BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #228642 przez pati-m
bewipo - ja Cię rozumiem bo mi też się zatęskniło :) Dwa dni temu przejeżdżałam obok przychodni gdzie przyjmuje moja ginka i aż westchnęłam bo tak mi się żal zrobiło :) Może to głupie, ale brakuje mi tych regularnych wizyt na które czekałam z niecierpliwością, gdzie podglądaliśmy na usg Kacpra, gdzie odliczało się każdy tydzień :) Mój mąż się ze mnie śmieje i mówi, że przecież teraz mam go cały czas i ciągle mogę na niego patrzeć :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #228647 przez beti
Ale to nie to samo....jednakowo miłe i cudowne, ale nie to samo :D trochę inna magia :D
13 lata 2 miesiąc temu #228651 przez pati-m
beti napisał:

Ale to nie to samo....jednakowo miłe i cudowne, ale nie to samo :D trochę inna magia :D

no bo tylko my - kobiety potrafimy to zrozumieć :)
13 lata 2 miesiąc temu #228652 przez bewipo
fanka napisał:

kurde "przespałam" swaty na forum i dla mojego Dawida już chyba brakło dziewczyny??? ;-(

fanka my wolne jesteśmy ;) fotka na stronie 1005 ;)
13 lata 2 miesiąc temu #228678 przez pati-m
Dziewczyny, a mówiłam Wam że zarejstrowałam się na tej stronce Bebilonu co któraś z Was kiedyś polecała jak jeszcze w ciąży byłyśmy, no i przysłali mi dla Kacpra tego białego misia :) Jak chcecie misiaka dla swoich maluszków to śmiało polecam - darmowa rejestracja, wypełnia się tylko ankietę i przesyłka też na ich koszt, nie zapłaciłam nawet grosika, a Kacper ma małego, białego misiaka :)
13 lata 2 miesiąc temu #228682 przez beti
Ja też to wypełniałam, ale nam nie przysłali :(
13 lata 2 miesiąc temu #228685 przez pati-m
beti - a uaktualniałaś dane? bo ja najpierw rejstrowałam się jako mama w ciąży, a potem sie zalogowałam na ich stronce na swoje konto i musiałam uaktualnić, że już urodziłam, że synka, kiedy i jak ma na imię i wtedy dostałam potwierdzenie, że wyślą powitalną paczkę z misiem.
13 lata 2 miesiąc temu #228693 przez gosia2324
Jestem i ja umeczona jak dzika swinia :dry: :blink:
Maz w pracy do srody ... :huh:

Kuba spi ze mna a Jagdka ok 16.00 nie zasnela do 19.30 :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Myslalam ze padne, nie wiem co jej jest jest tak cholernie zmeczona, a spi po 4 mnuti i zmnow oczy jak 5 zl ...

Uplakala sie znow pol godziny, i padla :(

A co do ciazy to jak KOCHAM ten stan i jest mi przykro ze maz juz jest na NIE jesli chodzi o jeszcze jedno dziecko, ja bym chciala ale moze za 4 lata ...
Teskni mi sie za tymi pieknymi przezyciami i za porodem, tez :)
Serio :P
13 lata 2 miesiąc temu #228710 przez pati-m
gosia - stan piękny owszem owszem, ale za porodem Ci się tęskni?
13 lata 2 miesiąc temu #228716 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia - stan piękny owszem owszem, ale za porodem Ci się tęskni?

Nie za bolem,choc u mnie tego bolu duzo nie bylo,
Dla mnie porod to bylo cos magicznego...
To jak dostalam dziecko,na brzuch i wreszcie moglam je zobaczyc Bezcenne!!!!

Strasznie mnie to wzrusza i czesto przed snem przypominam sobie jak to bylo .
13 lata 2 miesiąc temu #228720 przez pati-m
gosia - no ja niestety czegoś takiego nie przeżyłam, bo Kacperka musieli od razu zabrać do inkubatora. Ale muszę przyznać, że gdy zaczał się mój poród to od razu podczas bóli krzyżowych pomyślałam - to pierwsze i ostatnie dziecko :) A teraz o bólu nie pamiętam, wydaje mi się że aż tak bardzo nie bolało i może za jakieś 2 latka pomyślimy o kolejnym maluszku - obowiązkowo dziewczynka :)
13 lata 2 miesiąc temu #228722 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia - no ja niestety czegoś takiego nie przeżyłam, bo Kacperka musieli od razu zabrać do inkubatora. Ale muszę przyznać, że gdy zaczał się mój poród to od razu podczas bóli krzyżowych pomyślałam - to pierwsze i ostatnie dziecko :) A teraz o bólu nie pamiętam, wydaje mi się że aż tak bardzo nie bolało i może za jakieś 2 latka pomyślimy o kolejnym maluszku - obowiązkowo dziewczynka :)

:)
Córka córka córka musi byc :)
Jak nie ma córki to do powtórki, córka musi byc :woohoo: :silly: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #228730 przez beti
Pati, uaktualniałam...tzn chyba...muszę sprawdzić :P

Dajcie receptę na tę córkę...mi się za porodem nie tęskni :( a wręcz przeciwnie wrrr....
13 lata 2 miesiąc temu #228741 przez gosia2324
Ja niestety przepisu nie znam, bo mial byc chlopak :)

Ale trzecia tez mogłaby byc corka :)
13 lata 2 miesiąc temu #228849 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Dziewczynki ogarniam mą inż i jakoś brak czasu mi na co kolwiek...
Wszystkie dzieciaczki cudowne kochane i piękne :kiss:
Beti jeszcze od cioci Pyski ucałuj z okazji 2 miesięcy :kiss:

a co do ciązy to i mi sie teskni za tymi kopniakami na które czekałam co rano ach ach... i te wizyty u gina tzn USG :P

a co do dzieci to i ja chce córeczke :) my planujemy 3 dzieciaczków a(chodz przez myśl nam 4 przeszło:P )

a co do porodów to jak by się dało to obejść... u nas nie było tej magii położenia dzidzi na brzuszku :( tylko 12 h męczarnia zakończona cc a całkiem inaczej sobie to wyobrażałam no ale może następnym się uda i bede wiedziała o czym mówicie :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia