- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230859 przez Jagodowamama
Hej dziewczynki
Megi, ale z Ciebie laska, szok, nie ma śladu po ciąży
Beti, śliczne zdjęcia, super wyglądają takie ciepłe kolory
Pyśka, ładna fotka z Franusiem
Gosiu, pozwalasz już Jagódce na forum siedzieć?
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu, nie wiem czemu lekarka nie chciała dać dziś 5w1 tylko samą żółtaczkę a 5w1 żebym za równy miesiąc przyszła...
Generalnie cmokała nad małą, że pokazowy niemowlak, Jagódka waży 6170g!!!
a urodziła się 3500
Co do wózka, ja mieszkam na 3.piętrze bez windy i też czekam zwykle na męża, chustuję małą w domu czasami, ale kupiłam już nosidełko jak ciut podrośnie będziemy śmigać na spacerkach:
www.babytuli.pl/collections/nosideka-ergonomiczne
Megi, ale z Ciebie laska, szok, nie ma śladu po ciąży
Beti, śliczne zdjęcia, super wyglądają takie ciepłe kolory
Pyśka, ładna fotka z Franusiem
Gosiu, pozwalasz już Jagódce na forum siedzieć?
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu, nie wiem czemu lekarka nie chciała dać dziś 5w1 tylko samą żółtaczkę a 5w1 żebym za równy miesiąc przyszła...
Generalnie cmokała nad małą, że pokazowy niemowlak, Jagódka waży 6170g!!!
a urodziła się 3500
Co do wózka, ja mieszkam na 3.piętrze bez windy i też czekam zwykle na męża, chustuję małą w domu czasami, ale kupiłam już nosidełko jak ciut podrośnie będziemy śmigać na spacerkach:
www.babytuli.pl/collections/nosideka-ergonomiczne
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #230873 przez Agusia83
Hej dziewczynki...ale mnie tu dawno nie bylo...Emilcia od kilku dni marudna...jak udaje jej sie lezec bez placzu, to jestem zachwycona, niestety ostatnio ma jakies zale i musze brac ja na raczki...wiem, wiem...naucze, bedzie przerabane...ale jak tu takiego placzacego szkraba nie wziasc?
Dzis bylismy na szczepieniu...Emilka byla dzielna...co prawda przy wkluciu bardzo sie zaniosla i poplakala troche, ale tylko po to by za chwilke zasnac:)szczepilismy ja 6w1...mam nadzieje, ze dobrze zrobilismy...a nasza krolwena wazy juz 5100:) Dr powiedziala by nie przejmowac sie kupkami, tak naprawde moga byc w roznych odcieniach teczy, gdy karmi sie piersia...a zreszta to moze byc od kolek...
Dziewczyny, cudowne zdjecia dzieciaczkow...Wszystkie maluchy piekne...poczawsze od przystojniakow, skonczywszy na slicznych modelkach
Jak tylko bede miala wiecej czasu to wrzuce kilka fotek Emisi...'
A czy jest jeszcze choc jeden wolny chlopczyk dla mej dziewczynki?
Jesli chodzi o karmienie, to raczej staram sie jej dawac jedna piers....2 zdarzaja sie w nocy, ale to wowczas jak po jedzonku zrobi kupke...to po przebraniu daje jej druga piers bo wowczas przy niej zasypia i lepiej ja sie odklada do lozeczka...
Dzis bylismy na szczepieniu...Emilka byla dzielna...co prawda przy wkluciu bardzo sie zaniosla i poplakala troche, ale tylko po to by za chwilke zasnac:)szczepilismy ja 6w1...mam nadzieje, ze dobrze zrobilismy...a nasza krolwena wazy juz 5100:) Dr powiedziala by nie przejmowac sie kupkami, tak naprawde moga byc w roznych odcieniach teczy, gdy karmi sie piersia...a zreszta to moze byc od kolek...
Dziewczyny, cudowne zdjecia dzieciaczkow...Wszystkie maluchy piekne...poczawsze od przystojniakow, skonczywszy na slicznych modelkach
Jak tylko bede miala wiecej czasu to wrzuce kilka fotek Emisi...'
A czy jest jeszcze choc jeden wolny chlopczyk dla mej dziewczynki?
Jesli chodzi o karmienie, to raczej staram sie jej dawac jedna piers....2 zdarzaja sie w nocy, ale to wowczas jak po jedzonku zrobi kupke...to po przebraniu daje jej druga piers bo wowczas przy niej zasypia i lepiej ja sie odklada do lozeczka...
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230878 przez Jagodowamama
Moja przy szczepieniu tak się udarła
jeszcze ja ją musiałam przytrzymywać bo mi pielęgniarka kazała
myślałam, że mi serce pęknie, czułam się jakbym ją zdradziła...
Co do karmienia, ja podaję jedną, jak opróżni i do końca i odbije to proponuję jej drugą i ona zwykle bardzo chętnie zjada..
Nie daję jej kompletnie nic innego poza piersią
jeszcze ja ją musiałam przytrzymywać bo mi pielęgniarka kazała
myślałam, że mi serce pęknie, czułam się jakbym ją zdradziła...
Co do karmienia, ja podaję jedną, jak opróżni i do końca i odbije to proponuję jej drugą i ona zwykle bardzo chętnie zjada..
Nie daję jej kompletnie nic innego poza piersią
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #230901 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ej to wychodzi na to , ze Nunka to chyba najlzejsza...
aaaaaa Gosia nie zauwazylam wczesniej zdjecia jest mega!!!!
aaaaaa Gosia nie zauwazylam wczesniej zdjecia jest mega!!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230903 przez bewipo
Witam.
Moja mała cos dzisiaj kiepski dzień ma, zasypia tylko na rączkach i nie daje się odłożyć bo od razu wrzask...
Ja daję zawsze z obu piersi, ale pokarmu nie mam nadmiarowo tylko na tyle żeby się najadła.
Dzięki za odpowiedź odnośnie chust Już się nie mogę doczekać instruktorki
Moja mała cos dzisiaj kiepski dzień ma, zasypia tylko na rączkach i nie daje się odłożyć bo od razu wrzask...
Ja daję zawsze z obu piersi, ale pokarmu nie mam nadmiarowo tylko na tyle żeby się najadła.
Dzięki za odpowiedź odnośnie chust Już się nie mogę doczekać instruktorki
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230904 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo buziak dla Anitki na dwa miesiace
a jej zachowaniem obarczylabym skok rozwojowy
a jej zachowaniem obarczylabym skok rozwojowy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230908 przez megi2501
Gosiu czadersko wyglądacie Ty to już do figurki z przed ciąży wróciłaś, jak widać na załączonym obrazku
Ja karmię zawsze z jednej piersi, jeśli opróżni to proponuję drugą. Ale trochę przeważnie popije i nie chce więcej.
Jagodowamama ale córa przybrała ładnie. Zdrowo rośnie
Bewpo i Twój maluszek już 2-msc Wszystkiego, co najpiękniejsze dla Anitki
Ja karmię zawsze z jednej piersi, jeśli opróżni to proponuję drugą. Ale trochę przeważnie popije i nie chce więcej.
Jagodowamama ale córa przybrała ładnie. Zdrowo rośnie
Bewpo i Twój maluszek już 2-msc Wszystkiego, co najpiękniejsze dla Anitki
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230910 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bo wy Wszystkie to juz akie laski jestescie.... az normalnie wam zazdroszcze , bo ja to jak hipopotam niestety wygladam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230925 przez Pyśkaaaa
Monia nie przesadzaj ja Cie prosze mnie nie widziałaś... ja przez ten moj brzuch w depresję popadne jakąś
Bewipo buziak na 2 miesiące
a co do wózków to my nie mamy piwnicy to raz a dwa to boję sie zostawić wózek bo ani domofonu ani nic drzwi otwarte... a wózek waży 18 kg
Bewipo buziak na 2 miesiące
a co do wózków to my nie mamy piwnicy to raz a dwa to boję sie zostawić wózek bo ani domofonu ani nic drzwi otwarte... a wózek waży 18 kg
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230945 przez fanka
Gosia już nam małą forumowiczkę wychowujesz
dziewczyny figury macie rewelacja, ja czuję się i wyglądam jak słonica , a flak na brzuchu wisi okropny i muszę się specjalnymi majtami ściskać.
Dziś byłam zakupić jakiś strój na chrzest i nawet mi się udało ale rozmiar masakra- 2 rozmiary większe niż przed ciążą, a niby tylko 5 kg z ciąży mi zostało
dziewczyny figury macie rewelacja, ja czuję się i wyglądam jak słonica , a flak na brzuchu wisi okropny i muszę się specjalnymi majtami ściskać.
Dziś byłam zakupić jakiś strój na chrzest i nawet mi się udało ale rozmiar masakra- 2 rozmiary większe niż przed ciążą, a niby tylko 5 kg z ciąży mi zostało
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230950 przez Jagodowamama
Ja na pocieszenie powiem, że wolniejsza utrata kg też ma swoje plusy - skóra ładnie się obkurczy jak będzie mieć więcej czasu
Ja mam zapasowe 4kg...
Córa mi padła po szczepieniu, śpi jak zabita od 15:00, ciekawe jaka noc będzie..
Ja mam zapasowe 4kg...
Córa mi padła po szczepieniu, śpi jak zabita od 15:00, ciekawe jaka noc będzie..
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230955 przez ewelinaa
Szczepienie rotawirusowe za nami - jak to powiedziała pielęgniarka: "malutki obiadek za 300zł" Czemu to wszystko takie drogie
Kinga waży 4900.
Zmieniamy mleko na Bebilon Comfort.
Pati - Ty chyba dajesz to mleczko dzieciaczkowi? Jest ono bardziej gęste niż normalne, nie ma problemu z wypływaniem z butelki? Czy używacie smoczków z większą ilością dziurek?
Jeśli to nie pomoże na brzuszek to za kilka dni mam zacząć podawać BIOGAIA - używał tego ktoś? Bo ja słyszałam tylko o Dicoflorze, o tym nic
A jeśli chodzi o spacery i wózek - nasz ciągle stoi na dole przy wejściu, razem z czterema innymi wózkami. Ale i tak teraz wózka rzadko używam, na spacery wychodzimy w chuście:)
Kinga waży 4900.
Zmieniamy mleko na Bebilon Comfort.
Pati - Ty chyba dajesz to mleczko dzieciaczkowi? Jest ono bardziej gęste niż normalne, nie ma problemu z wypływaniem z butelki? Czy używacie smoczków z większą ilością dziurek?
Jeśli to nie pomoże na brzuszek to za kilka dni mam zacząć podawać BIOGAIA - używał tego ktoś? Bo ja słyszałam tylko o Dicoflorze, o tym nic
A jeśli chodzi o spacery i wózek - nasz ciągle stoi na dole przy wejściu, razem z czterema innymi wózkami. Ale i tak teraz wózka rzadko używam, na spacery wychodzimy w chuście:)
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #230962 przez gosia2324
Anitka buziaczki na 2 misiac zycia
dziekujemy za komplementy, ja mam 1,5 na plusie, a brzuch jak slonia ucho wisi
chyba nic juz sie z tym nie da zrobic, jedynie upchnac w spodnie
A niech tam
Jagodka zawsze z mama na forum siedzi i śledzi co u wrześniowych bobasów słychać
Teraz wykąpana,nakarmiona wisi na moich rekach
dziekujemy za komplementy, ja mam 1,5 na plusie, a brzuch jak slonia ucho wisi
chyba nic juz sie z tym nie da zrobic, jedynie upchnac w spodnie
A niech tam
Jagodka zawsze z mama na forum siedzi i śledzi co u wrześniowych bobasów słychać
Teraz wykąpana,nakarmiona wisi na moich rekach
Moderatorzy: ilona