- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229642 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
JAgódka, KAcper buziaki na dwa miesiace
JAgodka masz superowa kreacje, az pozazdroscilam szkoda, ze nie moj rozmiar
Witam sie wogole
MArtuś wszsytkiego naj naj naj
Nunka przysnela, mam nadzieje, ze na troche dluzej niz 5 minut.
Musze dzisiaj sie na szczepienie wkoncu umowic...
Fanka kurka roznica jest ogromna... hehe a mi sie caly czas wydaje, ze Nunka to taka kruszynka malenka
Przepraszam, ze Was tak napastuje zdjeciami Nunki nie gniewajcie sie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
JAgodka masz superowa kreacje, az pozazdroscilam szkoda, ze nie moj rozmiar
Witam sie wogole
MArtuś wszsytkiego naj naj naj
Nunka przysnela, mam nadzieje, ze na troche dluzej niz 5 minut.
Musze dzisiaj sie na szczepienie wkoncu umowic...
Fanka kurka roznica jest ogromna... hehe a mi sie caly czas wydaje, ze Nunka to taka kruszynka malenka
Przepraszam, ze Was tak napastuje zdjeciami Nunki nie gniewajcie sie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229657 przez pati-m
Marta - sto lat kochana!
Monia - a napastuj śmiało, bo nunka jest cudna
Dziewczyny ja nie wiem co mojemu Kacprowi się stało. Od dwóch dni jest taki marudny, że szok. W nocy budzi się co godzinę, a w dzień robi tylko krótkie 10min. drzemki. Straaaaasznie się ślini, aż mu musiałam śliniak założyć, bo inaczej bluzka w 5min. cała mokra i cały czas wkłada rączki do buzi, ssie jakby był strasznie wygłodniały, ale mleka nie chce. Tzn. je normalnie wtedy, gdy chce i wtedy jest bez płaczu, ale poza tym to co jakiś czas podkuwka, aż mi go szkoda Czytałam trochę i znalazłam informację, że to może być ból dziąseł z powodu ząbkowania. Aż nie chce mi się w to wierzyć, ale podobno to możliwe już nawet w 2-gim miesiącu. Co Wy o tym myślicie? Mnie już ręce bolą od kołysania i przytulania. Zastanawiam się nawet czy nie iść z nim do naszego pediatry.
Monia - a napastuj śmiało, bo nunka jest cudna
Dziewczyny ja nie wiem co mojemu Kacprowi się stało. Od dwóch dni jest taki marudny, że szok. W nocy budzi się co godzinę, a w dzień robi tylko krótkie 10min. drzemki. Straaaaasznie się ślini, aż mu musiałam śliniak założyć, bo inaczej bluzka w 5min. cała mokra i cały czas wkłada rączki do buzi, ssie jakby był strasznie wygłodniały, ale mleka nie chce. Tzn. je normalnie wtedy, gdy chce i wtedy jest bez płaczu, ale poza tym to co jakiś czas podkuwka, aż mi go szkoda Czytałam trochę i znalazłam informację, że to może być ból dziąseł z powodu ząbkowania. Aż nie chce mi się w to wierzyć, ale podobno to możliwe już nawet w 2-gim miesiącu. Co Wy o tym myślicie? Mnie już ręce bolą od kołysania i przytulania. Zastanawiam się nawet czy nie iść z nim do naszego pediatry.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229669 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati to moze byc skok...
to, ze sie slini to czytalam, ze przygotowanie do mowy, tak samo jak zabawy jezykim.
O zabkowaniu od 2 miesiaca nie slyszalam.
Do pediatry zawsze mozna isc, wkoncu od tego jest zeby zbadac malca i uspokoic mame
Trzymam kciuki Pati
to, ze sie slini to czytalam, ze przygotowanie do mowy, tak samo jak zabawy jezykim.
O zabkowaniu od 2 miesiaca nie slyszalam.
Do pediatry zawsze mozna isc, wkoncu od tego jest zeby zbadac malca i uspokoic mame
Trzymam kciuki Pati
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229671 przez beti
Czesc laseczki, a ja pisze do Was od fryzjera trzeba się wreszcie wziac za siebie
Dziekujemy z Filipkiem za mile slowa!!
Jagodka, Kacperek wszystkiego najlepszego Wam zyczymy, duuuuzo mleka i calusow od Rodzicow
Marta, wszystkiego najz okazji urodzin!!
Pati, kurcze ale roznica!!! Kto by pomyslal że nasze dzieci tak szybko rosna... Fifi wazyl w poniedzialek 6200
A Nuna widze, że poczucie humoru po mamie odIedziczyla
A tak w ogole to czy Wam też się wydaje że nasze kolezanki forumowe w wiekszosci już nas nie lubia i wcale do nas nie zagladaja..?
Dziekujemy z Filipkiem za mile slowa!!
Jagodka, Kacperek wszystkiego najlepszego Wam zyczymy, duuuuzo mleka i calusow od Rodzicow
Marta, wszystkiego najz okazji urodzin!!
Pati, kurcze ale roznica!!! Kto by pomyslal że nasze dzieci tak szybko rosna... Fifi wazyl w poniedzialek 6200
A Nuna widze, że poczucie humoru po mamie odIedziczyla
A tak w ogole to czy Wam też się wydaje że nasze kolezanki forumowe w wiekszosci już nas nie lubia i wcale do nas nie zagladaja..?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229684 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti ale emasz fajnie z tym fryzjerem eh.. tez bym poszla ale nie mam kiedy M cale dnie w pracy, moja mama chora i nie ma z kim Nunki nawetna ta godzinke zostawic.
Co do dziewczyn co nie pisza, no coz widocznie nie maja czasu, weny no nie wiem.Przeciez nic na sile nie to nie
Dzwoni czlowiek do przychodni a tam wiecznie zajete... pewnie babska odlozyly sluchawke i kawe pija dziadoki jedne
Co do dziewczyn co nie pisza, no coz widocznie nie maja czasu, weny no nie wiem.Przeciez nic na sile nie to nie
Dzwoni czlowiek do przychodni a tam wiecznie zajete... pewnie babska odlozyly sluchawke i kawe pija dziadoki jedne
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229706 przez pati-m
No rzeczywiście jesteśmy teraz na etapie skoku zgodnie z tym wykresem. Czyli wg niego jeszcze tydzień marudzenia
Znalazłam takie coś www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,2806834.html no i ten artykuł zasugerował mi ten ból dziąsełek, ale też muszę przyznać, że 2m-ce to strasznie wcześnie mi się wydaje.
Właśnie przed chwilą zasnął więc skorzystam z chwili i zasiadam do tej mojej nieszczęsnej pracy
Znalazłam takie coś www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,2806834.html no i ten artykuł zasugerował mi ten ból dziąsełek, ale też muszę przyznać, że 2m-ce to strasznie wcześnie mi się wydaje.
Właśnie przed chwilą zasnął więc skorzystam z chwili i zasiadam do tej mojej nieszczęsnej pracy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229724 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no to dzisiaj szczepienie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #229725 przez gosia2324
Beti cos w tym jest szkoda ...
Tak na stale to jestes Ty, pati,agusia,bewipo,slowiczek,mala,monika,marta .... Hm wasze dzieciaki poznalabym nawet na ulicy
A reszta czeseeeeeeeeeeeeem wpada
Katy, megi, mgielka Wy tez wpadajcie czesciej !!!!
Nunka, malo lez przy szczepieniu )))
Tak na stale to jestes Ty, pati,agusia,bewipo,slowiczek,mala,monika,marta .... Hm wasze dzieciaki poznalabym nawet na ulicy
A reszta czeseeeeeeeeeeeeem wpada
Katy, megi, mgielka Wy tez wpadajcie czesciej !!!!
Nunka, malo lez przy szczepieniu )))
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229729 przez Jagodowamama
Cześć dziewczyny,
ja postaram się wpadać częściej
Po prawie 3 tygodniach bycia aniołkiem moja Jagódka zrobiła się marudna, też liczę na to że to skok
Dzisiaj kończy 2 miesiące, sama sobie gratuluję, że dziecię w jednym kawałku, wszyscy żyjemy i jesteśmy cali i zdrowi
buziaki dla rówieśników mojej małej :*
Po prawie 3 tygodniach bycia aniołkiem moja Jagódka zrobiła się marudna, też liczę na to że to skok
Dzisiaj kończy 2 miesiące, sama sobie gratuluję, że dziecię w jednym kawałku, wszyscy żyjemy i jesteśmy cali i zdrowi
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #229730 przez gosia2324
Jagodowamama napisał:
Jagódka najlepszego
Cześć dziewczyny,
Jagódka najlepszego
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona