BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #227530 przez beti
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #227534 przez Agusia83
Beti, nawet jak pieluszke zmieniam od razu po zrobieniu kupy to jest ona koloru zielonego...
To Fifi tez mial zielone kupy? A jak dlugo? Emisia ma od srody...
13 lata 2 miesiąc temu #227537 przez beti
Tak chyba ze 4-5 dni, a teraz już przepisowe...:D

Znalazlam filmik z jednej z takich offroadowych akcji, jak chcecie to możecie sobie zobaczyć :)
13 lata 2 miesiąc temu #227567 przez beti
13 lata 2 miesiąc temu #227585 przez megi2501
Fifik jest niesamowity :laugh: Ale żywe dziecko :)

Dziewczyny :ohmy: Właśnie mała mi ochrypła :ohmy: Nie wiem, co się stało, bo od rana było ok :( Teraz zaczęła płakać i ma chrypę :( Ale nie ma gorączki, ani innych objawów. Nie płakała też na tyle, aby gardełko zedrzeć :(
13 lata 2 miesiąc temu #227627 przez katy25
Hey dziewczynki

trochę sie nie odzywałam ale podglądam Was systematycznie
W tym tygodniu siedziałam praktycznie cały czas nad swoją pracą bo mam czas do końca listopada aby ja oddac. W grudniu mam zamiar sie bronić;)

U nas wszystko ok:)
Sami rośnie jak na drożdżach, tylko odkładam za małe ubranka...
Ostatnio mieliśmy dwie gorsze noce ale na przykład dziś noc była boska wyspałam się elegancko:)
Byliśmy juz na bioderkach z USG wszystko ok, ale mały ma przepukline pępkową. Czekam aż skończy 3 mce i bedziemy chodzić na basen:):) Lekarz sama mi to zaproponowała chociaż z Ines chodziłam jak miała skończone 3 mce i było super!

Nadal karmie piersią, pokarm jak narazie mam z czego sie bardzo ciesze bo jest to dla mnie mega wygodne. Gdzie z nim nie jestem to wyjmuje cyca i nie denerwuje sie.

Sami uwielbia sie myć - czy włosy czy reszta uwiwlbia. Krzyczy jak go klade juz na reczniku:)

Jutro mamy szczepienie, ale najpierw chce zeby go obejrzeli dokładnie bo jakis katarek sie od niego przyplatał...
Z racji tego, że juz dawno mnie nie było pozwoliłam sobie wstawic fotki:)

moje dwa szczęscia

żabka

z mamusia

z Ineską
13 lata 2 miesiąc temu #227651 przez Marta M
Wow Katy, ja mam fioła na punkcie Twoich dzieciaków, mogłabym na nie patrzeć i patrzeć..są przepiękne :)

A u nas jak nie skok to nie wiem co sie z mala dzieje, nic tylko od dwoch dni ryczy jak najeta i wogole sie tym nie meczy, nic nie uspokaja, a mnie wlosy deba staja jak ja slysze :(
13 lata 2 miesiąc temu #227664 przez Marta M
Ooo..i ja stalam sie mistrzynia slowa bo mam 1000 postow..

I wszystkie jestesmy mistrzyniami bo dobijamy 1000 strony :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #227676 przez bewipo
Katy twoje dzieciaczki są przeurocze :) A Ty jaka super mamusia :)

A mi się chyba @ zbliża, bo mi hormony na dekiel walą ;D
13 lata 2 miesiąc temu #227707 przez gosia2324
A ja znow witam sie jak juz trzeba isc spac !
Caly dzien poza damem, u jednych i drugich rodzicow.
Teraz dzieci juz spia i ja tez juz padam a jest dopiero 20,00.

Katy nie znikaj na tak dlugi :)
Pisz co u Was slychac, zdjecia dzieci cudne!!!!!

Marta moja Jagodka placzę zawsze przed wieczornym zaśnięciem i tez wyc mi sie chce bo nie wiem czemu tak sie dzieje i nie potrafie jej pomoc :(

Moj maz jutro idzie na 14.00 do pracy i wroci w srode :(
i caly listopad taki ma, dzien w domu i 2 w pracy !!!!!!
ech ....
13 lata 2 miesiąc temu #227708 przez gosia2324
Beti, az mie sie siku zachcialo ob tej Filipkowej,matowej wody :woohoo: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #227771 przez Agusia83
Hejka...Dzis Emilka przeszla sama siebie...spala jedynie od 9 do 12...gdzie juz ja musialam budzic...a pozniej przez reszte dnia miala kilka 10 minutowych drzemek i tyle...przed 20 po kapieli i papnku zasnela...mam nadzieje, ze z racji tego braku snu Emilka bedzie miala pieknie przespana noc...
A ja znow swoje...dalej martwie sie jej kupami...nie widze konca tej zieleni i zastanawiam sie czy jutro nie pojade do szpitala....skoro dr w przychodni nie moze sie wyznac czym to moze byc spowodowane...

Gosia, ja tez jestem juz padnieta...oczy mam na zapalkach...zaraz sie myje i chyba ide nynac...w TV jak zwykle w niedziele wielkie "G"...

Katy, sliczne sa Twoje dzieciaki....Gosia ma racje, nie opuszczaj nas na tak dlugo i czesciej pokazuj pociechy :woohoo: P.S. z Ciebie to niezla laska :lol:

Marta dzis Emisia tez czesto ryczala..nie wiedzialam juz o co chodzi...byla przewinieta, nakarmiona, bus byl miekki...lezala kolo mnie, pokazywalam jej zabawki..momentami byla usmiechnieta i zadowolona a nagle zaczynala plakac...i co robila mama?Brala na rece...kurcze, ja chyba ja tak nauczylam....no i babcia....
13 lata 2 miesiąc temu #227773 przez gosia2324
Agusia to moze Emilka zrobi Ci prezent i przespi cala noc :)

Pokarz nam ta Twoja laleczke, bo juz dawno ciotki jej nie widzialy :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #227778 przez beti
Cześć laseczki. Gosia a zdąrzyłaś do toalety?? Fifi sobie upodobał akurat to miejsce na macie...bo tam jest multum innych dźwięków :D
13 lata 2 miesiąc temu #227780 przez beti
Katy, sliczne te Twoje dzieciaczki a i mamusia jak się patrzy :D

My też jutro szczepienie...ale tym razem tatuś będzie trzymał, bo mi się serce kraje :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia