BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #215937 przez pati-m
beti - hihi w tym samym czasie pisałyśmy :lol: Przybijam piątkę z powodu imprezowej nocy :) Następnym razem spikniemy naszych chłopaków i niech sobie urządzą męskie rozmowy w swoim języku a my pójdziemy spać :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #215940 przez monika1984lodz
Dzien dobry ::)

Wspolczuje dziewczynki Wam tej nocy :kiss:
U nas naszczescie bylo dobrze , Emi 2 razy wstawala na papu ,i do tej pory odsypia wczorajsze odwiedziny.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #215944 przez beti
pati-m napisał:

beti - hihi w tym samym czasie pisałyśmy :lol: Przybijam piątkę z powodu imprezowej nocy :) Następnym razem spikniemy naszych chłopaków i niech sobie urządzą męskie rozmowy w swoim języku a my pójdziemy spać :silly:

Jestem ZA :D
13 lata 2 miesiąc temu #215945 przez beti
Monia, SAMA się budziła?? :)
Agusia, super, ze macie w końcu wózeczek :)
13 lata 2 miesiąc temu #215954 przez monika1984lodz
Beti tak :) to juz druga taka noc :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #215961 przez beti
Hihi, odsapnęłaś??
13 lata 2 miesiąc temu #215965 przez magdamagda1988
Dziewczyny dopiero dochodze do siebie.. Moj dzien to jedna wielka kupa maly robi kupe po kazdym jedzeniu a je co troche.. jestem jak mleczne krowa... zasypia przy cycku sporadycznie uda sie bez cycka.. udalo mi sie i nie chce ssac smoczka troche possie i wypluje a ja wcale nie chcialam dawac..

dziewczyny moj maly ma katar isc z tym do lekarza czy kupic cos dla dzieci? chyba go przegrzewam bo dzis jak sie obudzil to mial cale mokre plecki..

Ogolenie jest dobrym dzieckiem spokojny w maiare :) nawet dobrze spi w nocy jak pojdzie spac kolo 22 to obudzi sie o 3 jakpojdzie spac o 00:00 to obudzis ie o 6 i pozniej znow spi do 9 ale przed ostatnia noc byla gorsza.. no ale nie zawsze jets kolorowo..

No i maly ma dupke odparzona :/ smaruje sudocremem

PS niestey nieudalo is ie wszytskiego przeczytac ale udalo misie ostanio zobczyc zdjecia Marty znaczy Mai sliczna dziewczynka i wczorajsze Agusi ze spacerku..

ale sie opisalam
13 lata 2 miesiąc temu #215967 przez Mała
Witam i ja po strasznej nocy.
Dziewczyny a Wasze chłopaki przyjmą Olkę na piżama party? Już się zastanawiam czy my to czasem skoku nie mamy, bo jest "baaaajecznie" :dry: . W nocy co 1-1,5 jadła, normalnie co 2,5-3 , spała przy cycu, bo każda próba odłożenia do łóżeczka to koszmar i teraz jest to samo. Nawet ręce taty są niedobre, a ja przez to przeziębienie tak źle się czuję. No nic pomarudziłam i trzeba przetrwać.
Ciekawe jak Jagódka się w kościele sprawuje?
Miłej niedzieli.
13 lata 2 miesiąc temu #215969 przez Mała
Magda z katarem u takich maluchów to nie są żarty, lepiej idź do lekarza.
13 lata 2 miesiąc temu #215970 przez pati-m
Mała - niech Ola bierze śpiochy i wpada :) Dzieciaki w jednym pokoju a my w drugim na pizama party :silly:

magda - mój Kacper też miał lekki katarek i kupiłam disne mare - to jest woda morska w sprayu (tylko niebieska, bo jest dla dzieci). Psikałam mu 3x dziennie i po katarze :)
13 lata 2 miesiąc temu #215972 przez pati-m
Dziewczyny co się dzieje z Myszą? Wieki się nie odzywała. Myślicie, że Janek aż tak bardzo domaga się uwagi mamusi, że nie ma kiedy do nas skrobnąć?

Mysza wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacaj! :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #215973 przez beti
Mała, nie chcę Cię straszyć, ale to raczej na pewno skok... zyczę Ci w takim razie duuuużo siły i cierpliwości...

Maluchy w jednym pokoju a my w drugim... :D to mi się podoba, ale zbyt towarzyska to bym chyba nie była bo bym padła spać :P
13 lata 2 miesiąc temu #215977 przez pati-m
Mi to się marzy kiedyś nasz wrześniówkowy zlot z maluszkami :lol: I cudowne wspólne zdjęcie :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #215979 przez beti
Hihi :) mi to się marzy w ogóle jakieś spotkanie, bo mam wrażenie, że gnuśnieję w domu...a znajomi bezdzietni po pierwszej fazie fascynacji zupełnie o mnie zapomnieli :(
13 lata 2 miesiąc temu #215980 przez pati-m
beti - u mnie podobnie, dlatego dobrze że mamy te nasze spotkania w sieci :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia