- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #226077 przez fanka
Witam Was, ja właśnie wróciłam ze spaceru, nakarmiłam głodomora bo już pod domem był krzyk o jedzenie czy może bardziej o picie bo ciepło dziś na polu. My byliśmy dziś na szczepieniu, mały urósł 3 cm i waży 4970g, w 3 tyg przybrał równo kilogram więc chyba jest ok. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych poszczepiennych atrakcji typu gorączka itd. A my dalej walczymy ze wzdęciami, dziś doktorka przepisała nowe kropelki może one pomogą. W dzień jest ok, a w nocy wzdęcia męczą , on się tak napina i wysila żeby puścić bąka a mi go tak szkoda.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #226231 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie dopiero teraz, ale widze, ze tu dzisiaj cisza.
Od rana blysmy na spacerze i idwiedzilysmy ciotki z salonu w ktorym pracowalam zaliczylysmy nawet podroz autobusem
a tak z innej beczki to chyba jestesmy w trakcie drugiego skoku...
Od rana blysmy na spacerze i idwiedzilysmy ciotki z salonu w ktorym pracowalam zaliczylysmy nawet podroz autobusem
a tak z innej beczki to chyba jestesmy w trakcie drugiego skoku...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226318 przez gosia2324
Ale tu cicho ......
Gdzie Wy jestescie ?
Mysza juz polozyla na nas krzyzyk
A katy? megi, mgielka ?????
Ale dzis byl piekny dzien:)
Spacerowalismy chyba z 2 godz,
Jagódka dotleniona zasnela bez wiekszego placzu !!!!
Oby juz dzis nie zalaczylo jej sie stawianie calego bloku na równe nogi, a nasz glupi sasied jak gdyby nigdy nic dzis wital sie z nami na klatce Palant!!!!
Gdzie Wy jestescie ?
Mysza juz polozyla na nas krzyzyk
A katy? megi, mgielka ?????
Ale dzis byl piekny dzien:)
Spacerowalismy chyba z 2 godz,
Jagódka dotleniona zasnela bez wiekszego placzu !!!!
Oby juz dzis nie zalaczylo jej sie stawianie calego bloku na równe nogi, a nasz glupi sasied jak gdyby nigdy nic dzis wital sie z nami na klatce Palant!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226327 przez slowiczek
Martuś - wiesz co, jak dla mnie to ona jest normalna, na początku jak miała żółtaczkę to była mocno pomarańczowa, wyglądała jak mały indianin ale skoro ostatnio dwóch lekarzy zwróciło nam uwagę że mała ma jeszcze żółtaczkę to coś jest na rzeczy zresztą wyszła jej podwyższona bilirubina więc widocznie dalej ma...lekarka mówiła, że niektóre dzieci karmione piersią tak mają ale trzeba to kontrolować....wiem, że czasami praktykuje się odstawienie dziecka od piersi na jakiś czas - megi tak miała chyba, albo gotowanie swojego pokarmu...my na razie kładziemy natalkę na golasa w słońcu...w poniedziałek może jeszcze raz sprobuje się dostać do tej mojej przychodni a jak nie to pójdę prywatnie bo nie wiem co robić a nie chcę czegoś zaniedbać...a wasza Majeczka uporała się już z żółtaczką czy jeszcze coś ma ?
a co do szczepień to pytam bo my też szczepiliśmy 5 w 1 ale lekarka kazała nam wybierać między dwoma nazwami - Infanrixem i czymś na P...jak zapytałam co poleca to powiedziała, że bardziej popularny jest infanrix i tak wybraliśmy ale nie wiem czy słusznie...co chwilę jakieś dylematy, bycie mamą to trudne zadanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do szczepień to pytam bo my też szczepiliśmy 5 w 1 ale lekarka kazała nam wybierać między dwoma nazwami - Infanrixem i czymś na P...jak zapytałam co poleca to powiedziała, że bardziej popularny jest infanrix i tak wybraliśmy ale nie wiem czy słusznie...co chwilę jakieś dylematy, bycie mamą to trudne zadanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez slowiczek.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226337 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
widze, ze jednak ktos tu jest
Gosia uwielbiam zdjecia Twoich dzieciaczkow- Kubulek i JAgodka ciotka Was mocno caluje
mnie tez juz nosi, ale jeszcze u gina nie bylam.
Juz kolejne kilka osob powiedzialo, ze nasza Nunka ma baaaardzo dlugie palce
a tu Nunka na spacerze
Gosia uwielbiam zdjecia Twoich dzieciaczkow- Kubulek i JAgodka ciotka Was mocno caluje
mnie tez juz nosi, ale jeszcze u gina nie bylam.
Juz kolejne kilka osob powiedzialo, ze nasza Nunka ma baaaardzo dlugie palce
a tu Nunka na spacerze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #226345 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Wiecie kiedys sobie obiecalam ,ze jak bede miala coreczke to jej nie bede na rozowo ubierala, no i jak widac na zalaczonych zdjeciach cos mi nie poszlo hehehe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226357 przez slowiczek
gosia - jagódka ma szałowy kombinezon i jest słodziutka a jak tam kubuś, opiekuje się siostrzyczka ??
monia - nuna tez cudasna i haha odnosnie tego nieubierania na różowo też tak sobie mowilam, ale zycie to zweryfikowalo
monia - nuna tez cudasna i haha odnosnie tego nieubierania na różowo też tak sobie mowilam, ale zycie to zweryfikowalo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez slowiczek.
Moderatorzy: ilona