- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #225072 przez fanka
Cześć Dziewczynki, ale dziś fajna noc, wyspana i później jeszcze od 9 się zdrzemnęliśmy do 11
mój młody wczoraj miał jakiś okropny dzień, nie mógł spać, padał już, podkowy pod oczami mu się zrobiły a nie mógł zasnąć co usnął to na kilka minut i się budził, jedynie wieczorem pospał 1,5 godz i tyle. Strasznie był marudny, płaczliwy przez to, po kąpieli to samo i padł dopiero o 24. Ale za to w nocy ładnie spał, później tak jak pisałam od 9-11 , i z pół godz temu znów zasnął w bujaczku i śpi! Odsypia wczorajszy dzień, a ja lecę dziś na 15:30 do gina. Nie mówiłam nic mężowi , że idę, on na 2 zmianie w pracy, mama zostanie z małym. Mam nadzieję, że dobre wieści będę mieć od lekarza bo chce mężowi niespodziankę w postaci swojej osoby zrobić bo biedak już cierpi katuszę hehe już o niczym innym nie mówi .....
mój młody wczoraj miał jakiś okropny dzień, nie mógł spać, padał już, podkowy pod oczami mu się zrobiły a nie mógł zasnąć co usnął to na kilka minut i się budził, jedynie wieczorem pospał 1,5 godz i tyle. Strasznie był marudny, płaczliwy przez to, po kąpieli to samo i padł dopiero o 24. Ale za to w nocy ładnie spał, później tak jak pisałam od 9-11 , i z pół godz temu znów zasnął w bujaczku i śpi! Odsypia wczorajszy dzień, a ja lecę dziś na 15:30 do gina. Nie mówiłam nic mężowi , że idę, on na 2 zmianie w pracy, mama zostanie z małym. Mam nadzieję, że dobre wieści będę mieć od lekarza bo chce mężowi niespodziankę w postaci swojej osoby zrobić bo biedak już cierpi katuszę hehe już o niczym innym nie mówi .....
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225113 przez Agusia83
Hej dziewczynki...i ja sie dzis melduje, po przespanej nocy...z racji tego, ze Emilka wczoraj bardzo duzo spala...jedynie od 2 do 4:45 byla pytomna wykapalam ja po 21...i bidulka zasnela o 22:30...co prawda marudzila i raz maz musial do niej pojsc i polulac...ale byla naprawde spokojna, a pozniej pobudka na papanko o 1,3 i 6...nad ranem troche pomarudzila, ale przed 8 zasnela i wylegiwalysmy sie w lozku do 11...
Dziewczyny....chce takie noce zawsze.....
dzis od 11 do 13:30 musialam ja przetrzymac...co prawda zdarzaly jej sie dzremki, ale 5 minutowe...teraz padla na brzuszku...myslalam, ze pocwiczy podnoszenie glowki a ona zasnela ...Zaraz musze ja obudzic bo na 15 jestesmy umowione na spacerek, na ktorym zawsze nyna...
Pyskaa, ale masz przystonjego synka slodziak z niego...
Beti, fajne pomysly masz i zakrecona mama z Ciebie...
Monia, idz do ginka, co jak co...ale ta wizyta jest bardzo wazna...
Ja sie wybieram w przyszlym tygodniu...ciekawe czy po swietach gabinet bedzie czynny...
Beti, a to lozeczko turystyczne co pokazalas jest sliczne
Dziewczyny....chce takie noce zawsze.....
dzis od 11 do 13:30 musialam ja przetrzymac...co prawda zdarzaly jej sie dzremki, ale 5 minutowe...teraz padla na brzuszku...myslalam, ze pocwiczy podnoszenie glowki a ona zasnela ...Zaraz musze ja obudzic bo na 15 jestesmy umowione na spacerek, na ktorym zawsze nyna...
Pyskaa, ale masz przystonjego synka slodziak z niego...
Beti, fajne pomysly masz i zakrecona mama z Ciebie...
Monia, idz do ginka, co jak co...ale ta wizyta jest bardzo wazna...
Ja sie wybieram w przyszlym tygodniu...ciekawe czy po swietach gabinet bedzie czynny...
Beti, a to lozeczko turystyczne co pokazalas jest sliczne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #225140 przez beti
Aguś to nie moje łóżeczko tylko przykładowe, nasze jest takie
allegro.pl/sb-lozeczko-turystyczne-pelna...row-i1896768628.html
niebiesko-zielono-czerwone z owieczkami
allegro.pl/sb-lozeczko-turystyczne-pelna...row-i1896768628.html
niebiesko-zielono-czerwone z owieczkami
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225224 przez gosia2324
Witam,
wiecie ci ludzie sa PODLI!!!!
Jagoda wczoraj do 18 wyspala sie i po kapieli zasnela dopiero ok 24.00 przez caly czas marudzila, troche plakala, jadla , a moj poj... sasiad ok 35 lat walil piescia w sciane !!!!
Czujecie !
Jakby to byla moja wina
nie sluchalam muzyki na ful, tylko plakalo malutkie dziecko,
Brak slow. Wasi sasiedzi tez sa tacy do dupy!
wiecie ci ludzie sa PODLI!!!!
Jagoda wczoraj do 18 wyspala sie i po kapieli zasnela dopiero ok 24.00 przez caly czas marudzila, troche plakala, jadla , a moj poj... sasiad ok 35 lat walil piescia w sciane !!!!
Czujecie !
Jakby to byla moja wina
nie sluchalam muzyki na ful, tylko plakalo malutkie dziecko,
Brak slow. Wasi sasiedzi tez sa tacy do dupy!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #225305 przez Jagodowamama
Gosiu, mam to samo,
nasza Jagódka nie lubi kąpieli, płacze z 10-15 minut, a sąsiad od razu traci cierpliwość i też słychać łupanie w ścianę
Nie wiem jak można się tak oburzać płaczem dziecka..
nasza Jagódka nie lubi kąpieli, płacze z 10-15 minut, a sąsiad od razu traci cierpliwość i też słychać łupanie w ścianę
Nie wiem jak można się tak oburzać płaczem dziecka..
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 miesiąc temu #225318 przez Marta M
Agus wczoraj mialam Ci napisac ze wspolczuje tych nocy bo nasze sa zawsze przespane, na spiaco je, ja przewijam i odkladam..ze w nocy nigdy nieplacze, nie marudzi..ale mysle: nie napisze bo pewnie sobie wykrakam...no i wykrakalam w myslach..
Nie wiem czy to drugi skok czy po tych szczepieniach ale to byl totalny koszmar, od 21 do 4 rano placz, ale taki przerazliwy, marudzenie, wiercenie, jak na nia patrzylam wygladala jak z jakims uposledzeniem, nieskordynowane ruchy, dzwieki i wogole..po 2ej dostala temperatury, dostala paracentamol i spalysmy wreszcie do 12 w poludnie..ale przez noc cala i dzien zjadla moze niecale 100ml, rzeznia jakas..
Takze Agus ta spokojna noc masz chyba od nas w prezencie..
Ooo..to chyba drugi skok bo na spaniu potrafi sie rozplakac, przestraszyc i nie wiadomo co jeszcze..
Beti i mamy starszych dzieci od Majki, zauwazylyscie objawy drugiego skoku??
Nie wiem czy to drugi skok czy po tych szczepieniach ale to byl totalny koszmar, od 21 do 4 rano placz, ale taki przerazliwy, marudzenie, wiercenie, jak na nia patrzylam wygladala jak z jakims uposledzeniem, nieskordynowane ruchy, dzwieki i wogole..po 2ej dostala temperatury, dostala paracentamol i spalysmy wreszcie do 12 w poludnie..ale przez noc cala i dzien zjadla moze niecale 100ml, rzeznia jakas..
Takze Agus ta spokojna noc masz chyba od nas w prezencie..
Ooo..to chyba drugi skok bo na spaniu potrafi sie rozplakac, przestraszyc i nie wiadomo co jeszcze..
Beti i mamy starszych dzieci od Majki, zauwazylyscie objawy drugiego skoku??
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #225345 przez Pyśkaaaa
hej
mnie dalej boli dziś tesciowa na stanowisku była... jutro moj w domu mam nadzieję że bedzie lepiej.
Megi Franek może byc twym zięciem
dziewczyny a wiecie że ja nawet nie zaiważyłam 1 skoku nasz Franek jest naprawdę bardzo grzeczny płacze tylko jak jest głodny i jak mu głowe myjemy tfu tfu co by nie zapeszyć
mnie dalej boli dziś tesciowa na stanowisku była... jutro moj w domu mam nadzieję że bedzie lepiej.
Megi Franek może byc twym zięciem
dziewczyny a wiecie że ja nawet nie zaiważyłam 1 skoku nasz Franek jest naprawdę bardzo grzeczny płacze tylko jak jest głodny i jak mu głowe myjemy tfu tfu co by nie zapeszyć
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #225370 przez megi2501
Pyśka to trzeba się spotkać, aby dzieci zapoznać :laugh:No i my wypijemy coś razem z tej okazji
Matuś daj znać, jak kolejna noc. My mamy szczepienie w poniedziałek i też się boję, jak będzie po.
W razie gorączki dajesz paracetamol. Dziewczyny, Wy też polecacie paracetamol Bo ja jeszcze nic nie kupiłam do domowej apteczki
Matuś daj znać, jak kolejna noc. My mamy szczepienie w poniedziałek i też się boję, jak będzie po.
W razie gorączki dajesz paracetamol. Dziewczyny, Wy też polecacie paracetamol Bo ja jeszcze nic nie kupiłam do domowej apteczki
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #225375 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #225380 przez Mała
Gosia ja znam takich ludzi, co dzieci im we wszystkim przeszkadzają. Moja sąsiadka za to mnie pyta czy my mamy małe dziecko w domu, bo ona nawet nie słyszy jak płacze.
Marta ja myślę, że jak Maja przez sen się wzdryga i płacze to po prostu jest wystraszona po szpitalu. Nasz Kamil tak miał jak był mniejszy i byliśmy dłużej w szpitalu.
Agusia tak po cichutku, coby Emilka nie słyszała, gratuluję nocy i życzę kolejnych takich
Megi dla takich małych dzieci (do 3 m-ca) to na gorączkę tylko paracetamol, dopiero potem od 3 m-ca jest ibuprofen.
Marta ja myślę, że jak Maja przez sen się wzdryga i płacze to po prostu jest wystraszona po szpitalu. Nasz Kamil tak miał jak był mniejszy i byliśmy dłużej w szpitalu.
Agusia tak po cichutku, coby Emilka nie słyszała, gratuluję nocy i życzę kolejnych takich
Megi dla takich małych dzieci (do 3 m-ca) to na gorączkę tylko paracetamol, dopiero potem od 3 m-ca jest ibuprofen.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona