- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214006 przez Marta M
Gosiu wyjelas mi to z ust..
Dziewczyny ja popieram to co Gosia napisala i mam to samo zdanie, przy chrzcie przyrzekacie wychowac dziecko w wierze katolickiej, jesli nie macie takiego zamiaru to na co Wam chrzest?? Bo inni maja?? Ewentualnie jesli dziecko dorosnie i bedzie chcialo byc katolikiem samo sie ochrzci..ale kazdy ma prawo miec wlasne zdanie na kazde tematy, ja mam takie i je wyrazam, oczywiscie rozumiem Wasz bulwers bo myslicie inaczej
My juz po skoku, Majeczka jest cudna, smieje sie do mnie cala buzka i oczami..mowi aaaa,eeeee i inne dzwieki...i nie uwierzycie co zrobila, z bujaczka mi sie podniosla, tak jakby chciala usiasc, wytrzymala ze dwie sekundy i opadla, mnie i mamie za to szczeny opadly A my lzy mamy od urodzenia, juz w szpitalu plakala rzewnie prawdziwymi grochami..
Ale niesamowity jej usmiech dziecka, taki szczery, niewinny i taki tylko dla Was zarezerwowany...ja mam mokre oczy ze wzruszenia, potrafi tak dlugo i namietnie sie usmiechac, cala buzia ze cale dziaselka widac...ale jestem z niej dumna...a tatus
I u nas to jej marudzenie trwalo dlugo, nie wiem czy nie dluzej jak tydzien..a od wczoraj spi na powrot przez dzien
Dziewczyny ja popieram to co Gosia napisala i mam to samo zdanie, przy chrzcie przyrzekacie wychowac dziecko w wierze katolickiej, jesli nie macie takiego zamiaru to na co Wam chrzest?? Bo inni maja?? Ewentualnie jesli dziecko dorosnie i bedzie chcialo byc katolikiem samo sie ochrzci..ale kazdy ma prawo miec wlasne zdanie na kazde tematy, ja mam takie i je wyrazam, oczywiscie rozumiem Wasz bulwers bo myslicie inaczej
My juz po skoku, Majeczka jest cudna, smieje sie do mnie cala buzka i oczami..mowi aaaa,eeeee i inne dzwieki...i nie uwierzycie co zrobila, z bujaczka mi sie podniosla, tak jakby chciala usiasc, wytrzymala ze dwie sekundy i opadla, mnie i mamie za to szczeny opadly A my lzy mamy od urodzenia, juz w szpitalu plakala rzewnie prawdziwymi grochami..
Ale niesamowity jej usmiech dziecka, taki szczery, niewinny i taki tylko dla Was zarezerwowany...ja mam mokre oczy ze wzruszenia, potrafi tak dlugo i namietnie sie usmiechac, cala buzia ze cale dziaselka widac...ale jestem z niej dumna...a tatus
I u nas to jej marudzenie trwalo dlugo, nie wiem czy nie dluzej jak tydzien..a od wczoraj spi na powrot przez dzien
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #214043 przez ewelinaa
Wróciłam z usg bioderek. No i wszystko jest OK. Tamtego lekarza ze szpitala, u którego byłam w zeszłym tygodniu to bym udusiła że mnie tak nastraszył.
"Prawe biodro IB, lewe IA" - czyli w normie. Wystarczy często kłaść na brzuszku w pozycji żabki i przy zmianie pieluszki pogimnastykować nóżki. I już.
I w przyszłym tygodniu kupuję w końcu chustę - w chuście tez dziecko nosi się "szeroko" więc jak najbardziej ok. Musze tylko przypomnieć sobie wiązanie chusty
Aha, i Kinga waży 4100
"Prawe biodro IB, lewe IA" - czyli w normie. Wystarczy często kłaść na brzuszku w pozycji żabki i przy zmianie pieluszki pogimnastykować nóżki. I już.
I w przyszłym tygodniu kupuję w końcu chustę - w chuście tez dziecko nosi się "szeroko" więc jak najbardziej ok. Musze tylko przypomnieć sobie wiązanie chusty
Aha, i Kinga waży 4100
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214114 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Widzisz Ewcia ci lekarze to o kant du... sa.Super ze wszystko ok
A my dzisiaj konczymy miesiac bylysmy sie zwazyc i Nunka wazy 4003g
Tutaj Nunka dzisiejsza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A my dzisiaj konczymy miesiac bylysmy sie zwazyc i Nunka wazy 4003g
Tutaj Nunka dzisiejsza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214197 przez megi2501
Moniu gratuluję miesiąca Nunki Jest taka słodziutka
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy.
Pierwszy dzień na MM. Dziś już nie płakałam. Mąż robi super kolację i napiję się jednego piwka, bo do jutra do 20.00 nie mogę karmić. Dziewczyny nie piłam 9 miesięcy Chyba umrę, jak wypiję
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy.
Pierwszy dzień na MM. Dziś już nie płakałam. Mąż robi super kolację i napiję się jednego piwka, bo do jutra do 20.00 nie mogę karmić. Dziewczyny nie piłam 9 miesięcy Chyba umrę, jak wypiję
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214200 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi jak ja wypilam swoje pierwsze piwo - a bylo to pol redsa hehe to czylam sie jak bym litra czystej wypila sama hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214288 przez beti
Cześć laseczki, ale Nuna drobniusia, my dziś byliśmy u pediatry i mały waży 5485!!!! no kawał chłopa!!!!
A jutro mamy usg główki...bo mały ma jakąś asymetrię i częściej jest odwórcony w lewo...mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok
Aha...i usnął nam dziś w sekundę od włożenia do łóżeczka dosłownie....wcześniej oczy jak 5 zł, a jak tylko łóżeczko poczuł to już był u morfeusza
A jutro mamy usg główki...bo mały ma jakąś asymetrię i częściej jest odwórcony w lewo...mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok
Aha...i usnął nam dziś w sekundę od włożenia do łóżeczka dosłownie....wcześniej oczy jak 5 zł, a jak tylko łóżeczko poczuł to już był u morfeusza
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #214297 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia kurka jak ja bym chciala w takie rozmiary wcodzic- ja to si emartwie ,ze w 40 nie wchodze .
Nunka niestety podobna do tatusia, normalnie skora zdjeta, tylkousteczka ma po mnie no i psitke
Beti, moze Fifik tak bardz uwielbia swoje lozeczko hihi
zaczelam karmic Nunke jak sama wstanie ale wiecie martwie sie , ze niedojada teraz po kapielizjadla tylko 60 ml i spi jak zabita... ciekawa jestem za ile sie obudzi...
Nunka niestety podobna do tatusia, normalnie skora zdjeta, tylkousteczka ma po mnie no i psitke
Beti, moze Fifik tak bardz uwielbia swoje lozeczko hihi
zaczelam karmic Nunke jak sama wstanie ale wiecie martwie sie , ze niedojada teraz po kapielizjadla tylko 60 ml i spi jak zabita... ciekawa jestem za ile sie obudzi...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214332 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
beti ja wiem , ale wiesz jak to jest hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214359 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no ok skoro mowisz , ze przeszlo to moze mi tez przejdzie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #214379 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti kochana wcale nie tak dawno ja wlasnie siedze i wspominam pierwsza noc z Nunulka u boku jak nawet oka nie zmruzylam bo mi szkoda bylo wolalam na Emilke patrzec
kurcze ale ten czas leci
kurcze ale ten czas leci
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 miesiąc temu #214382 przez Asik
Monika nie przejmuj sie tym ile zjada Twoja córcia Szymek zjada po 60ml 80 a czasami 100ml , przez pierwsze kilka tyg to po 25ml to był sukces a jeśli Cie to niepokoi to po 15 min możesz ją dokarmić bo wtedy to jest traktowane jako jeden posiłek i ja tak robiłam wtedy jak w butelce Ci zostanie to możesz po podgrzaniu podać mnie tak połozna mówiła i tak do dzisiaj robię
Moderatorzy: ilona