BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #216842 przez slowiczek
beti - ja nawet nie chce myslec o szczepieniu :( jak miala w szpitalu pobierana krew z piętki to zalewałam się łzami pod tym zabiegowym, masakra

my tez dzisiaj zaliczyłyśmy spacerek :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #216852 przez ewelinaa
Witajcie :)

My jutro wybieramy się na szczepienie, mam nadzieję, że nie będzie zbyt wiele płaczu :)

Też muszę kupić te farbki do malowania twarzy, żeby zrobić odcisk łapki i stópki :woohoo:

Nazbierała mi się wieeeeeelka stera prania, oczywiście najwięcej rzeczy mojej Królewny, a ona jak wstała o 8 tak prawie cały dzień nie spała. W końcu zasnęła jakąś godzinę temu, a ja już niestety straciłam swój zapał do pracy i zamiast ogarniać prasowanie oglądam nowy sezon "Chirurgów" i rzucam okiem na allegro :silly: Szukam jakiegoś ciepłego kombinezonu na jesień skoro chcę córę w chuście nosić.
Chusta zamówiona, czekam na dostawę i w tym tygodniu jestem też umówiona z instruktorką noszenia dzieci w chustach, żeby sobie jeszcze raz przypomnieć wiązania :)

I znalazłam zajęcia "Taniec w chuście" ;), w przyszłym tygodniu pójdę i zobaczę jak będzie, jak mi się spodoba to na listopad kupię karnet i będziemy tańczyć z moją niunią :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #216911 przez kasia79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witam, my już po chrzcinach :) wrzucę wam kilka fotek
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #216915 przez kasia79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #216936 przez pati-m
kasia - Amelka cudnie wyglądała! Jak królewna! :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #216940 przez mgielka22
Oooooo a moja dzisiaj przez to zatwardzenie to okupkala mi 3 pampersy i caly kocyk ale jaki potem smile byl ze ulzylo :D moze w koncu dluzej pospi...marze wrecz o tym zeby w koncu pospac i zeby mala dluzej pospala :cheer:

Mala stooooooo late :D spoznione ale szczere :D

Kasia mala to jak ksiezniczka wygladala :D

Kacper bosko wygladal :D

A teraz czekam na kuzynke zeby przyjechala i mi zrobila wloski :D
13 lata 2 miesiąc temu #216958 przez monika1984lodz
my tez na specerze bylysmy
Potem od 16 do 18:30 akcja kolka :( normalnie mam kryzys i przez to marze o fajce eh....

KAsia Amelcia to jak spiaca krolewna wyglada :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #216993 przez beti
Nie straszcie mnie ta @!!!! Ja nie chcę :(

Kasia, Amelka wygląda przesłodko!!! :D
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217005 przez Pyśkaaaa
witam sie ppo 2 dniowej nieobecności...
Gosia tulę mocno i mam nadzieję że Kubuś szybciutko wróci do domku:*
Mała spóźnione ale szczere sto lat Kochana :kiss:
Kasia ale masz śliczną królewnę :)
Monika Nunulka ma minę nieziemską hehe :)

my dzisiaj też zaliczyliśmy spacerek :) poszliśmy sobie we trójkę pogoda cudowna :) trzeba korzystać ze słonka :)

Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #217015 przez beti
Hihi, Franusia prawie nie widać :D
Pyśka, a Ty się do Wawy przeprowadziłaś czy do Wro?? Bo ja się pogubiłam...

Ahaaaaa....dzisiaj mój "maluszek" ważył 5790g!!!!!! On chyba jakieś słodycze podżera między karmieniami :P
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217054 przez slowiczek
Amelka - prawdziwa księżniczka :D

ja dziś spakowałam całą torbę za małych ubranek - przerzuciłyśmy się z Natalką na rozmiar 68, kilka sztuk na 62 zostało :( ciekawa jestem ile waży mój mały grubasek - co prawda ważyłam się z nią i bez niej na normalnej wadze i różnica była 5100, tyle, że mała była w ubranku, także obstawiam myślę jakieś 4800 :D
13 lata 2 miesiąc temu #217103 przez Pyśkaaaa
Beti bo Franuś malusi jeszcze :P a więc tak my mieszkaliśmy we wro a w plananch mieliśmy przeprowadze do wawy ale przeprowadziliśmy się do naszego rodzinnego misata :D o i tak to wygląda :)
13 lata 2 miesiąc temu #217121 przez beti
Słowiczek...68??? :ohmy:, my się dopiero na 62 przerzucamy :D i to przy wadze prawie 6 kg :D to Natalka niezła dżaga będzie!!! :D

Pyśka, no właśnie wydawało mi się, że do Wawy mieliscie się przenieść....a potem jakoś temat ucichł :P
13 lata 2 miesiąc temu #217148 przez mgielka22
co to jest @??
13 lata 2 miesiąc temu #217155 przez slowiczek
mgielka - miesiaczka :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama