BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #116864 przez bewipo
Ciocia na drutach robiła. Teraz jeszcze jakąś sukienkę ma stworzyć i nie wiem co tam jeszcze :)

Ubranka super :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116874 przez Agusia83
Ubranka slodziutkie...wszystkie takie malusie i milusie :lol: jak nasze dzieciaczki beda w nie ubrane to az sie bedzie chcialo je schrupac :silly: ..

Straszne to, co dzieje sie w naszych szpitalach. Maja niesamowity burdel, bo tak juz trzeba napisac...jak mozna mowic rodzicom, gdy dziecko zyje, ze polezy 2h a pozniej przyjedzie ktos z kostnicy po nie? Masakra nie do opisania....
13 lata 7 miesiąc temu #116885 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny

Pyska ja mam takie same czapeczki i jeszcze body kupilam z tym napisem i love my dad slodkie sa :)

No i pochwale sie Wam 7 sierpnia wychodze na maz :):):) takze juz z pokznym brzuszkiem ale coz :)
13 lata 7 miesiąc temu #116886 przez Mała
Dziewczyny super ubranka.
Ja mam dla Kamila spacerówkę Coneco i jestem z niej bardzo zadowolona, jest lekka, łatwo się prowadzi i nie zepsuła się ani razu.
Zaszalałam dzisiaj trochę, zrobiłam porządki w szafie i nie wiele mi zostało do włożenia :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116890 przez Agusia83
Magda, to przyjmij ode mnie ogromne gratulacje :lol: Slub, to niesamowite i piekne przezycie...sto lat Wam zycze...a to, ze z brzuszkiem, to nie szkodzi....na pewno bedziesz piekna panna mloda: :lol:

Dziewczyny, a ogladalyscie wczoraj eurowizje??? Moim zdaniem Magde zezarla troche trema, ale piosenka byla zaspiewana poprawnie i naprawde dobra jest....mnie to sie wydaje, ze tam to chyba jakas mafia dziala, to jest niemozliwe, by idiotyczne piosenki i wykonania podostawaly sie do finalu, a dobre piosenki odpadly....
13 lata 7 miesiąc temu #116895 przez slowiczek
Marta - słodziutkie ciuszki :)

Agusia - ja nie oglądałam, ale wiesz może dziewczyna nie poszła do łóżka z kim trzeba :P
13 lata 7 miesiąc temu #116915 przez Pyśkaaaa
Marta sliczniusie ciuszki :)

Magda gratulecje :* szczescia na nowej drodze zycia :)

slowiczek dobre dobre popieram :D

a ja dziewczynki polozylam sie na chwilke i spalam ze 2 godz.:)
13 lata 7 miesiąc temu #116918 przez bewipo
Magda serdeczne gratulacje!! Fotkę pary młodej nam tu potem wstaw :) Z brzuszkiem będziesz uroczo wyglądać :)
13 lata 7 miesiąc temu #116923 przez magdamagda1988
Dziekuje dziewczynki, az sie wzruszylam....
13 lata 7 miesiąc temu #116926 przez Marta M
Wow Magda, super :) Wspaniale uczucie kiedy stajesz przed Bogiem z mezczyzna swojego zycia, z Wami bedzie jeszcze owoc Waszej milosci :) I do tego miesiac sierpien...wspaniale, juz teraz zycze Wam wszystkiego dobrego :)
13 lata 7 miesiąc temu #116950 przez Smerfetka
Magda gratuluję :)
A i ja się pochwalę, chwilkę mnie nie było ale to dlatego, że ogarniałam ostatnie przygotowania do ślubu, który odbył się 30 kwietnia :)
Także już 11 dni jestem mężatką :) Teraz wreszcie mogę się zająć przygotowywaniem pokoiku dla naszego synka i poświęcić mu całą swoją uwagę :)
Synek będzie miał na imię LEONARD :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116962 przez ewelinaa
Magda gratulacje z okazji zbliżającego się ślubu :kiss:

Smerfetka - GRATULALCJE :kiss: witamy w gronie mężatek :kiss:

Pyśka - też widziałam w h&m te czapeczki i mam nadzieję, że w weekend jeszcze będą to na pewno kupię :lol: Ja mam z tej serii spodenki :lol:

Jak będę miała aparat to wkleję trochę fotek i się pochwalę :silly:

I kupiłam dziś taki leżaczek do wanienki - jakoś boję się, że nie będę wiedziała jak trzymać dziecko w tej wanience, więc mam wrażenie, że na tym będzie mi łatwiej.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116963 przez Agusia83
Smerfetka, nie pamietam bys sie chwalila...a jesli nie, to DLACZEGO?
Gratuluje swiezo upieczonej zonce :lol: mam nadzieje, ze wszystko wyszlo po Waszej mysli i bylo cudownie...jesli mozesz, to wrzuc nam fotki :woohoo:
ciesze sie, ze juz wiesz, kogo nosisz pod serduszkiem....a imie bardzo ladne...

A ja za 2h wybieram sie do lekarza i juz sie nie moge doczekac by posluchac serduszka maluszka...chociaz teraz jestem bardzo spokojna, bo w koncu czuje mego brzdaca :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116969 przez Pyśkaaaa
Smerfetko gratulacje :)

Ewelina wklejaj wklejaj ja uwielbiam ogladac dzieciece rzeczy :)

Agusia i za Ciebie zaciskam kciukasy i czekamy na relacje :)

a mnie znow rozbolala glowa :( ja nie wiem jakas masakra ona mnie ostatnio tak czesto boli :( wyszlam se na taras z laptopem moze przejdzie :D

a i mam pytanko czy wasze maluszki tez tak nisko kopia? nad samym spojeniem?
13 lata 7 miesiąc temu #116973 przez ewelinaa
Pyska - moja też tak nisko kopie i też się zastanawiam, czy nie powinnam czuć tego wyżej?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia