- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
mam do Was pytanie, takie troszke intymne...ja mam juz spory brzuch i zeby zobaczyc dolne partie mego ciala musze uzyc lusterka...no i coraz ciezej mi sie golic w tych rejonach...jak Wy sobie z tym radzicie? Zastanawiam sie czy moze poprosic o to meza...
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Smerfetka gratuluję i też życzę naj naj
Ja maluszka czuję od pępka do spojenia, zależy jak się ułożył, ale znacznie częściej nad spojeniem.
Agusia83 ja jak jestem w ciąży to nie robię absolutnie nic w tych rejonach, bo ciągle mam jakieś dolegliwości, a i w pierwszej ciąży mnie nie oszczędzały przygody dowcipno-łonowe, także dałam spokój i jestem mega buszmenem
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mala, ja nie robie tam cudow, bo chyba bym musiala brzuch sobie odciac a pozniej przyszyc ...staram sie chociaz przycinac, to i owo ...a do kosmetyczki to sie boje pojsc...bylam raz, przed slubem...bolalo troche, ale teraz balabym sie tego bolu, ze moze przyspieszyc porod, czy jakos tak...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia ja jeszcze dałam radę sama, ale jak już nie dam to chyba w wannie z lusterkiem będę kombinować. Męża raczej nie będę prosić, bo jakoś tak mi głupio by było. No chyba że już inaczej nie da rady.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
w moim mieszkanku na czwartym pietrze z oknami na zachod, bez strychu odnotowalam wlasnie 35 stopni. A to dopiero poczatek.....
termometr ktory mam na balkonie wskazuje 45 stopni w sloncu
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agusia nie mówiłam nic bo im mniej mówiłam tym mniej się denerwowałam Teraz gdy jest już po wszystkim i jestem już spokojna to mogę mówić Ślub był piękny, pogoda piękna, 23 stopnie ciepła i cały dzień świeciło słoneczko, więc jak na wiosnę to pogoda prawie letnia Jak będę miała zdjęcia to na pewno jakieś wrzucę
Agusia trzymam kciuki za wizytę
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekuje, ze czekacie na moja relacje ...obym sie tylko nie dowiedziala, ze za duzo waze
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Pyskaa, moj maluszek czesto kopie tak nisko...od kilku dni daje tez kuksance na wysokosci pepka...wiec widzisz, ze to normalne
mam do Was pytanie, takie troszke intymne...ja mam juz spory brzuch i zeby zobaczyc dolne partie mego ciala musze uzyc lusterka...no i coraz ciezej mi sie golic w tych rejonach...jak Wy sobie z tym radzicie? Zastanawiam sie czy moze poprosic o to meza...
Mi mąż sam zaproponował pomoc...w końcu jesteśmy na dobre i na złe, na razie jeszcze daję sobie radę sama przy pomocy lusterka, ale jakby coś to nie będzie problemu, ale polecam wtedy maszynki elektryczne, chyba zwykłej maszynki do golenia nie odważyłabym się mu dać
Kosmetyczka odmówiła mi zrobienia wosku w tych rejonach już miesiąc temu, bo to za blisko i za ciepły wosk... i za duże ryzyko podobno...
Swieże męzatki i te przyszłe, zyczę Wam dużo szczęścia na nowej drodze!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Dziewczyny super ubranka.
Ja mam dla Kamila spacerówkę Coneco i jestem z niej bardzo zadowolona, jest lekka, łatwo się prowadzi i nie zepsuła się ani razu.
Zaszalałam dzisiaj trochę, zrobiłam porządki w szafie i nie wiele mi zostało do włożenia
No to może ten sprzedawca, który rzucił tą plotkę ma wyższą prowizję za inne wózki i dlatego powiedział, że Coneco awaryjne )) tak jak wszędzie namawiają na x-landery ))
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to zaczyna sie robic wesolo....
w moim mieszkanku na czwartym pietrze z oknami na zachod, bez strychu odnotowalam wlasnie 35 stopni. A to dopiero poczatek.....
termometr ktory mam na balkonie wskazuje 45 stopni w sloncu
Znam ten ból. mam okna w salonie na południowy- zachód. Masakra
Ratuje mnie wiatrak, no i w tym roku muszę koniecznie kupić i zamontować rolety, bo się chyba ugotuję
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wracajac do golenia to ja od kad pamietam jade tam elektryczna bo tylko po niej nie mam zadnych krostek
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Mały zdrowy, rośnie jak na drożdżach (waży już 512g) i uparciuch z niego straszny (to chyba po tatusiu ) bo jak zawsze nie chciał pokazać buźki.
Magda - gratuluję ślubu Na pewno będziesz ślicznie wyglądać, no i oprócz przyszłego męża będziesz miała przy sobie swojego maluszka, co na pewno sprawi, że jeszcze bardziej się wzruszysz
Smerfetka - również wielkie gratulacje!!! Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]