Dzielny facet z niego, a Ty będziesz dzielną mamą, która go wspiera
Moja mała zaczyna lubić kąpiel, a tu dowód
Słowiczku te włoski Wygląda rewelacyjnie. Nie mogłam się napatrzeć na Twoją córkę
Mała będzie dobrze. Twój synek- nie takie zabiegi przechodził. Dzielny facet z niego, a Ty będziesz dzielną mamą, która go wspiera
Moja mała zaczyna lubić kąpiel, a tu dowód
Moderatorzy: ilona