BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #116285 przez slowiczek
ja też mam problem bo najczęściej zapominam pinu do karty i numeru klienta i nie mogę się zalogować do konta :(
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116286 przez Agusia83
No wlasnie, to zapominanie...przewaznie cos gdzies poloze a po sekundzie zapominam gdzie lub co to bylo...haha...i przez to czuje sie momentami jak idiotka :silly:

Znalazlam nasz wozek:)
13 lata 7 miesiąc temu #116294 przez SYLWIA
Ja myślę o zakupie Mutsy transporter. Nie ma pompowanych kół, więc nie muszę się martwić jak zejdzie powietrze ;)Ale jest przede wszystkim lekki i łatwo się prowadzi.

Choć koleżanka dziś do mnie dzwoniła i poleca też Coletto Mateteo. Ma fajną funkcję obrót 360 stopni.

coletto.pl/wozek.php/matteo/12

I powiem Wam szczerze, że nie mam zielonego pojęcia jaki wybrać.

[url=http://www.su
13 lata 7 miesiąc temu #116295 przez magdamagda1988
Agusia bardzo fajny ten wozek a jak cenowo? i lekki jest?
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116297 przez Agusia83
Magda, nie chcialas zwrocic sie do Sylwii o ten wozek?
Mni sie podoba izacco z5, bardzo fajnie sie prowadzi, ma pompowane kola, jak to maz mowi, super felgi:P :silly: i jesli chodzi o wage to z gondola troszke ponad 14kg...no i 3 czesciowy, czyli gondola, spacerowka i nosidelko wynosi 1500zl
a to jest pierwszy wozek, ktory podoba sie mezowi i mi :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #116300 przez magdamagda1988
Sylwia czytalam o tym mutsy i ma dobrz opinie ogolenie jest duzy wybor i juz mnie glowa boli od wybierania tych wozkow... i ceny sa naprawde wygorowane...
13 lata 7 miesiąc temu #116302 przez magdamagda1988
ja sie ogolnie zastanawiam nad kupnem wozka w polsce tylko bede musia to zrobic przez internet nie dotykajac go a to troche tak w ciemno... bo tu we francji ceny sa kolosalne wozek 3 w 1 taki jaki mis ie podoba 550 euro niby moglabym tyle wydac bo dostaniemi ok 1500 euro na wyprawke ale wole na co innego wydac zreszta wiadomo ze dzidzia szybko wyrasta ze wszystkiego
13 lata 7 miesiąc temu #116306 przez kasia79
byłam w biedronce i kupiłam 2 paczki body 62 i 68 jakieś takie duże, ale śliczne, niewiele ich zostało.
13 lata 7 miesiąc temu #116307 przez pati-m
Hej dziewczynki :)
Ja właśnie siedzę i piszę pracę na uczelnię ;) I zapał mam niesamowity :P W ramach przerwy postanowiłam Was troszkę podczytać :)
Temat wózków też już przeglądałam gdzie się da, a i tak póki co nie mamy pojęcia co kupimy. Od tego czytania zachciało mi się znów pobuszować w internecie i pooglądać jakieś modele, ale nu nu nu, trzeba do pisania wracać.

Ale przed tym zjem sobie chyba coś słodkiego, żeby mi się mały obudził i zaczął wspierać mamusie w nauce :)

Buziole :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #116309 przez Agusia83
Pati, napisz piekna prace na 5 :)

A ja wlasnie zjadlam zupke i wiecie co, dalej jestem glodna.... :silly: czuje, ze moglabym zjesc caly gar...hahah...ide zrobic koktajl z truskawek :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #116312 przez mYSZA
ja jak mam wybierać wózek to mi się płakać chce... za duży wybór jak dla mnie;/

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #116315 przez pati-m
mYSZA - łączę się z Tobą w bólu :) Ja mam tak samo jak myślę o wózkach :)

Agusia - postaram się napisać na 5 :silly:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116331 przez Agusia83
A ja znowu siedze na allegro i patrze na ciuszki....Znow bym cos kupila, ale sama nie wiem...mamy jeszcze troszke czasu, nie? A kto wie, moze jeszcze cos dostaniemy...
Musze sie wziasc w garsc...w koncu moja mama mowila, ze za tydzien przysiadziemy i kupimy calusne ubranka :lol:

Dziewczyny, a slyszalyscie dobre opinie o pieluchach bella happy? Bo na allegro sa bardzo tanie i tak sie zastanawiam...
13 lata 7 miesiąc temu #116332 przez Dorciaition
13 lata 7 miesiąc temu #116333 przez Agusia83
Dorcia, bardzo ladny...szkoda, ze nie ma zdjecia fotelika....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia