- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116334 przez Pyśkaaaa
sposcic was na chwile z oczu i mnóstwo postow ale ja tak lubie was czytac
Agusia z tym czasem tak sie zdaje a leci ze hoho... ja nie slyszalam nic o tych pieluchach..
a co do wózków my bedziemy mieli emaljunge ( czy tak to sie pisze..?)
ja dzis poszlam na zakupki dla maluszka i kupilam body w 5-10-15 30 zl za 3 szt i bylam w smyku kupic rozek ale sa tak popszebierane ze zamowie na allegro kupilam 2 cieńsze czapki i skarpetki... zaraz wam wstawie fotki
Agusia z tym czasem tak sie zdaje a leci ze hoho... ja nie slyszalam nic o tych pieluchach..
a co do wózków my bedziemy mieli emaljunge ( czy tak to sie pisze..?)
ja dzis poszlam na zakupki dla maluszka i kupilam body w 5-10-15 30 zl za 3 szt i bylam w smyku kupic rozek ale sa tak popszebierane ze zamowie na allegro kupilam 2 cieńsze czapki i skarpetki... zaraz wam wstawie fotki
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116351 przez beti
Dorciaition napisał:
My też jesteśmy za Jedo Fyn 4ds- doskonałe opinie, łatwo się prowadzi, bardzo lekki (w porównaniu z innymi), amortyzacja i duża gondola...podoba nam sie kolor 132, ale fotelik do tego maxi cosi, bo jakoś nie mam zaufania do tych fotelików no-name, widziałam dzisiaj Fyna z Maxi Cosi citi i wygląda rewelacyjnie, wcale nie widać adaptera, tak jakby ten fotelik był stworzony do tego wózka...
Tu jest
allegro.pl/jedo-fyn-4ds-2011-spac-gond-f...tis-i1597685076.html
My też jesteśmy za Jedo Fyn 4ds- doskonałe opinie, łatwo się prowadzi, bardzo lekki (w porównaniu z innymi), amortyzacja i duża gondola...podoba nam sie kolor 132, ale fotelik do tego maxi cosi, bo jakoś nie mam zaufania do tych fotelików no-name, widziałam dzisiaj Fyna z Maxi Cosi citi i wygląda rewelacyjnie, wcale nie widać adaptera, tak jakby ten fotelik był stworzony do tego wózka...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116358 przez beti
Agusia83 napisał:
Agusia,
zobacz sobie bebetto solaris jeszcze...jest niemalże identyczny...tylko ma chyba więcej opcji kolorytycznych i wzorów do wyboru ale cała budowa ta sama....)
Wlasnie, dziewczyny, bardzo Wam dziekuje ostatnio w ogole nie mam glowy do nazw...zapominam najprostsze rzeczy
Agusia,
zobacz sobie bebetto solaris jeszcze...jest niemalże identyczny...tylko ma chyba więcej opcji kolorytycznych i wzorów do wyboru ale cała budowa ta sama....)
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116368 przez klatina
Słowiczek ja też mam mega smaki na słodycze a zwłaszcza lody - pożeram je codziennie
A przed ciążą to w ogóle prawie słodyczy nie jadłam.
Dorcia, super ten wózek. Ładna gondolka i kolorów jest całe multum do wyboru no i chyba spacerówkę się łatwo montuje. Cena też atrakcyjna. Ja chcę maxi cosi bo się zraziłam do montażu i składania innych wózków.
www.swiatwozkow.pl/maxi-cosi-mura-4-gleb...som-1szt-p-2183.html
A ciuszków to chyba nie ma sensu za dużo kupować. Dużo rzeczy dostaniemy pewnie od znajomych czy rodziny. Ja tylko podstawowe rzeczy kupuję i czekam na rozwój sytuacji
No chyba że na jakieś okazje trafię, albo mi się tak spodoba, że nie wytrzymam
Beti, Dorcia: a wiecie czy się łatwo składa nen wózek Jedo Fyn 4ds? Może warto go sprawdzić. Chciałam X-landera ale ciężko się składało i przepięcie spacerówki to jakieś nieporozumienie.
A przed ciążą to w ogóle prawie słodyczy nie jadłam.
Dorcia, super ten wózek. Ładna gondolka i kolorów jest całe multum do wyboru no i chyba spacerówkę się łatwo montuje. Cena też atrakcyjna. Ja chcę maxi cosi bo się zraziłam do montażu i składania innych wózków.
www.swiatwozkow.pl/maxi-cosi-mura-4-gleb...som-1szt-p-2183.html
A ciuszków to chyba nie ma sensu za dużo kupować. Dużo rzeczy dostaniemy pewnie od znajomych czy rodziny. Ja tylko podstawowe rzeczy kupuję i czekam na rozwój sytuacji
No chyba że na jakieś okazje trafię, albo mi się tak spodoba, że nie wytrzymam
Beti, Dorcia: a wiecie czy się łatwo składa nen wózek Jedo Fyn 4ds? Może warto go sprawdzić. Chciałam X-landera ale ciężko się składało i przepięcie spacerówki to jakieś nieporozumienie.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez klatina.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116369 przez Dorciaition
Beti dzięki za info o tym foteliku. Tez musze to przeanalizować. Mam jeszcze czas, ale na wózek już od dawna jestem zdecydowana.
Klatina z ciuszkami to prawda. Przeważnie rodzina i znajomi na pierwsze urodziny własnie jakieś ciuszki kupują
Klatina z ciuszkami to prawda. Przeważnie rodzina i znajomi na pierwsze urodziny własnie jakieś ciuszki kupują
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116378 przez pati-m
Dziewczyny, a słyszałyście może coś o tych wózkach firmy coneco?
coneco.pl/index.php?go=chameleon
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116391 przez bewipo
Mojemu mężowi spodobał się taki
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=978
bo moro jest
bo moro jest
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116393 przez kasia79
kupiłam pieluszki
allegro.pl/kolorowe-pieluchy-pieluszki-t...51771.html?source=oo
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #116395 przez Mała
Wózek to też sen z powiek mi spędza. Ja myślę o takim
www.swiatwozkow.pl/peg-perego-duette-sw-...ava-1szt-p-1192.html Tylko muszę wybrać się do jakiegoś sklepu i dowiedzieć się, jaka jest max waga dzieci, a o zgrozo przeważnie jest do 15 kg. Mój Kamil ma już 16 kg.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #116397 przez kasia79
a jeżeli chodzi o wózek to ten mi się mega podoba wariant 01 ten czarno-żółty
allegro.pl/wozek-captiva-slidefx-fotelik...nta-i1598816600.html
co o nim myślicie? widziałam go w sklepie jest świetnie się prowadzi i w sklepie kosztuje 1300zł.
allegro.pl/wozek-captiva-slidefx-fotelik...nta-i1598816600.html
co o nim myślicie? widziałam go w sklepie jest świetnie się prowadzi i w sklepie kosztuje 1300zł.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #116398 przez pati-m
bewipo - ładniutkie te wózki też muszę mężowi pokazać
kasia79 - pieluszki też super, fajnie, że mimo iż tetrowe, to kolorowe chyba też już zamówię... a co do wózka, to przyznam, że pierwszy raz się spotykam z tym modelem. Wygląd mi się bardzo podoba, ale ja osobiście nie wybrałabym żółtego. No ale kolor to już jest sprawa indywidualna A model wózka sobie zapiszę i też spróbuje pojeździć nim w sklepie, żeby wypróbować, bo jest wizualnie naprawdę ładny
kasia79 - pieluszki też super, fajnie, że mimo iż tetrowe, to kolorowe chyba też już zamówię... a co do wózka, to przyznam, że pierwszy raz się spotykam z tym modelem. Wygląd mi się bardzo podoba, ale ja osobiście nie wybrałabym żółtego. No ale kolor to już jest sprawa indywidualna A model wózka sobie zapiszę i też spróbuje pojeździć nim w sklepie, żeby wypróbować, bo jest wizualnie naprawdę ładny
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona