- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214386 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Asik dzieki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214401 przez Agusia83
Monia, nie denerwuj sie...kazde dziecko je tyle ile potrzebuje...to, ze pisza, iz dzidzia w tym okresie powinna zjadac ponad 100ml nie jst adekwatne do rzeczywistosci...ja tak samo nie wiem ile Emilka zjada..zdarzaja sie dnie, w ktorych martwie sie, ze je za malo...ale ladnie przybiera na wadze i to jest wyznacznik tego, czy dziecko rozwija sie prawidlowo...tak wiec glowka do gory...
Ja za to martwie sie, bo mala w ogole nie chce odbijac...zdarza sie to bardzo rzadko, a stosuje rozne pozycje...do tego podczas karmienia potrafi sie zwijac i piszczec...tak jakby skrecaly jej sie jelitka...nawet to slysze i jest mi jej zal...stosujemy kropelki i wode koperkowa...podaje jej herbatke koperkowo-rumiankowa...ale nie chce jej za bardzo pic...zastanawiam sie nad tym bym sama zaczela ja pic...moze to pomoze...
A, Wy co o tym myslicie?
Ja za to martwie sie, bo mala w ogole nie chce odbijac...zdarza sie to bardzo rzadko, a stosuje rozne pozycje...do tego podczas karmienia potrafi sie zwijac i piszczec...tak jakby skrecaly jej sie jelitka...nawet to slysze i jest mi jej zal...stosujemy kropelki i wode koperkowa...podaje jej herbatke koperkowo-rumiankowa...ale nie chce jej za bardzo pic...zastanawiam sie nad tym bym sama zaczela ja pic...moze to pomoze...
A, Wy co o tym myslicie?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #214405 przez beti
Agusia, Fifi tak porządnie odbija dopiero od ok 2 tygodni a też nie zawsze, wczesniej prawie w ogóle nie odbijał, jak miał gazy to w aptece farmaceutka powiedziała, żeby małemu nie dawać herbatki koperkowej jeżeli jest tylko na cycku a właśnie żebym ja ją piła, więc jak najbardziej możesz pić...nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214411 przez Agusia83
Delicol...teraz 6 kropelek....daje jej 3 razy dziennie, bo tak naprawde w ulotce nie jest napisane ile razy mozna podawac...a ja je wymieniam razem z woda koperkowa...raz delicol podczas karmienia a raz woda...
dostalisy jeszcze czopki viburcol...ale nie zastosowalam ich ani razu...mala non stop robi kupy...i kiedy to sie ma rozpuscic?
dostalisy jeszcze czopki viburcol...ale nie zastosowalam ich ani razu...mala non stop robi kupy...i kiedy to sie ma rozpuscic?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214415 przez Agusia83
Infacol mozna kupic u nas w aptekach a ten drugi lek trzeba sprowadzic? Dobrze slyszalam? A czy mozna te leki stosowac bez konsultacji z lekarzem?
Kurcze, juz prawie polnoc a ja jestem glodna...czy tez po porodzie macie niesamowity apetyt?
Kurcze, juz prawie polnoc a ja jestem glodna...czy tez po porodzie macie niesamowity apetyt?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214416 przez beti
Sab simplex kupiłam tu:
www.sabsimplex.org i przyszły mi bardzo szybko...można je stosować bez konsultacji, są na bezie semoticonu jak wszystkie inne tylko mają jakieś większe stężenie i bardziej działają...wg lekarza i wg opinii w necie....
To ta pozycja
To ta pozycja
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez beti.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214418 przez Agusia83
Beti, dzieki za instruktarz...jutro bede probowala w takiej pozycji....w nocy jak Emilka je na spiocha to nie pionizuje ja bo wiem, ze zaraz by sie obudzila...a moze tez powinnam? Chociaz klade ja wowczas na boczku by sie nie zakrztusila...
Ja wlasnie tez mam wilczy apetyt....co z tego, ze wrocilam do wagi sprzed ciazy, jak przytyje pewnie za niedlugo drugie tyle...chyba, ze karmienie piersia mnie ochroni?hmm...w ogole to chcialabym jeszcze schudnac z 10kg...
Beti, Filipek jest cudowny i faktycznie wielki chlop w niego...
Ja wlasnie tez mam wilczy apetyt....co z tego, ze wrocilam do wagi sprzed ciazy, jak przytyje pewnie za niedlugo drugie tyle...chyba, ze karmienie piersia mnie ochroni?hmm...w ogole to chcialabym jeszcze schudnac z 10kg...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214419 przez beti
Agusia83 napisał:
Dziękujemy
Ja w nocy go pionizuję, ale on się we mnie słodko przy tym wtula i już dość szybko odbija i idzie spać no chyba, że nie odbija przez 5-10 minut to go kładę na boczku i na klinie, żeby go już dłużej nie męczyć
A ta pozycja na dodatek działa na niego uspokajająco
Dziękujemy
Ja w nocy go pionizuję, ale on się we mnie słodko przy tym wtula i już dość szybko odbija i idzie spać no chyba, że nie odbija przez 5-10 minut to go kładę na boczku i na klinie, żeby go już dłużej nie męczyć
A ta pozycja na dodatek działa na niego uspokajająco
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona