- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #227585 przez megi2501
Fifik jest niesamowity Ale żywe dziecko
Dziewczyny Właśnie mała mi ochrypła Nie wiem, co się stało, bo od rana było ok Teraz zaczęła płakać i ma chrypę Ale nie ma gorączki, ani innych objawów. Nie płakała też na tyle, aby gardełko zedrzeć
Dziewczyny Właśnie mała mi ochrypła Nie wiem, co się stało, bo od rana było ok Teraz zaczęła płakać i ma chrypę Ale nie ma gorączki, ani innych objawów. Nie płakała też na tyle, aby gardełko zedrzeć
Temat został zablokowany.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #227627 przez katy25
Hey dziewczynki
trochę sie nie odzywałam ale podglądam Was systematycznie
W tym tygodniu siedziałam praktycznie cały czas nad swoją pracą bo mam czas do końca listopada aby ja oddac. W grudniu mam zamiar sie bronić
U nas wszystko ok:)
Sami rośnie jak na drożdżach, tylko odkładam za małe ubranka...
Ostatnio mieliśmy dwie gorsze noce ale na przykład dziś noc była boska wyspałam się elegancko:)
Byliśmy juz na bioderkach z USG wszystko ok, ale mały ma przepukline pępkową. Czekam aż skończy 3 mce i bedziemy chodzić na basen:) Lekarz sama mi to zaproponowała chociaż z Ines chodziłam jak miała skończone 3 mce i było super!
Nadal karmie piersią, pokarm jak narazie mam z czego sie bardzo ciesze bo jest to dla mnie mega wygodne. Gdzie z nim nie jestem to wyjmuje cyca i nie denerwuje sie.
Sami uwielbia sie myć - czy włosy czy reszta uwiwlbia. Krzyczy jak go klade juz na reczniku:)
Jutro mamy szczepienie, ale najpierw chce zeby go obejrzeli dokładnie bo jakis katarek sie od niego przyplatał...
Z racji tego, że juz dawno mnie nie było pozwoliłam sobie wstawic fotki:)
moje dwa szczęscia
żabka
z mamusia
z Ineską
trochę sie nie odzywałam ale podglądam Was systematycznie
W tym tygodniu siedziałam praktycznie cały czas nad swoją pracą bo mam czas do końca listopada aby ja oddac. W grudniu mam zamiar sie bronić
U nas wszystko ok:)
Sami rośnie jak na drożdżach, tylko odkładam za małe ubranka...
Ostatnio mieliśmy dwie gorsze noce ale na przykład dziś noc była boska wyspałam się elegancko:)
Byliśmy juz na bioderkach z USG wszystko ok, ale mały ma przepukline pępkową. Czekam aż skończy 3 mce i bedziemy chodzić na basen:) Lekarz sama mi to zaproponowała chociaż z Ines chodziłam jak miała skończone 3 mce i było super!
Nadal karmie piersią, pokarm jak narazie mam z czego sie bardzo ciesze bo jest to dla mnie mega wygodne. Gdzie z nim nie jestem to wyjmuje cyca i nie denerwuje sie.
Sami uwielbia sie myć - czy włosy czy reszta uwiwlbia. Krzyczy jak go klade juz na reczniku:)
Jutro mamy szczepienie, ale najpierw chce zeby go obejrzeli dokładnie bo jakis katarek sie od niego przyplatał...
Z racji tego, że juz dawno mnie nie było pozwoliłam sobie wstawic fotki:)
moje dwa szczęscia
żabka
z mamusia
z Ineską
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 miesiąc temu #227651 przez Marta M
Wow Katy, ja mam fioła na punkcie Twoich dzieciaków, mogłabym na nie patrzeć i patrzeć..są przepiękne
A u nas jak nie skok to nie wiem co sie z mala dzieje, nic tylko od dwoch dni ryczy jak najeta i wogole sie tym nie meczy, nic nie uspokaja, a mnie wlosy deba staja jak ja slysze
A u nas jak nie skok to nie wiem co sie z mala dzieje, nic tylko od dwoch dni ryczy jak najeta i wogole sie tym nie meczy, nic nie uspokaja, a mnie wlosy deba staja jak ja slysze
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #227707 przez gosia2324
A ja znow witam sie jak juz trzeba isc spac !
Caly dzien poza damem, u jednych i drugich rodzicow.
Teraz dzieci juz spia i ja tez juz padam a jest dopiero 20,00.
Katy nie znikaj na tak dlugi
Pisz co u Was slychac, zdjecia dzieci cudne!!!!!
Marta moja Jagodka placzę zawsze przed wieczornym zaśnięciem i tez wyc mi sie chce bo nie wiem czemu tak sie dzieje i nie potrafie jej pomoc
Moj maz jutro idzie na 14.00 do pracy i wroci w srode
i caly listopad taki ma, dzien w domu i 2 w pracy !!!!!!
ech ....
Caly dzien poza damem, u jednych i drugich rodzicow.
Teraz dzieci juz spia i ja tez juz padam a jest dopiero 20,00.
Katy nie znikaj na tak dlugi
Pisz co u Was slychac, zdjecia dzieci cudne!!!!!
Marta moja Jagodka placzę zawsze przed wieczornym zaśnięciem i tez wyc mi sie chce bo nie wiem czemu tak sie dzieje i nie potrafie jej pomoc
Moj maz jutro idzie na 14.00 do pracy i wroci w srode
i caly listopad taki ma, dzien w domu i 2 w pracy !!!!!!
ech ....
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #227771 przez Agusia83
Hejka...Dzis Emilka przeszla sama siebie...spala jedynie od 9 do 12...gdzie juz ja musialam budzic...a pozniej przez reszte dnia miala kilka 10 minutowych drzemek i tyle...przed 20 po kapieli i papnku zasnela...mam nadzieje, ze z racji tego braku snu Emilka bedzie miala pieknie przespana noc...
A ja znow swoje...dalej martwie sie jej kupami...nie widze konca tej zieleni i zastanawiam sie czy jutro nie pojade do szpitala....skoro dr w przychodni nie moze sie wyznac czym to moze byc spowodowane...
Gosia, ja tez jestem juz padnieta...oczy mam na zapalkach...zaraz sie myje i chyba ide nynac...w TV jak zwykle w niedziele wielkie "G"...
Katy, sliczne sa Twoje dzieciaki....Gosia ma racje, nie opuszczaj nas na tak dlugo i czesciej pokazuj pociechy P.S. z Ciebie to niezla laska
Marta dzis Emisia tez czesto ryczala..nie wiedzialam juz o co chodzi...byla przewinieta, nakarmiona, bus byl miekki...lezala kolo mnie, pokazywalam jej zabawki..momentami byla usmiechnieta i zadowolona a nagle zaczynala plakac...i co robila mama?Brala na rece...kurcze, ja chyba ja tak nauczylam....no i babcia....
A ja znow swoje...dalej martwie sie jej kupami...nie widze konca tej zieleni i zastanawiam sie czy jutro nie pojade do szpitala....skoro dr w przychodni nie moze sie wyznac czym to moze byc spowodowane...
Gosia, ja tez jestem juz padnieta...oczy mam na zapalkach...zaraz sie myje i chyba ide nynac...w TV jak zwykle w niedziele wielkie "G"...
Katy, sliczne sa Twoje dzieciaki....Gosia ma racje, nie opuszczaj nas na tak dlugo i czesciej pokazuj pociechy P.S. z Ciebie to niezla laska
Marta dzis Emisia tez czesto ryczala..nie wiedzialam juz o co chodzi...byla przewinieta, nakarmiona, bus byl miekki...lezala kolo mnie, pokazywalam jej zabawki..momentami byla usmiechnieta i zadowolona a nagle zaczynala plakac...i co robila mama?Brala na rece...kurcze, ja chyba ja tak nauczylam....no i babcia....
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej