- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #254734 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
M. mi ta piosenke zadedykowal, naa poczatku znajomosci
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254736 przez Agusia83
Hej dziewczynki...
A my bylismy dzis w fabryce zabawek, by moc od elfow kupic kilka prezentow:P..no i Emisia zostala z tesciowa...no i mama sie zdenerwowala jak Emisia zaczela bardzo plakac...bo ona nie jest za tym by dzieci hustac, nosic...wrrr..no i sie nasluchalam, ze jak jest w domu i ma ubranego bodziaka i polspiochy, to jest jej na pewno zimno, bo ma zimne raczki....i znow zaczelo sie tlumaczenie...wrr...nienawidze tego
A wczoraj Emilka byla tak marudna, ze zasnela dopiero o 23...ale dziewczyny, moja cora spala do 6 rano.... doslownie nieslychane dla mnie i moich cyckow...wkladki mi przesiakly i wstalam z plamami
Monia, super, ze przygotowania ida Wam tak szybko...nam to troche sie wloklo...ale bardzo lubilam te czynnosci...jak bedziesz wybierac suknie, to podeslij nam jakies linki
Jesli chodzi o ciotke...to przydalaby sie jej niezla reprymenda...jak mozna sie w tak skandaliczny sposob zachowac w stosunku do kobiety, ktora stracila dziecko...
Gosia, Twoje szkraby sa cudne...a zdjecia z takich kapieli fantastyczne...
Mala, ale Olcia jest sliczna...a ten jej smiech jest rozbrajajacy...ogladajac filmik geba sama mi sie smiala:)
Pyskaa, mam nadzieje, ze juz niebawem wszystko Wam sie ulozy...zalatwicie chrzest i dojdziesz do ladu z T...chociaz z tym roznie bywa...a raczej z ta
Pati, bidulko...ale Cie dlugo trzyma to chorobsko...dasz kochana rade...nie przejmuj sie siostra, chociaz latwo sie mowi, a raczej pisze...mnie sie wydaje, ze nie przemyslala tego co Ci powiedziala, po prostu palnela glupote...oby zastanowila sie i przeprosila...
Lily, Jasiu cudny...i jaki duzy chlopczyk...w zyciu bym nie powiedziala, ze ma 3 miesiace...przystojniak z niego...
A my bylismy dzis w fabryce zabawek, by moc od elfow kupic kilka prezentow:P..no i Emisia zostala z tesciowa...no i mama sie zdenerwowala jak Emisia zaczela bardzo plakac...bo ona nie jest za tym by dzieci hustac, nosic...wrrr..no i sie nasluchalam, ze jak jest w domu i ma ubranego bodziaka i polspiochy, to jest jej na pewno zimno, bo ma zimne raczki....i znow zaczelo sie tlumaczenie...wrr...nienawidze tego
A wczoraj Emilka byla tak marudna, ze zasnela dopiero o 23...ale dziewczyny, moja cora spala do 6 rano.... doslownie nieslychane dla mnie i moich cyckow...wkladki mi przesiakly i wstalam z plamami
Monia, super, ze przygotowania ida Wam tak szybko...nam to troche sie wloklo...ale bardzo lubilam te czynnosci...jak bedziesz wybierac suknie, to podeslij nam jakies linki
Jesli chodzi o ciotke...to przydalaby sie jej niezla reprymenda...jak mozna sie w tak skandaliczny sposob zachowac w stosunku do kobiety, ktora stracila dziecko...
Gosia, Twoje szkraby sa cudne...a zdjecia z takich kapieli fantastyczne...
Mala, ale Olcia jest sliczna...a ten jej smiech jest rozbrajajacy...ogladajac filmik geba sama mi sie smiala:)
Pyskaa, mam nadzieje, ze juz niebawem wszystko Wam sie ulozy...zalatwicie chrzest i dojdziesz do ladu z T...chociaz z tym roznie bywa...a raczej z ta
Pati, bidulko...ale Cie dlugo trzyma to chorobsko...dasz kochana rade...nie przejmuj sie siostra, chociaz latwo sie mowi, a raczej pisze...mnie sie wydaje, ze nie przemyslala tego co Ci powiedziala, po prostu palnela glupote...oby zastanowila sie i przeprosila...
Lily, Jasiu cudny...i jaki duzy chlopczyk...w zyciu bym nie powiedziala, ze ma 3 miesiace...przystojniak z niego...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254741 przez LILY
Ha Ha Agusia bo nie ma trzech, ma dopiero 2 i poł
A tak na serio to jak się urodzil to ludzie mówili że wygląda jakby miał 2,3 miesiące a teraz mówią że wygląda jakby miał roczek
Jego kuzynka ma 11 miesięcy i waży niecałe 9 kg on ma 2 i pół i waży prawie 8
A tam sie teściową nie przejmuj
A tak na serio to jak się urodzil to ludzie mówili że wygląda jakby miał 2,3 miesiące a teraz mówią że wygląda jakby miał roczek
Jego kuzynka ma 11 miesięcy i waży niecałe 9 kg on ma 2 i pół i waży prawie 8
A tam sie teściową nie przejmuj
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254742 przez LILY
Marta M napisał:
No to gratulacje Marta
Hej, nadrobie Was jak bede miec czas, wpadlam tylko powiedziec ze usg mozgu ok, nie ma zadnych wodniakow, neurologa mamy we czwartek...postaram sie wnet odezwac, ale mam teraz mase zalatwien...3majcie sie cieplutko kochane
No to gratulacje Marta
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254743 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MArtus trzymamy kciuki
Lece sie polozyc spokojnej nocy dziewczynki
Lece sie polozyc spokojnej nocy dziewczynki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254744 przez Agusia83
Marta, na pewno wszytsko bedzie dobrze..
Lily...tylko mnie chodzilo o to, ze nie wyglada na swoj wiek, tylko na o wiele starszego chlopczyka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosze byscie trzymaly jutro za nas kciuki, bo idziemy do szpitala zbadac Emisi sluch...po porodzie w obydwu uszkach wyszla jej kontrola...mam nadzieje, ze wsyztsko bedzie dobrze...
A teraz sie zegnam...spokojnych snow
Lily...tylko mnie chodzilo o to, ze nie wyglada na swoj wiek, tylko na o wiele starszego chlopczyka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosze byscie trzymaly jutro za nas kciuki, bo idziemy do szpitala zbadac Emisi sluch...po porodzie w obydwu uszkach wyszla jej kontrola...mam nadzieje, ze wsyztsko bedzie dobrze...
A teraz sie zegnam...spokojnych snow
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Agusia83.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254749 przez mgielka22
Jak dziecko sie smieje przez sen to znaczy ze jest zdrowe
Slodkich senkow Kochane :*
Ja sie strasze i ogladam duchy na Discovery World uwielbiam ten program
Slodkich senkow Kochane :*
Ja sie strasze i ogladam duchy na Discovery World uwielbiam ten program
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez mgielka22.
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254773 przez Edyta1986
witam sie wtorkowo
wszystkie dzieciaczki cudne i kochane
beti to dobrze ze Wam zwiekszyli zajecia bo wczoraj przy mnie babka z recepcji mowila jednej mamie ze ma narazie nie przychodzic bo jest tyle dzieci ze nie ma juz godzin na zapisy :/ a ponoc jest ponad 120 dzieciaczkow...
my jeszcze dzis i jutro i we czwartek kontrola u neurologa-zobaczymy co zadecyduje chociaz Wojtek zaczal dzwigac glowe z lezenia w koncu ale jeszcze ta asymetria :/
uciekamy na zajecia, zycze milego dzionka
a tu usmiech Mona Lizy dla wszystkich forumowych cioc
i raczki w gore
wszystkie dzieciaczki cudne i kochane
beti to dobrze ze Wam zwiekszyli zajecia bo wczoraj przy mnie babka z recepcji mowila jednej mamie ze ma narazie nie przychodzic bo jest tyle dzieci ze nie ma juz godzin na zapisy :/ a ponoc jest ponad 120 dzieciaczkow...
my jeszcze dzis i jutro i we czwartek kontrola u neurologa-zobaczymy co zadecyduje chociaz Wojtek zaczal dzwigac glowe z lezenia w koncu ale jeszcze ta asymetria :/
uciekamy na zajecia, zycze milego dzionka
a tu usmiech Mona Lizy dla wszystkich forumowych cioc
i raczki w gore
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Edyta1986.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
Moderatorzy: ilona