- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #215940 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry :
Wspolczuje dziewczynki Wam tej nocy
U nas naszczescie bylo dobrze , Emi 2 razy wstawala na papu ,i do tej pory odsypia wczorajsze odwiedziny.
Wspolczuje dziewczynki Wam tej nocy
U nas naszczescie bylo dobrze , Emi 2 razy wstawala na papu ,i do tej pory odsypia wczorajsze odwiedziny.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #215954 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti tak to juz druga taka noc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215965 przez magdamagda1988
Dziewczyny dopiero dochodze do siebie.. Moj dzien to jedna wielka kupa maly robi kupe po kazdym jedzeniu a je co troche.. jestem jak mleczne krowa... zasypia przy cycku sporadycznie uda sie bez cycka.. udalo mi sie i nie chce ssac smoczka troche possie i wypluje a ja wcale nie chcialam dawac..
dziewczyny moj maly ma katar isc z tym do lekarza czy kupic cos dla dzieci? chyba go przegrzewam bo dzis jak sie obudzil to mial cale mokre plecki..
Ogolenie jest dobrym dzieckiem spokojny w maiare nawet dobrze spi w nocy jak pojdzie spac kolo 22 to obudzi sie o 3 jakpojdzie spac o 00:00 to obudzis ie o 6 i pozniej znow spi do 9 ale przed ostatnia noc byla gorsza.. no ale nie zawsze jets kolorowo..
No i maly ma dupke odparzona :/ smaruje sudocremem
PS niestey nieudalo is ie wszytskiego przeczytac ale udalo misie ostanio zobczyc zdjecia Marty znaczy Mai sliczna dziewczynka i wczorajsze Agusi ze spacerku..
ale sie opisalam
dziewczyny moj maly ma katar isc z tym do lekarza czy kupic cos dla dzieci? chyba go przegrzewam bo dzis jak sie obudzil to mial cale mokre plecki..
Ogolenie jest dobrym dzieckiem spokojny w maiare nawet dobrze spi w nocy jak pojdzie spac kolo 22 to obudzi sie o 3 jakpojdzie spac o 00:00 to obudzis ie o 6 i pozniej znow spi do 9 ale przed ostatnia noc byla gorsza.. no ale nie zawsze jets kolorowo..
No i maly ma dupke odparzona :/ smaruje sudocremem
PS niestey nieudalo is ie wszytskiego przeczytac ale udalo misie ostanio zobczyc zdjecia Marty znaczy Mai sliczna dziewczynka i wczorajsze Agusi ze spacerku..
ale sie opisalam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #215967 przez Mała
Witam i ja po strasznej nocy.
Dziewczyny a Wasze chłopaki przyjmą Olkę na piżama party? Już się zastanawiam czy my to czasem skoku nie mamy, bo jest "baaaajecznie" . W nocy co 1-1,5 jadła, normalnie co 2,5-3 , spała przy cycu, bo każda próba odłożenia do łóżeczka to koszmar i teraz jest to samo. Nawet ręce taty są niedobre, a ja przez to przeziębienie tak źle się czuję. No nic pomarudziłam i trzeba przetrwać.
Ciekawe jak Jagódka się w kościele sprawuje?
Miłej niedzieli.
Dziewczyny a Wasze chłopaki przyjmą Olkę na piżama party? Już się zastanawiam czy my to czasem skoku nie mamy, bo jest "baaaajecznie" . W nocy co 1-1,5 jadła, normalnie co 2,5-3 , spała przy cycu, bo każda próba odłożenia do łóżeczka to koszmar i teraz jest to samo. Nawet ręce taty są niedobre, a ja przez to przeziębienie tak źle się czuję. No nic pomarudziłam i trzeba przetrwać.
Ciekawe jak Jagódka się w kościele sprawuje?
Miłej niedzieli.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215970 przez pati-m
Mała - niech Ola bierze śpiochy i wpada Dzieciaki w jednym pokoju a my w drugim na pizama party
magda - mój Kacper też miał lekki katarek i kupiłam disne mare - to jest woda morska w sprayu (tylko niebieska, bo jest dla dzieci). Psikałam mu 3x dziennie i po katarze
magda - mój Kacper też miał lekki katarek i kupiłam disne mare - to jest woda morska w sprayu (tylko niebieska, bo jest dla dzieci). Psikałam mu 3x dziennie i po katarze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #215973 przez beti
Mała, nie chcę Cię straszyć, ale to raczej na pewno skok... zyczę Ci w takim razie duuuużo siły i cierpliwości...
Maluchy w jednym pokoju a my w drugim... to mi się podoba, ale zbyt towarzyska to bym chyba nie była bo bym padła spać
Maluchy w jednym pokoju a my w drugim... to mi się podoba, ale zbyt towarzyska to bym chyba nie była bo bym padła spać
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej