- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231117 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
e gdzie tam o 4 obowiazkowo jedzenie co jak co ale butli nie przespi hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #231127 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
u mnie celibat od 5 mies ciazy a recepta w potrwelu nie wykupiona
trzeba to zmienic
A tak swoja droga to ciekaw ktora z Was opierwsza postara sie o rodzenstwo dla swojej wrzesnowej dzidz
Monia, ale moze za to cala noc przespi?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie celibat od 5 mies ciazy a recepta w potrwelu nie wykupiona
trzeba to zmienic
A tak swoja droga to ciekaw ktora z Was opierwsza postara sie o rodzenstwo dla swojej wrzesnowej dzidz
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231139 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nie Agus nie jeszcze punkt 12 w nocy oczy jak piec zloty i butla tyle to zreszta bm jej nie pozwolila bez jedzenia
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231142 przez Mała
Witam, strasznie się za Wami stęskniłam.
Moja Ola ma uczulenie na mleko i normalnie masakra, nic mlecznego nie mogę jeść, a jak chcę kupić ciastka to stoję przy półce i czytam skład Cała głowa w skorupie, uszy popękane aż do krwi i mega problem z gazami i kupą (już 5 dzień nic). Rośnie jak na drożdżach, waży 4800 g, w 1,5 tyg. przybrała 500g, grubasek mamy.
Ja też poszukuję zięcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny jakie Wy szczupłe i śliczne jesteście. Ja niby po Oli mam 1 kg na plusie, ale ja przed ciążą nie czułam się dobrze w swoim ciele po tych nadprogramowych kg po Kamilu. Mam cichą nadzieję, że coś mi może jeszcze spadnie, ale ja jestem mega głodna i ciągle wpitalam, także może być nie wesoło.
Ola dziś w nocy dała czadu, a tak wstaje ok 1, 3, 6. Oby dzisiaj ładnie spała, bo jesteśmy u teściów i śpimy w jednym pokoju i budzi Kamila,a on biedak potem zasnąć nie może i też płacze.
Pozdrawiam Was, obiecuję że niebawem się odezwę.
Moja Ola ma uczulenie na mleko i normalnie masakra, nic mlecznego nie mogę jeść, a jak chcę kupić ciastka to stoję przy półce i czytam skład Cała głowa w skorupie, uszy popękane aż do krwi i mega problem z gazami i kupą (już 5 dzień nic). Rośnie jak na drożdżach, waży 4800 g, w 1,5 tyg. przybrała 500g, grubasek mamy.
Ja też poszukuję zięcia
Dziewczyny jakie Wy szczupłe i śliczne jesteście. Ja niby po Oli mam 1 kg na plusie, ale ja przed ciążą nie czułam się dobrze w swoim ciele po tych nadprogramowych kg po Kamilu. Mam cichą nadzieję, że coś mi może jeszcze spadnie, ale ja jestem mega głodna i ciągle wpitalam, także może być nie wesoło.
Ola dziś w nocy dała czadu, a tak wstaje ok 1, 3, 6. Oby dzisiaj ładnie spała, bo jesteśmy u teściów i śpimy w jednym pokoju i budzi Kamila,a on biedak potem zasnąć nie może i też płacze.
Pozdrawiam Was, obiecuję że niebawem się odezwę.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231151 przez gosia2324
Mała napisał:
Mala a jak przed chrzcinami ?
Zalatwilas wszystko ?
A jesli chodzi o ziecia to zapytaj Ole czy moze byc 2 lata starszy Kuba.????
Witam, strasznie się za Wami stęskniłam.
Ja też poszukuję zięcia
Mala a jak przed chrzcinami ?
Zalatwilas wszystko ?
A jesli chodzi o ziecia to zapytaj Ole czy moze byc 2 lata starszy Kuba.????
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 miesiąc temu #231177 przez Mała
Gosia no jak ja mogłam zapomnieć o Kubie , wymarzony zięć
Przed chrzcinami stres jak Ola w kościele się zachowa, a tak poza tym wszystko załatwione.
Szwagier ma synka równy miesiąc młodszego od Oli i jest mega różnica między nimi. Tak w ogóle to mamy wesoło, jeden przestaje płakać to drugi zaczyna. Teść w nocy nic nie słyszy, ale teściowa to chodzi z mega worami pod oczami, ale jest bardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że kobieta jeszcze tydzień wytrzyma i nie padnie z przemęczenia
Przed chrzcinami stres jak Ola w kościele się zachowa, a tak poza tym wszystko załatwione.
Szwagier ma synka równy miesiąc młodszego od Oli i jest mega różnica między nimi. Tak w ogóle to mamy wesoło, jeden przestaje płakać to drugi zaczyna. Teść w nocy nic nie słyszy, ale teściowa to chodzi z mega worami pod oczami, ale jest bardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że kobieta jeszcze tydzień wytrzyma i nie padnie z przemęczenia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231210 przez slowiczek
wow, ale się rozpisałyście
wszystkie dziecinki śliczne - jak zwykle, nie będę z osobna wymieniać bo pewnie kogoś bym pominęła
Gosia - dziś gadałam z Natalką i mówiła, że też ma ochotę na Kubę więc Ola ma konkurencję
wyobraźcie sobie że dziś moja Natalka przespała w nocy prawie 8 h fajnie fajnie ale boję się że takie długie przerwy spowodują powrót okresu a tego nie chcemy
wszystkie dziecinki śliczne - jak zwykle, nie będę z osobna wymieniać bo pewnie kogoś bym pominęła
Gosia - dziś gadałam z Natalką i mówiła, że też ma ochotę na Kubę więc Ola ma konkurencję
wyobraźcie sobie że dziś moja Natalka przespała w nocy prawie 8 h fajnie fajnie ale boję się że takie długie przerwy spowodują powrót okresu a tego nie chcemy
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231216 przez Pyśkaaaa
Mała to teściowa ma wesoło hehe Ola sliczna
Gosia ale zapatulona Twoja Niunia a co do smoczków to my tez w tesco kupowaliśmy i jeszcze w smyku są
Agusia ale ona słodko śpiocha na brzuszku:) żeby Franek tak chciał
a co do kg to mi zosatł jeden na plusie spodnie założe wszystkie tylko brzuch wisi (ble) co do jedzenia to ja nic prawie nie jem ale ide w rzyszłym tyg do gina i jak sie okaże że wsio ok lecę na basen i biorę się za siebie
Gosia ale zapatulona Twoja Niunia a co do smoczków to my tez w tesco kupowaliśmy i jeszcze w smyku są
Agusia ale ona słodko śpiocha na brzuszku:) żeby Franek tak chciał
a co do kg to mi zosatł jeden na plusie spodnie założe wszystkie tylko brzuch wisi (ble) co do jedzenia to ja nic prawie nie jem ale ide w rzyszłym tyg do gina i jak sie okaże że wsio ok lecę na basen i biorę się za siebie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231237 przez fanka
Ewelina- my używamy kropli BioGaia i jest duża poprawa, tyle, że w dzień daję infacol , a raz dziennie na noc Bio Gaia i naprawdę widzę poprawę bo Dawid miał bardzo duże problemy ze wzdęciami, szczególnie w nocy , a teraz już jest dużo lepiej także polecam.
Synowa Anitka- sto lat i wielki buziak z okazji 2- miesięcy
Synowa Anitka- sto lat i wielki buziak z okazji 2- miesięcy
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa