- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215151 przez Pyśkaaaa
Dorciation i ja miałam dają maluchowi przy porodzie a poza tym mnie jak przyjmowali na patologię to pytali o badanie na niego także miej go przy sobie
Gosia przytulam mocno i wspieram duchowo Kochana ja też bym nie mogła dzieciaczka z domu wygnać. też mi się wydaje że jak Jagódka sie nie zaraziła to chora nie będzie głowka do góry
Monika ja przez nakładki karmię i tak są zmasakrowane...nawet jak nie karmię o bolą ech...
Gosia przytulam mocno i wspieram duchowo Kochana ja też bym nie mogła dzieciaczka z domu wygnać. też mi się wydaje że jak Jagódka sie nie zaraziła to chora nie będzie głowka do góry
Monika ja przez nakładki karmię i tak są zmasakrowane...nawet jak nie karmię o bolą ech...
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #215164 przez Dorciaition
A myślałam, że tylko ja mam to badziewie!
Dzięki dziewczyny
Beti ładnie miałby ma imię hi hi choć teraz też ślicznie
Dzięki dziewczyny
Beti ładnie miałby ma imię hi hi choć teraz też ślicznie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215182 przez mgielka22
Dorciaition napisał:
Dorciaition ja mialam paciorkowca dostalam antybiotyk 2 dni przed porodem, ale niestety mala go podlapala i miala przez to zapalenie gardla i musialysmy zostac 5 dni dluzej w szpitalu i mala brala antybiotyk, ale lekarze mowili ze to normalka i ze dziecko juz jest wyleczone w 100% wiec sie nie musisz kochana martwic, to wszystko zalezy jak szybko urodzisz, moja wychodzila z rekami na glowie i wyszla juz sina bo ciezko bylo i dlatego sie zachlysnela, 3mam kciuki zeby u Ciebei poszlo szybko i zeby malenstwo nei zlapalo:)
Cudowne te Wasze maluszki. Zazdroszę, że macie swoje dzieciaczki juz przy sobie.
Mam pytanie- czy miała któraś z Was paciorkowca? Bo ja mam i strasznie się martwię. Dostałam antybiotyk na to, ale ginka mówiła, że on i tak wróci i w czasie porodu mam powiedziec, że on jest. W trakcie podadzą mi antybiotyk. Ale i tak bardzo się denerwuje. Przeżyłaś któraś z Was to?
Dorciaition ja mialam paciorkowca dostalam antybiotyk 2 dni przed porodem, ale niestety mala go podlapala i miala przez to zapalenie gardla i musialysmy zostac 5 dni dluzej w szpitalu i mala brala antybiotyk, ale lekarze mowili ze to normalka i ze dziecko juz jest wyleczone w 100% wiec sie nie musisz kochana martwic, to wszystko zalezy jak szybko urodzisz, moja wychodzila z rekami na glowie i wyszla juz sina bo ciezko bylo i dlatego sie zachlysnela, 3mam kciuki zeby u Ciebei poszlo szybko i zeby malenstwo nei zlapalo:)
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #215254 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pierwsza kapiel bez placzu hi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dialog miedzypokoleniowy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dialog miedzypokoleniowy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215283 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti zebym ja to wiedziala hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215298 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bardzo mozliwe bardzo, no ale zobaczymy co bedzie jutro
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215349 przez pati-m
Cześć dziewczynki!
Wpadłam na chwilę póki mój bąbelek śpi. Właśnie wróciłam ze spotkania z moimi dziewczynami z pracy - nie widziałam ich od czasu porodu, a dziś Dzień Nauczyciela był więc sobie w babskim gronie poświętowałyśmy
beti - również dołączam się do trzymanych kciuków żeby z tej asymetrii guzik wyszedł i wszystko skończyło się dobrze
monika - super, że wanienkowy potwór rozpłynął się w wodzie Gratulacje!
A mój Kacperek taki grzeczny był dziś przez cały dzień i tyle spał, że aż się nocy boję Dam znać jutro jak było.
Dobranoc! Spokojnych nocy z dzieciaczkami życzę i zero kolek!
Wpadłam na chwilę póki mój bąbelek śpi. Właśnie wróciłam ze spotkania z moimi dziewczynami z pracy - nie widziałam ich od czasu porodu, a dziś Dzień Nauczyciela był więc sobie w babskim gronie poświętowałyśmy
beti - również dołączam się do trzymanych kciuków żeby z tej asymetrii guzik wyszedł i wszystko skończyło się dobrze
monika - super, że wanienkowy potwór rozpłynął się w wodzie Gratulacje!
A mój Kacperek taki grzeczny był dziś przez cały dzień i tyle spał, że aż się nocy boję Dam znać jutro jak było.
Dobranoc! Spokojnych nocy z dzieciaczkami życzę i zero kolek!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #215406 przez Mała
Witam pierwsza.
U mnie noc z tych gorszych, Ola nie wiedziała sama o co jej chodzi, a Kamil o 4 chciał bajki oglądać, a teraz odsypiają nocne wojaże.
Bierze mnie przeziębienie i co ja na to mogę brać?
A zapomniałabym... Moja szwagierka rodzi, o 1:30 była na porodówce, potem skurcze się uciszyły i ok 8 znów ją wzięli na porodówkę. Napisała mi smsa, że jej się tam nie podoba i najchętniej wróciłaby do domu
U mnie noc z tych gorszych, Ola nie wiedziała sama o co jej chodzi, a Kamil o 4 chciał bajki oglądać, a teraz odsypiają nocne wojaże.
Bierze mnie przeziębienie i co ja na to mogę brać?
A zapomniałabym... Moja szwagierka rodzi, o 1:30 była na porodówce, potem skurcze się uciszyły i ok 8 znów ją wzięli na porodówkę. Napisała mi smsa, że jej się tam nie podoba i najchętniej wróciłaby do domu
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona